- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.321
Bizimkiler isyerinde yarim domuz çevirecekler yanimda utanmasalar ahahaha. O kısacık molaya nasıl 3 çeşit yemek sığdiriyorlar anlamıyorumhahaha ben gizli yiyorum ama gerci Burda pek dikat cekmio moda brancinda calistigim icin burdaki hanimefndiler sürekli diyetdecok yersen dikat cekersin hahashaha
evet ya Dogru diosun:)
Ama gülünce mutlu olunca daha çok motivasyon olmazmi insanasiz gulun gulun bakalimmmmmm
tatlim cok az yiyosun dikatimi cekiyor kac gündür... bilerekmi azaltin yoksa neden bu menüler sifira Dogru gidio?
Yemeğin yanına yoğurt ayran tüket ara öğünde süt ayran iç yarım bardak sıvı girmiş olur vücuduna
Bir ara annemle yürürdük sabahları yol üstünde pastane vardi girerdik poagacalari alır çay demler yerdik sende bizdenmissin
Niye.azaldı böyle menüler birde paket gıda tuketiyorsun activa hiç sağlıklı değil istisna olabilir ama her gün yiyorsun onun yerine süt iç ....
Sağol kuzum derdimle herkesi sikmayım arada yazıyorum zten teşekkür ederim tatlım
Ev her zaman daha pahalı oluyor değeceğini düşünüyorsan eve çık değmeyecek kadar fark varsa aşırı pahalıysa yurdu ilk başlarda bir deneyebilirsin hem gerçekten arkadaş edinmek için iyi ilk başta sonrasında yapamazsan hem denedim olmuyor demiş olursun ailene onlar da daha anlayışlı olur belki denemeden direk eve geçmeye kıyasla
Velvette menulerin cooooook kotuuuuuu coookk nerde o dolu dolu saglkli beslenerek zayiflayan kiz resmen ac yasiyosun bak bu enerjini de alir hasta olursun cok kziyorum sana sen soylemeden izne ayircam goruceksn sonra
Suskun sen listedesin ve cuma gunu tartilmak zorundasin biliyosun dimi :/ yani bunu biliyo olman lazimdiNasıl tartılcam kuzum evde olmicam ki sabah
canim sen iyimisin?Yiyemiyorum, sevmiyorum yemek yemeyi hayatta kalmak için yiyorum
İçine atınca daraltıyor çünkü biliyorum. Sonra kendi kendine patlıyor işte. Ben de öyle yapıyorum çünkü.
Bugün tostla başladım bakalım akşama da yumurta yemeyi planlıyorum
Kafam çok karışık ya düşüneceğim sağ ol fikir verdiğin için kuzum
Ben yarın yazacaktım aslında ama yarın izne ayrılıyorum zaten kaptanım pancarla konuştuk geçen hafta
Alacak bir enerjim de kalmadı gibi bir şey...
Biraz ara vermek bana da iyi gelecek, toparlarım
fena Hemde, bide arada moda cekimi icin mankenler gelio onlari görünce ayri bi motive oluorum diyete devam etmeyeOh hep fıt hatunlarlayım dıyosun
hahahaahah oda iyimis ac kalcaklar diye korkuolar herhaldeBizimkiler isyerinde yarim domuz çevirecekler yanimda utanmasalar ahahaha. O kısacık molaya nasıl 3 çeşit yemek sığdiriyorlar anlamıyorumne güzel kız vallahi sende normal yediğinde dikkat çeker herhalde
Bana dimedindii bna bana bana parteneYiyemiyorum, sevmiyorum yemek yemeyi hayatta kalmak için yiyorum
İçine atınca daraltıyor çünkü biliyorum. Sonra kendi kendine patlıyor işte. Ben de öyle yapıyorum çünkü.
Bugün tostla başladım bakalım akşama da yumurta yemeyi planlıyorum
Kafam çok karışık ya düşüneceğim sağ ol fikir verdiğin için kuzum
Ben yarın yazacaktım aslında ama yarın izne ayrılıyorum zaten kaptanım pancarla konuştuk geçen hafta
Alacak bir enerjim de kalmadı gibi bir şey...
Biraz ara vermek bana da iyi gelecek, toparlarım
Amaaaaan tuhtuhtuhtuhhhhgaliba öyle olcak tüm diyetim boyunca yedim vallah, ama bugün yok menümde sandvicim
sus kizAma gülünce mutlu olunca daha çok motivasyon olmazmi insana
ayyyy insanfena Hemde, bide arada moda cekimi icin mankenler gelio onlari görünce ayri bi motive oluorum diyete devam etmeye
Oooo poncik hanim gelmissssssssssss buyrun buyrunnnnngünaydıııın kızlaaar
Cv hazirliyorum. Verebilirmisinhahahaahah oda iyimis ac kalcaklar diye korkuolar herhalde
evet aynen sürekli salata tüketilio zaten, sirf o yüzden kantinin tam ortasinda salata bari varistedigin cesitleri katip karistiriosun
Biliyorum cnm otelde felan sorayım bi bakalım inş vardırSuskun sen listedesin ve cuma gunu tartilmak zorundasin biliyosun dimi :/ yani bunu biliyo olman lazimdi
canim sen iyimisin?
iznede ayriliomussun
Bana dimedindii bna bana bana parteneneyse senle konusalm biz deli etcen sen beni
Oooo poncik hanim gelmissssssssssss buyrun buyrunnnnn
hahaha gercekten cok üzgünüm suan ekmegimden oldum bugün protein yicim diyeAmaaaaan tuhtuhtuhtuhhhh
sus kiz
ayyyy insan
anladim canim bidaha girmicenmi buralara?Yaşıyoruz diyelim
Az kaldı zaten 15 gün falan sonra gidiyorum
Olsunnnnn sende gaza gelirsin istehahaha gercekten cok üzgünüm suan ekmegimden oldum bugün protein yicim diye
fena bisey ilk basladigimda cok Garip olmustum sanki is yerinde degilimde moda haftasinda geziniom;D
anladim canim bidaha girmicenmi buralara?
hahaha tamam hemen gel pekde uzak sayilmaz aslindaCv hazirliyorum. Verebilirmisinbranch degistiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?