Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydın kızlarr) sadece yumurta peynır sutmu yıyoruz kahvaltıda
1 tam yumurta 1 yumrtaninda beyazini çırptim içine 1 dilimde süzme peynir ekledim çırptim kekikte koydum. Teflonu azcik yagladim. Fazla yagini peceteyle aldim. Tavada pişirdim. Güseldi. Tuz bile istemedi. Süt sabah kullanmadim aradaya sakliyorum yarim yagli sütten şekersiz türk kahvesi yapip içicem

Nete gireceksin d gio mi
Yazacaksin

Koş koş koş geberirsin o zaman benim gibi.
Karbonhidrati azalt fark eder
Firsat bulabilirsem bakalim
Simdi bebekin altini degistircem
Az once tze fasulye koyduk ocaga
Sonra kosup oglusa corba yapicam
Sonra bebeki uyutcam
Sonra yemek yicez
Sonra buyuk oglumu uyutcam
Onlar uyurken evi toplayacam
Aksama esime yemek yapacam

Bende oyle yıcektım aynen devam ettım tartıda eksı gorunce

Firsat bulabilirsem bakalim
Simdi bebekin altini degistircem
Az once tze fasulye koyduk ocaga
Sonra kosup oglusa corba yapicam
Sonra bebeki uyutcam
Sonra yemek yicez
Sonra buyuk oglumu uyutcam
Onlar uyurken evi toplayacam
Aksama esime yemek yapacam
Bende ayni senin gibiyim. Simdi ufaklik uyucak corbasi olcak. Büyük ögle yemeginde patatwali gözleme istedi o olcak oglen yemegimi hazirlicam. Sonra aksama tavada yagli kağıtta kendime 1 balık pişircem sonra evdekilere balık kizartilcak salata olcak. Ev zaten devamli dagiliyo ben topluyorum. Balkonda tarhana serili zati. Aksama corba salatada ister evdekiler. Aksam olunca yemek koy çay koy cocuklar mısır ister. O ara elimde bir madensuyu henlm iş yap hem iç. Cocuklari aksam 10 da uyut. 10 bucukta kosu bandina çık. 12 de bitir gel duş al. Az sagi solu toplam ufaga mama içir gece 1 bucukta yataktayim ancak

Of of tempoya bak
Sabah kacta kalkiyorsun cnm

Okurken ben yoruldum kız çocuktan soguttun benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…