- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.621
evet ya bende cok üzülmüstüm allahdan cok uzak degilim ama yinede var bi 40 km... benim tesellim abim benden iki ay önce evlendi ve ayni eve tasindilar yani alt kata, yanliz kalmamis oldu annecim. Tabi hep gene kendi kizina benzemez ama iyidir gelinimizdeme öyle şeylervalla bende nasıl bırakır giderim diye düşünmeye başladım annemi o yamyamların eline nasıl bırakcam evde 2 erkek le kalcak anacım yazık günah
aynen canim olsun bende tayt gibi pantolon giyorum tam yapisan dar incelerden ayni hesaba gelioHadi yaa hahahahaahhaah
Tamam ozaman genel olarak takima ayak uydururm diyosan neden olmasinben sana haber vericem canm
Nasıl yağmur yagıyor seyredıyorum ben çok seviyorum: ))Icimi kararttiniz yahu
Aynen oyleeee dogru didinn :) bende peh severmaynen canim olsun bende tayt gibi pantolon giyorum tam yapisan dar incelerden ayni hesaba gelio
ivittt okul dönemimde bende cok giyerdim hele 60 kg oldugum dönemlerde pek bi cesur giyinirdim hahahaha ama artik gecti o dönemler simdi daha Hanim hanimcik dolaniorum ortalikdaAynen oyleeee dogru didinn :) bende peh severm
Çizmeyi zor görüyorum ama neden olmasınki ben elbise çok severim böyle belden oturtmalı renk renkElbise/etek düşünüyorum ama daha klasik istiyorum
Dolabımı yenilemeye karar verdim
Ama pat diye yapamam birden
O yüzden yavaş yavaş başlayayım diyorum her ay birkaç birkaç alsam 1 seneye düzenlerim herhalde
Daha klasik şeyleri seviyorum ben biraz vintage falan böyle dantelli tüllü falan olsun
Bir de yaz ayında çizme bulabilir miyim dersiniz
Ay inşallah kuzum geçen seneki doğum günü fotoğraflarına bakıp Mutlu oluyorum küçük çaplı bir evrim geçirmişimayyy aslanız
Doğum günün kutlu olsun canısı nice mutlu sağlıklı zayıf yıllara inşallah
Çizmeyi zor görüyorum ama neden olmasınki ben elbise çok severim böyle belden oturtmalı renk renkeskileri ayıklamam lazım benim de
Ay inşallah kuzum geçen seneki doğum günü fotoğraflarına bakıp Mutlu oluyorum küçük çaplı bir evrim geçirmişim
Seneye incecik olursun sende düğün geliyor diye erirsinay maşallah sanaben geçen sene doğum günümde bundan acık daha zayıftım
Seneye incecik olursun sende düğün geliyor diye erirsin
Biz ömür boyu bu topikteyiz bu gidişle desene o Zamaninşallah öncesi eriyorum sonrası şişiyorum hahahha
Biz ömür boyu bu topikteyiz bu gidişle desene o Zaman
Ay ne kadar guzel kizsaçlarım pek güzeldir evetponcik yok ortalıklarda nişan fotolarına bakıyorudr bak bugün böyle yaptımdı işe gelirken ama ben bu kadar asortk olamadım tabisii
keşke birden değiştirebilsek ne güzel olurduElbise/etek düşünüyorum ama daha klasik istiyorum
Dolabımı yenilemeye karar verdim
Ama pat diye yapamam birden
O yüzden yavaş yavaş başlayayım diyorum her ay birkaç birkaç alsam 1 seneye düzenlerim herhalde
Daha klasik şeyleri seviyorum ben biraz vintage falan böyle dantelli tüllü falan olsun
Bir de yaz ayında çizme bulabilir miyim dersiniz
kolay gelsin bol şansBugün bir de yengeme uğramaya karar verdim doğum günü
Kendisi aşçı olarak çalışıyor aynı zamanda
Artık bana şans dileyin
DurBiri bana dur desin
Kac ciktin ecebaGunaydınn bugun farklı çıktım tartıda ınş devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?