- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.241
Az yediğin için kilo vermen duraksadı senin biraz arttır menünü
Çok güzel bir film izlemiştim amerkiya böyle bir deprem bekliyor zaten biliyorsundur sen ..
Var öyle ama içimi dökmeyen biriyim sanki söylersem çok basit gelecek gibi vs vs birde tek kardeşim hayatım yanlızlık ile geçiyor maalesef
Canim sen izinliyken evde biseyler yapsana. Mesela sebze köfteleri hazırlasan böyle porsiyon porsiyon. Koysan buzluga. Aksamdam pişirip ertesi gün işe götürsen. Tavukları porsiyonlayip buzluga atsan aksamdan pişirip ertesi gün götürsen işe. Sabahtanda iki dakikada salata yapsan götürsen iyi olur. Az yiyerek metabolizmanda yavaslar senin yemek yemen lazımNapim canım hazır şeyler ama kalorisi düşük olanlardan yiyorum. Izgara bi parca fazla birsey değildi :/ yarın güzel birsey yapmayı planliyorum. Hatta iki gün için yoksa yine hazır şeyler yicem
Mantı yapsın taze taze adamlar bayılıyoYemek pratigi yap evlencensoyle yagli unlu sekerli sonrada alirsiniz beraber kilolari
1 bardak yarim yagli sütü ısıt. 2 parmak kadar bitteri bardağa koy üzerine sütü ekle karıştır iç keser tatli isteginiAdet olcam heralde erkenden tatli aseriyom :)) napim
Ev her zaman daha pahalı oluyor değeceğini düşünüyorsan eve çık değmeyecek kadar fark varsa aşırı pahalıysa yurdu ilk başlarda bir deneyebilirsin hem gerçekten arkadaş edinmek için iyi ilk başta sonrasında yapamazsan hem denedim olmuyor demiş olursun ailene onlar da daha anlayışlı olur belki denemeden direk eve geçmeye kıyaslaAy insan odaklanamaz ki bile ders çalışmaya bile
Ben sesli çalışırım mesela kendi kendime anlatırım yanımdaki napacak yok ya olmaz
Baktım bakalım internetten yarın iyice eleyip mesaj atmaya başlarım gidince de hemen bir gezerim hepsini
Güzel buldum birkaç tane
Üzücü yanı işte yurttan daha pahalı bir de yurt olursa insanlarla kolay kaynaşırım arkadaş kolay edinirim diye düşünüyordum tabii ki ev daha izole oluyor
Yemeğin yanına yoğurt ayran tüket ara öğünde süt ayran iç yarım bardak sıvı girmiş olur vücudunaHemen not ediyorum ya cumaya ya pazartesiyene yiyeceğimi şaşırdım zaten yarın bi sulu yemek yapıyım kendime geliyim duyan sanicakki kuru ekmek yiyorum tüm gün. Gerçi oda yasak
Bir ara annemle yürürdük sabahları yol üstünde pastane vardi girerdik poagacalari alır çay demler yerdik sende bizdenmissinOldu canım olanları verdimde birde alicamkiz ben çok güzel yemekler yaparim. Yaparimda zaman bulamiyorum. Yorgunum bu sıralar koşturmaca hep. Evlendikten sonra yürüyüşe cikariz kociskoyla yemekten sonraları biz kankamla koşuya gidiyorduk ormana taaa ebesinin nikahına kadar koşuyorduk deli gibi ormanın sonunda normal şehir başlıyor yine orayada biri mcdonalds yaptırmış. Soluğu orda alıyorduk
Niye.azaldı böyle menüler birde paket gıda tuketiyorsun activa hiç sağlıklı değil istisna olabilir ama her gün yiyorsun onun yerine süt iç ....Baya mümkün çünkü ne zaman az yesem depolamaya başlıyor benim vücut : /
Ben de kolay kolay dökmem ama basit gelir gibi düşünme çünkü herkesin derdi kendine büyük ki bence basit değil seninki gayet empati kurulabilecek bir mevzu o yüzden bizimle paylaş dinleriz biz
Yok san andreas fayini izliyorm
ya çok geçmiş olsun canııım helal malmış bak geri gelmişKızlar avm de telefonu düşürmüşüm çok şükür kim bulmuşsa danışmaya götürmüş aradım güvenlik çıktı danışmada telefonunuz gelin alın dediler gittik aldık şükür
Günaydın kuzum nasılsıngünaydın kızlaaarrr
günaydın canııım uykusuzum akşam misafir vardı geç gittiGünaydın kuzum nasılsın
Bende bugün çok uyudum uykumu aldım iyiyim yoğun bir gün beni bekliyor beyan günü yine ... kahvaltı yaptın mı bakimgünaydın canııım uykusuzum akşam misafir vardı geç gitti
ssen nasılsınn
oh maşallah maşallaahhh hep böyle uyuBende bugün çok uyudum uykumu aldım iyiyim yoğun bir gün beni bekliyor beyan günü yine ... kahvaltı yaptın mı bakim
2 bardak yağsız süt içtim evde ekmek kalmamış sabah fark ettim 1 börek yedim lorlu yanına saf lor koydum yerim dedim ama yiyemedim midem almadı kolay gelsin kuzum sonra görüşürüz bende çıkıyorumoh maşallah maşallaahhh hep böyle uyu
kolay gelsin kuzum bnmde cok işim var bugün pek ygrayamayabilirimmm
yaptım ama pek güzel olmadı bu konu hakkında konusmaylmsen yaptınmı
günaydın tartıl bakalım ben düne göre -100 gramGünaydın kızlar bayağı bir saattir ayaktayım gece baş ağrısı krizi girince erken yatıp erken kalkmış oldum şimdi bir tartılıp geleceğim
Keşke benim hergün -100 gitse razıyım bir gün alıp ikinci gün veriyorum sonra sıfır değişimgünaydın tartıl bakalım ben düne göre -100 grambüyük değişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?