Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahaha ben gizli yiyorum ama gerci Burda pek dikat cekmio moda brancinda calistigim icin burdaki hanimefndiler sürekli diyetde cok yersen dikat cekersin hahashaha

evet ya Dogru diosun:)
Bizimkiler isyerinde yarim domuz çevirecekler yanimda utanmasalar ahahaha. O kısacık molaya nasıl 3 çeşit yemek sığdiriyorlar anlamıyorum ne güzel kız vallahi sende normal yediğinde dikkat çeker herhalde

tatlim cok az yiyosun dikatimi cekiyor kac gündür... bilerekmi azaltin yoksa neden bu menüler sifira Dogru gidio?

Yiyemiyorum, sevmiyorum yemek yemeyi hayatta kalmak için yiyorum

İçine atınca daraltıyor çünkü biliyorum. Sonra kendi kendine patlıyor işte. Ben de öyle yapıyorum çünkü.
Bugün tostla başladım bakalım akşama da yumurta yemeyi planlıyorum

Kafam çok karışık ya düşüneceğim sağ ol fikir verdiğin için kuzum

Velvette menulerin cooooook kotuuuuuu coookk nerde o dolu dolu saglkli beslenerek zayiflayan kiz resmen ac yasiyosun bak bu enerjini de alir hasta olursun cok kziyorum sana sen soylemeden izne ayircam goruceksn sonra

Ben yarın yazacaktım aslında ama yarın izne ayrılıyorum zaten kaptanım pancarla konuştuk geçen hafta
Alacak bir enerjim de kalmadı gibi bir şey...
Biraz ara vermek bana da iyi gelecek, toparlarım

canim sen iyimisin?
iznede ayriliomussun

Bizimkiler isyerinde yarim domuz çevirecekler yanimda utanmasalar ahahaha. O kısacık molaya nasıl 3 çeşit yemek sığdiriyorlar anlamıyorum ne güzel kız vallahi sende normal yediğinde dikkat çeker herhalde
hahahaahah oda iyimis ac kalcaklar diye korkuolar herhalde
evet aynen sürekli salata tüketilio zaten, sirf o yüzden kantinin tam ortasinda salata bari var istedigin cesitleri katip karistiriosun

Bana dimedindii bna bana bana partene neyse senle konusalm biz deli etcen sen beni

hahahaahah oda iyimis ac kalcaklar diye korkuolar herhalde
evet aynen sürekli salata tüketilio zaten, sirf o yüzden kantinin tam ortasinda salata bari var istedigin cesitleri katip karistiriosun
Cv hazirliyorum. Verebilirmisin branch degistiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…