- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.261
Keşke benim hergün -100 gitse razıyım bir gün alıp ikinci gün veriyorum sonra sıfır değişim
Bugün 59.0 çıktım bir kere 58.9 Ü gördü ama sayılmaz sanırım
Bu hafta ne kadar gitti hic tartildin mi86 dakika koştum. Bıraktigimda hala koşuyor sandım ayacıklarım acımış. Ateş gibi ayaklarımın altı serin çarşafa koyuyorum
günaydın bebegiiimmmGünaydın kızlar bayağı bir saattir ayaktayım gece baş ağrısı krizi girince erken yatıp erken kalkmış oldum şimdi bir tartılıp geleceğim
ay börek niye yidin perşembe günü2 bardak yağsız süt içtim evde ekmek kalmamış sabah fark ettim 1 börek yedim lorlu yanına saf lor koydum yerim dedim ama yiyemedim midem almadı kolay gelsin kuzum sonra görüşürüz bende çıkıyorum
saylanmaaazzz saylanmaaazzzzBugün 59.0 çıktım bir kere 58.9 Ü gördü ama sayılmaz sanırım
tatlim cok az yiyosun dikatimi cekiyor kac gündür... bilerekmi azaltin yoksa neden bu menüler sifira Dogru gidio?Saat 10 (Sonra uyudum)
1 çilekli activia
Saat 15
1 muz
Saat 16
1 avuç fındık
Saat 18
4 yk barbunya
2 hindi füme salam
1 bardak ayran
Salata
Saat 21
???
Bilmiyorum ya canım bir şey istemiyor açıkçası
Ayy ne güzel aynı biz ahahhaBir ara annemle yürürdük sabahları yol üstünde pastane vardi girerdik poagacalari alır çay demler yerdik sende bizdenmissin
Hugocuum bende öyle yapmaya karar verdim. Birde iş saatleri calisiyor. Yarından itibaren 5 gece calisicam. Öyle olunca en fazla 2 kez yiyebiliyorum. Araları cogalticam. Ayran falan içerim iste. Birde bugün hazırlık yapıp buzluğa aticam bir iki birsey. Kizartipta aticam ama tam hazır olsun :/Canim sen izinliyken evde biseyler yapsana. Mesela sebze köfteleri hazırlasan böyle porsiyon porsiyon. Koysan buzluga. Aksamdam pişirip ertesi gün işe götürsen. Tavukları porsiyonlayip buzluga atsan aksamdan pişirip ertesi gün götürsen işe. Sabahtanda iki dakikada salata yapsan götürsen iyi olur. Az yiyerek metabolizmanda yavaslar senin yemek yemen lazım
Günaydın fistiklar
günaydın beybileeerrGunaydın kızlarr) sadece yumurta peynır sutmu yıyoruz kahvaltıda
Iyı kuş ♡ sen nabersin. Benim arkadaşım gelicek şimdi saçlarını yapicam. Karga kahvaltısını etmedengünaydın beybileeerr
nabersiniz
bence izgara gayet iyi tatlim onu bol bol tüketebilirsinNapim canım hazır şeyler ama kalorisi düşük olanlardan yiyorum. Izgara bi parca fazla birsey değildi :/ yarın güzel birsey yapmayı planliyorum. Hatta iki gün için yoksa yine hazır şeyler yicem
Benim bazen birden gider bazen birden gelir olur öyle sabit kalmak da normal belki bugün perşembe olduğu için karbonhidratı kısabilirsin biraz dahaGunaydinn kizlarr
Off bende ayniyim senad yani -300 ama yarina kadae ne kadar gidebilir ki
Gitmiyor kilolaranlamadim gitti
İnsan bosyere ac duruyrm die demoralize oluyor
Evet bukiiis birde pratik. Yanınada istediğin gibi sebze yada salata yiyebiliyorsun doyurucu hem. Ikimizin vazgecilmezi izgarabence izgara gayet iyi tatlim onu bol bol tüketebilirsin
sabaaan körü napcakmş sacını yaptırıpIyı kuş ♡ sen nabersin. Benim arkadaşım gelicek şimdi saçlarını yapicam. Karga kahvaltısını etmeden
sence ödem mi yoksa hafta içi cok yiyip mi aldın kilo kuzu ona göre diyeyimBugun hic ekmek yemesem mi napsam dostlar akil verin
Yarin eksi cikmak icin neler yapabiliriz??
33 yaşında sevgilin olsa sende adamı domuzla gelinlikle karşılarsınsabaaan körü napcakmş sacını yaptırıp
Yokcnm hic kacamagim yokkisabaaan körü napcakmş sacını yaptırıp
sence ödem mi yoksa hafta içi cok yiyip mi aldın kilo kuzu ona göre diyeyim
Tamam cnm oyle yapayımBenim bazen birden gider bazen birden gelir olur öyle sabit kalmak da normal belki bugün perşembe olduğu için karbonhidratı kısabilirsin biraz daha
dügünmü varrrrIyı kuş ♡ sen nabersin. Benim arkadaşım gelicek şimdi saçlarını yapicam. Karga kahvaltısını etmeden
ahahaha33 yaşında sevgilin olsa sende adamı domuzla gelinlikle karşılarsınyaa deli etti beni bende tamam gel dedim. Daha günaydın yazmadan geliyom yazmis. Ağır vaka
o zaman ödem olabilir o ödem atıcı çay iç bügunYokcnm hic kacamagim yokki
Ayni yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?