Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizimkilerde öyleler. Üstelik bizimkilerin maddi durumlarıda iyi üstelik ama doymuyor gözleri. Zor bu işler inanki Allah kolaylik versin böyle zamanlarda küslük kırgınlık çok oluyor dikkat et. Sonra bir ömür ısıtılıp ısıtılıp önüne getirilir o

Çocuklari uyutunca 86 dakika kardiyo yaptim. Bugün öglen ve aksam hiç karbinhidrat almadım. Üstelik gündüzde mantı aç et çocuklar filan çok yorulmustum. Üzerine birde kardiyo eklenince dilim bir karış dışarı çıktı.

ben öyle ucuk paralar harcamadım valla zaten sembolikti bitek nişanlımla baya yapıldı bizde gittik ben cimri oldugumdan pek uçamadı o da yoksa marka pahalı seyleri pek sever

Kendi kendini yers batiran biri varsa o da benim annemdir ne zaman gelse hep yüregim agzimda olur. Çenesi hiç durmaz. Kavgayi sever herkese sarar. Eşimede sarcakta eşim samimi olmuyo
kuzu sen anneni tanıyosun ona göre davranırsın da dısardakiler için aynı seyi bekleyemiyosun malesef bnm annemde fevridir nişanlım alıştıda ailesi daha alışamadı garip geliyo onalra
Kendime bugun zara dan 28 jean aldim
uuuuwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…