Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydinn kizlarr
Off bende ayniyim senad yani -300 ama yarina kadae ne kadar gidebilir ki

Gitmiyor kilolaranlamadim gitti
İnsan bosyere ac duruyrm die demoralize oluyor
Keşke benim hergün -100 gitse razıyım bir gün alıp ikinci gün veriyorum sonra sıfır değişim

Bugün 59.0 çıktım bir kere 58.9 Ü gördü ama sayılmaz sanırım

Günaydın kızlar bayağı bir saattir ayaktayım gece baş ağrısı krizi girince erken yatıp erken kalkmış oldum şimdi bir tartılıp geleceğim
günaydın bebegiiimmm

2 bardak yağsız süt içtim evde ekmek kalmamış sabah fark ettim 1 börek yedim lorlu yanına saf lor koydum yerim dedim ama yiyemedim midem almadı kolay gelsin kuzum sonra görüşürüz bende çıkıyorum
ay börek niye yidin perşembe günü

Bugün 59.0 çıktım bir kere 58.9 Ü gördü ama sayılmaz sanırım
saylanmaaazzz saylanmaaazzzz

Saat 10 (Sonra uyudum)

1 çilekli activia

Saat 15

1 muz

Saat 16

1 avuç fındık

Saat 18

4 yk barbunya
2 hindi füme salam
1 bardak ayran
Salata

Saat 21

???

Bilmiyorum ya canım bir şey istemiyor açıkçası
tatlim cok az yiyosun dikatimi cekiyor kac gündür... bilerekmi azaltin yoksa neden bu menüler sifira Dogru gidio?

Hugocuum bende öyle yapmaya karar verdim. Birde iş saatleri calisiyor. Yarından itibaren 5 gece calisicam. Öyle olunca en fazla 2 kez yiyebiliyorum. Araları cogalticam. Ayran falan içerim iste. Birde bugün hazırlık yapıp buzluğa aticam bir iki birsey. Kizartipta aticam ama tam hazır olsun :/

Gunaydinn kizlarr
Off bende ayniyim senad yani -300 ama yarina kadae ne kadar gidebilir ki

Gitmiyor kilolaranlamadim gitti
İnsan bosyere ac duruyrm die demoralize oluyor
Benim bazen birden gider bazen birden gelir olur öyle sabit kalmak da normal belki bugün perşembe olduğu için karbonhidratı kısabilirsin biraz daha

Iyı kuş ♡ sen nabersin. Benim arkadaşım gelicek şimdi saçlarını yapicam. Karga kahvaltısını etmeden
sabaaan körü napcakmş sacını yaptırıp

Bugun hic ekmek yemesem mi napsam dostlar akil verin
Yarin eksi cikmak icin neler yapabiliriz??
sence ödem mi yoksa hafta içi cok yiyip mi aldın kilo kuzu ona göre diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…