- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.641
Aldiklarinin fotosunu at bebitoElbise/etek düşünüyorum ama daha klasik istiyorum
Dolabımı yenilemeye karar verdim
Ama pat diye yapamam birden
O yüzden yavaş yavaş başlayayım diyorum her ay birkaç birkaç alsam 1 seneye düzenlerim herhalde
Daha klasik şeyleri seviyorum ben biraz vintage falan böyle dantelli tüllü falan olsun
Bir de yaz ayında çizme bulabilir miyim dersiniz
Yine kabakkızlar öğlen ne yiyorsunuz
Bismillah hala sabah kahvaltı sofra önümde duruyor öglen şuan gözüm görmüyorkızlar öğlen ne yiyorsunuz
Yok yuzukllerdenolur atalımbohçadan bahsediyoruz dimi
Tencereye yag koy sogan dogra içene 1tame domates dogra içine küp küp kabağı koy ve sarımsak at az suyla pişir sıcakta yenir soguk ta zeytin yaglı gibi nefis oluyo yanında yogurtla kuzucukYine kabak
Soylemım boşver cumaya kadar artmam ınşKac ciktin eceba
InsAllah canımevlensenizde hepimiz bir rahat nefes alsak
Ben yapmicam vallamimkinatı yok almam o kadardüğün için yapcam bende işte dedesine teyzelerine dayılarına fln içim gidiyo
Yok yuzukllerdenahahaha evet boğadayız şuanda sonra bakariz ne atıp atmadigimiza
Gerdek gecesini bile danışanlar varken bizi beğenmiyorlarevet bunun düğünü kınasıda varev eşyalarımıda size danışcam
Gerdek gecesini bile danışanlar varken bizi beğenmiyorlarahahaha
Eskiden koye bohcali cingeneler geliyordu babannem kovaliyordu. Koca bohca ellerinde kosusturmacalar falan ikimizi o bohcayla hayal ettim ahahahahahhe yüzükleride atarım bohçayıda
Eskiden koye bohcali cingeneler geliyordu babannem kovaliyordu. Koca bohca ellerinde kosusturmacalar falan ikimizi o bohcayla hayal ettim ahahahahah
valla gyilcek ortam olsa bende etek sevcem de işteNeden giymiyorsun kız
Benim için de kot ve pantolonlar öyle
Ben galiba kot 3-4 senedir hiç giymedim
En fazla tayt giymişimdir tunikle
Pantolon sevmiyorum ya etek ve elbise favorim
keşkelerim bende yemeyebilsemEkmek yemiyorum çoktandır cnm ben ya çok cnm isterse tost felan işte öyle yiyorum
oy kıyamam gel kuzu sen listeye alınmasnda takıl buralardacanım bi gelişme var mı? dünden beri merakla bekliyorum
he böyle ama daha kızıl karamele yakınAy ne kadar guzel kiz
Gencken saclarim gurdu boyleydi
Simdi iki tel sacim var
Senin boyle mi saclarin
eve keşke hep geline yapılsa ama gelin hiç bişey yapmasaInsAllah canımahahahah seneye eylüle kadar dayanabilirsiniz InsAllah
Ben yapmicam vallaben çok yaptım onlar bana yapsın:$
Bdv deki yorumlarını beğeniyle takip ediyorum blacksee55 millet manyak Cidden bazı cevaplarına çok gülüyorumGerdek gecesini bile danışanlar varken bizi beğenmiyorlarahahaha
Cok alisveris yapma dahada vericeksin cunkiii vanillam :**Günaydın kızlar
Bugün kilo verme sonrası ilk alışverişimi yapacağım bakalım
Teşekkür ederim canimmmBdv deki yorumlarını beğeniyle takip ediyorum blacksee55 millet manyak Cidden bazı cevaplarına çok gülüyorum
Bende kabak yapayım yaw bugunYine kabak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?