- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.601
ay bende cok severim vintage tüllü firfirli seyler harikaaaaaa:) bence cizmede bulabilirsin cünkü suan sonbahar kis modasi cikio artik, ben kis aylarinda etek yada elbisey giyemioruorum tek yaz aylarinda oda Burda baya kisitliElbise/etek düşünüyorum ama daha klasik istiyorum
Dolabımı yenilemeye karar verdim
Ama pat diye yapamam birden
O yüzden yavaş yavaş başlayayım diyorum her ay birkaç birkaç alsam 1 seneye düzenlerim herhalde
Daha klasik şeyleri seviyorum ben biraz vintage falan böyle dantelli tüllü falan olsun
Bir de yaz ayında çizme bulabilir miyim dersiniz
Agustosa bastın kara bastın demışlrrHava bugun soguk ve yagmurluuuuhemde agustos ayinda
Tatile gitmesem bu yazdan hic bisey anlamicaktimvalla kalmadı kuzu bayramdan cıkınca 1 ay kalmış olcak heyecan yaptırdın bana durduk yere
agostosun yarısı yaz yarısı kış miş yada eylül müydü o
Burayada gelir ama sasirtici soguk yaniburasida bugün cok güzel ve yarindan sonra yine yaz sicaklari gelio
Al al bende de var bi alisvers cilginligi ama yazlk resmen doldurdumm elbise o bu suElbise/etek düşünüyorum ama daha klasik istiyorum
O yüzden yavaş yavaş başlayayım diyorum her ay birkaç birkaç alsam 1 seneye düzenlerim herhalde
Daha klasik şeyleri seviyorum ben biraz vintage falan böyle dantelli tüllü falan olsun
ay bende cok severim vintage tüllü firfirli seyler harikaaaaaa:) bence cizmede bulabilirsin cünkü suan sonbahar kis modasi cikio artik, ben kis aylarinda etek yada elbisey giyemioruorum tek yaz aylarinda oda Burda baya kisitliama kislik etek elbise bulursan banada göster vallah belki fikir olur hihihih
evet canim biseneye komple yenilemis olursun
Al al bende de var bi alisvers cilginligi ama yazlk resmen doldurdumm elbise o bu sukendimi tatmin etmek icin dun uzun kollu kisa yuksel belle cok guzel olabilcek sweatshirt aldimmm yaz biticek az kaldi eylulden sonra fnshhh
Ben dun bakindm ama cizme goremedim markalar yarim cizmelri cikarmis. Ama ayakkabi magazalarinda vardir bence.
Ben gecen sene almistm suet diz ustu siyaaahnoldu bi anda kişa ozendim
deme öyle şeyleryap heycan iyidiryeni gelinnnn olcan kiz alisma süresi biraz tuaf oluo ama simdiden söylim:) annecigimin evine gidince böyle kokusunu icine cekerdim ay suan bile bi tuaf oldum yaaaa
elbiseler eteklerrr alınıp dolapta bekleyen seylerim al ve onları giy kuzu bnm içinde giyElbise/etek düşünüyorum ama daha klasik istiyorum
bu yaz bi tuhaf oldu ciddenTatile gitmesem bu yazdan hic bisey anlamicaktimne bicim yaz bu be hemen bitiyo
ekmek yokk yumurta var diye mi eklemedn bibiğimmSabah kahvaltım
İki parmak sosis bir yumurta ile kızardı
Salatalık domates
İki kuru kayısı üç badem
Uzunnn tam popo alti salaş gomlek ile ince corap gbi tayt ve cizmeay bende cok severim vintage tüllü firfirli seyler harikaaaaaa:) bence cizmede bulabilirsin cünkü suan sonbahar kis modasi cikio artik, ben kis aylarinda etek yada elbisey giyemioruorum tek yaz aylarinda oda Burda baya kisitliama kislik etek elbise bulursan banada göster vallah belki fikir olur hihihih
evet canim biseneye komple yenilemis olursun
deme öyle şeylervalla bende nasıl bırakır giderim diye düşünmeye başladım annemi o yamyamların eline nasıl bırakcam evde 2 erkek le kalcak anacım yazık günah
elbiseler eteklerrr alınıp dolapta bekleyen seylerim al ve onları giy kuzu bnm içinde giy
bu yaz bi tuhaf oldu cidden
ekmek yokk yumurta var diye mi eklemedn bibiğimm
Icimi kararttiniz yahuAgustosa bastın kara bastın demışlrr
Bende deride var o dizimn orda ama suer olan tam diz kapagimin ustunde cok guzel tam yapisiyo al al al al sende alalalalala soguk gecsn yeterki guzel olalmAynen zaten gittiğim yerde yaz bile yok bana lazım
66yık giyeceğuk tabi artık istediğimizi
Süet çizmelere bayılıyorum ya ama sıcak tutar mı emin olamıyorum bence çok şık duruyorlar ama deri daha sıcak tutuyor of kadın olmanın zorlukları
Yarım istemiyorum ben bir de böyle uzun olacak upuzun hatta diz üstü bile olur
Ekmek yemiyorum çoktandır cnm ben ya çok cnm isterse tost felan işte öyle yiyorumdeme öyle şeylervalla bende nasıl bırakır giderim diye düşünmeye başladım annemi o yamyamların eline nasıl bırakcam evde 2 erkek le kalcak anacım yazık günah
elbiseler eteklerrr alınıp dolapta bekleyen seylerim al ve onları giy kuzu bnm içinde giy
bu yaz bi tuhaf oldu cidden
ekmek yokk yumurta var diye mi eklemedn bibiğimm
Bende deride var o dizimn orda ama suer olan tam diz kapagimin ustunde cok guzel tam yapisiyo al al al al sende alalalalala soguk gecsn yeterki guzel olalmusuyorm diyosan git kaba cizmelerden al
HHhHa yok beee usumezsinPeki deri öyle kıvırınca çizgi çizgi olmaz mı
Aynen öyle istiyorum yapışandan
Çivi topuk var bende öyle uzun ama onu giymek cesaret ister o kaldırımlarda fıttırı fıttırı
Ne akla hizmet aldımsa işte
Üşüyorum valla yalan yok ama belki termal tayt falan idare edebilir bilemedim şimdi
ay en sevdigim ama boy uzun oldugu icin pek giyemiyorumUzunnn tam popo alti salaş gomlek ile ince corap gbi tayt ve cizmehahaha sirf kiyafet icin kis gelsin istedim
evet dönem dönem farkli seylere merak sara bilioruz=) tamam tatlim at vallah cok severim alisverisiBir bakayım da bulursam güzel şeyler atarım sana da
Arada cıvıl cıvıl hareketli bir dönem geçirdim şimdi gözüme fazla görünüyor bu kıyafetler
Daha sade şeyler istiyorum bakalım
Dimi annem de gelmez daha gidince alırsın yurt dışında diyor zaten ayakkabı merkezi İtalya ama buradayken de bakacağım
Atarım ayıpsın
Umarım bulurum tabi
Hadi yaa hahahahaahhaahay en sevdigim ama boy uzun oldugu icin pek giyemiyorumbacaklar cok fazla ortaya cikio is yerinde acik dikkat etmemiz gerekiomus:) benim calistigim bölüm genelde erkeklerin calistigi bir bölüm oldugu icin kiyafetlerde boy sinirlamasi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?