- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.481
Aha aynisi tipkisininBizimki aldırıp hiç gerek yoktu dediama onlarda almayı seviyorlar al al diyorlar. Bende kullanmayacağım şeyi almak istemiyorum. Ya ben kotona girdim 5 tshirt aldım. Başka bi magazaya girdik beyefendi 1 tane aldı benimkilerin toplam fiyatına oda çok markalı seviyor. Dedim kartlar düğünden sonra bende, ben ara ara sana harçlık veririm yeterki pahalı olsun hemen güzel geliyor gözüne anlamadım gitti
Ne guzel lilimmm ins bizdede oyle olur. Ya ben biraz mesafeliyim. Hep böyle kibar ve cekingen konusurum. Annem kaş göz eder hatta dalga geçer benimle. Ne miymiy konusuyon kız kaynananla derCnm sen yasiyorsun daha iyi bilirsin ama nacizane tavsiyem, kv ile saygili ve mesafeli iliskib olsun. Aklina geleni soyleyemesin sana, cekinsin senden. Bunu korumaya calis derim. Ileride rahat edersin. Ben iki dogum yaptim kv yatak odama bile giremiyor, cekiniyor benden. Karisamaz bana. Hep mesafeliyim ce cok saygiliyim. Cok avantajini gordum.
HayirArkadaslar bu protein gününde sabah mantarlı omlet yeniyomu.
Evet yaaa benimkide öyle bi ayakkabı giymiş. Bu ne lan sirk ayakkabısı gibi dedim. Bana sen ne anlarsın dedi ahahahAha aynisi tipkisinin
Sen evlenince alistirirsin
Ben lcw tisort giydiriyrm evde
Gitmis jack wolfskin tisort falan giyiyor evde
Dedim sen gorursun jek fofskini
Sen yapamazsin cnm
Tamam cnmSen yapamazsin cnm
Insallah her daim iyi olur cnmNe guzel lilimmm ins bizdede oyle olur. Ya ben biraz mesafeliyim. Hep böyle kibar ve cekingen konusurum. Annem kaş göz eder hatta dalga geçer benimle. Ne miymiy konusuyon kız kaynananla derbenim kaynana çok saygılı zaten hanı bende degil yabancıda bile yapmaz. Sorar hep. Fikrimi alir. Yanlış anlama ama söylemi yapsak der sorar hep. Annem uçarak girer odaya ne kapi calma ne sorma hiçbirşey yok ahahaha tam karadeniz anasi
Aynen cnm sen ogretirsin evlenince ona :)Evet yaaa benimkide öyle bi ayakkabı giymiş. Bu ne lan sirk ayakkabısı gibi dedim. Bana sen ne anlarsın dedi ahahahbenim ayagimdada 20 liralık babetler ben hic markaya bakmam hosuma gideni alirim fiyatin önemi yok. Ama pahalı olunca insanlar cooook iyi saniyor. Çoğu parayı markanın sırf adına veriyorlar zaten
Sen cok guzel gidiyosun girme boyle seylere canisii bosverTamam cnm
Tamam cnm sagolSen cok guzel gidiyosun girme boyle seylere canisii bosver
Çarşamba persembe yapmayı düşünüyorum yarın misafirim varOo gaza getirme konuşması
Bu nasıl bir lanettir
Aynen ya garip nedense burada kaldık
Yarın cardio yapmak istiyorum bakalım
Olmazsa çarşamba
Yarın alışverişe gideceğim çünkü koydum kafaya çok elbise etek bir şey alasım var krizdeyim
O olur bak ben bugün balık yedim bilee
Örnek menü yazayım kuzumSalatalık yenıyormu sebze yok dıye okudum sutte az yağlıymış sız bızı aydınlatın cokheyecanlıı hıc yapmadım
Benımkı doğuma geldı kız heryerımı gordu emzırme problemım oldu emzırmeye caliştk bebegıCnm sen yasiyorsun daha iyi bilirsin ama nacizane tavsiyem, kv ile saygili ve mesafeli iliskib olsun. Aklina geleni soyleyemesin sana, cekinsin senden. Bunu korumaya calis derim. Ileride rahat edersin. Ben iki dogum yaptim kv yatak odama bile giremiyor, cekiniyor benden. Karisamaz bana. Hep mesafeliyim ce cok saygiliyim. Cok avantajini gordum.
Neden yapamaz emzırmeyle alakalı değil dimiSen yapamazsin cnm
3 öğün karbonhidrat almışsın olmamış kuzumUnutmadan menüm kızlar
Kahvaltim
1 kahve
1 sandwich hindi fumeli
Ögle yemeği
1 ufak lahmacun sade
Ara öğün
Tarçınlı süt
Akşam yemeği
3 tavuk köfte
2 kaşık pilav
Gün içinde 2 ltr su
Evet canim emzirenler icin uygun degil 1 gunmus ama o daha cok yeniNeden yapamaz emzırmeyle alakalı değil dimi
Hadi ya3 öğün karbonhidrat almışsın olmamış kuzum
Salatalik olmaz cnmProtein diyetinde örnek liste eksigimiziSekerPancarii tamamlar
Sabah
1 omlet 3 4 damla z.yağı ile ben haşlama yiyemiyorum siz haşlama yiyebilirsiniz
30 35 gram kadar beyaz peynir omlete de konulabilir yağ orani artmamalı
Hindi fume yada dana jambon 2 dilim
Light süt 200 ml 250 ml kadar
1 dilim tam tahıl ekmek
Ara
4 5 badem
Öğlen
300 ml ayran
Yanında 3 4 yk lor peyniri olabilir baharatlı az yağlı
Ben salatalık ta yedim doğrumu yanlış mı pancar uyarır
Ara
150 ml kadar light süt
Akşam
150 gr antrikot haşlama tost makinasında cevirebilirsiniz yoğurt ve baharat ile
Ya da
350 gram kadar levrek
Saat 8 30 gibi spor
Üstüne protein süt 250 ml
Yağ gramı 50 üstüne çok fazla çıkmamalı
Protein gramı da 70 in üstünde olmalı
Birbirimizin menülerinden kopya çekerek menü oluştururuz şekerpancarı eksiklerimizi söyler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?