- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.281
sende de bi düğün hastalıgıdır gidiyo kuzu valladügünmü varrrr
Lilipitcimm noluyo canmBugun hic ekmek yemesem mi napsam dostlar akil verin
Yarin eksi cikmak icin neler yapabiliriz??
aynen vallah:) bende buaksam yicem saf protein günü yapiyorum bugün yanimda sadece haslanmis yumurta Hindi füme ve protein Joghurt var... is yerinde öyle tamamlicam evdede izgara... salata falanda yok bende bugün artik Joghurt la yerim tavukcugumuEvet bukiiis birde pratik. Yanınada istediğin gibi sebze yada salata yiyebiliyorsun doyurucu hem. Ikimizin vazgecilmezi izgara
hahaha ben severim dügünleride benim kocis hiccc sevmezsende de bi düğün hastalıgıdır gidiyo kuzu valla
hahaahahahah ay suan koptummmm33 yaşında sevgilin olsa sende adamı domuzla gelinlikle karşılarsınyaa deli etti beni bende tamam gel dedim. Daha günaydın yazmadan geliyom yazmis. Ağır vaka
bnmde bana kalsa hiç birine gitmem de senin düğününe de gelmezler diye kandırdı annem senelercehahaha ben severim dügünleride benim kocis hiccc sevmezbana kalsa cagirildigim her dügüne giderim
Ben gayet ıyıyım guzel şeyler goruyorum tartıdagünaydın beybileeerr
nabersiniz
ooo şahaneBen gayet ıyıyım guzel şeyler goruyorum tartıda
Kilo veremiyorumLilipitcimm noluyo canm
Sunu fark ettim cnm rezene icmiyrm iki haftadir ve iki haftadir onceki haftalardaki gibi kilo veremiyrmahahahasana da günaydın diyeydin
o zaman ödem olabilir o ödem atıcı çay iç bügun
hahaha oda iyimis:) simdide sansina esin cok sever hep tersi olurya bide senelerce o kandirir senibnmde bana kalsa hiç birine gitmem de senin düğününe de gelmezler diye kandırdı annem senelerce
hayirrrr yapma bunuuuuu ama ben bir istisna olamammiiiii vallah ilk beni atarsin senBi karar verdimmmmmm bundan sonra asiri saglksiz cuma icin sureeeekliiiiiiii ac gezenleri gozlemleyip listeden cikarcammmm
SekerPancarii duy sen sende
bazı seylerin öyle güzel etkileri olabiliyoSunu fark ettim cnm rezene icmiyrm iki haftadir ve iki haftadir onceki haftalardaki gibi kilo veremiyrm
Bende bugun cayiccem suan iciom
hahaha oda iyimis:) simdide sansina esin cok sever hep tersi olurya bide senelerce o kandirir seni
he vallah oynarsiniz negüzel ohhh:)evet oynamayı seviyo galiba hiç görmedim ama
karşılıklı oynarık
Ne alakasi varYokyok bidaha emziren almicam takima
Simdiii sanadaa geliceeeeeeek farketmene sevindimmmmm yandann kaaaacccccccchayirrrr yapma bunuuuuu ama ben bir istisna olamammiiiii vallah ilk beni atarsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?