- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.341
Yaşıyoruz diyelim
Az kaldı zaten 15 gün falan sonra gidiyorum
Tamam kaptanım ben onu yarın dirim diye düşündümdü
Süpriz yarin yazcamBu hafta ne kadar gitti hic tartildin mi
geliom vallahOlsunnnnn sende gaza gelirsin iste
Bildirim de bulunmazsan haftaya yuzden bolunur. Yarn bulunmazsan tabi takimin yuzdeside etkilenir.Biliyorum cnm otelde felan sorayım bi bakalım inş vardır
Ama hep gel yazz baaak ben ozlerm belki
Yaza tammm tamina btmis skilasmis olursun ozamani dusunnn :)geliom vallahkiz kampüsümüzde alisveris merkezimiz bile var iki katli giyim Taki ve parfüm:) ekimden sonra ordan artik bende alisveris yapabilcem en cokda ona seviniom kiloda verdim alir giyerim artik
1 tam yumurta 1 yumrtaninda beyazini çırptim içine 1 dilimde süzme peynir ekledim çırptim kekikte koydum. Teflonu azcik yagladim. Fazla yagini peceteyle aldim. Tavada pişirdim. Güseldi. Tuz bile istemedi. Süt sabah kullanmadim aradaya sakliyorum yarim yagli sütten şekersiz türk kahvesi yapip içicemGunaydın kızlarr) sadece yumurta peynır sutmu yıyoruz kahvaltıda
Koş koş koş geberirsin o zaman benim gibi.Bugun hic ekmek yemesem mi napsam dostlar akil verin
Yarin eksi cikmak icin neler yapabiliriz??
Ne guzel işte formunu kaybetmezsın onları gordukçefena Hemde, bide arada moda cekimi icin mankenler gelio onlari görünce ayri bi motive oluorum diyete devam etmeye
Nete gireceksin d gio miYiyemiyorum, sevmiyorum yemek yemeyi hayatta kalmak için yiyorum
İçine atınca daraltıyor çünkü biliyorum. Sonra kendi kendine patlıyor işte. Ben de öyle yapıyorum çünkü.
Bugün tostla başladım bakalım akşama da yumurta yemeyi planlıyorum
Kafam çok karışık ya düşüneceğim sağ ol fikir verdiğin için kuzum
Ben yarın yazacaktım aslında ama yarın izne ayrılıyorum zaten kaptanım pancarla konuştuk geçen hafta
Alacak bir enerjim de kalmadı gibi bir şey...
Biraz ara vermek bana da iyi gelecek, toparlarım
Firsat bulabilirsem bakalimKoş koş koş geberirsin o zaman benim gibi.
Karbonhidrati azalt fark eder
Bende oyle yıcektım aynen devam ettım tartıda eksı gorunce1 tam yumurta 1 yumrtaninda beyazini çırptim içine 1 dilimde süzme peynir ekledim çırptim kekikte koydum. Teflonu azcik yagladim. Fazla yagini peceteyle aldim. Tavada pişirdim. Güseldi. Tuz bile istemedi. Süt sabah kullanmadim aradaya sakliyorum yarim yagli sütten şekersiz türk kahvesi yapip içicem
aynen:)Ne guzel işte formunu kaybetmezsın onları gordukçe
evettt:)Yaza tammm tamina btmis skilasmis olursun ozamani dusunnn :)
Bende ayni senin gibiyim. Simdi ufaklik uyucak corbasi olcak. Büyük ögle yemeginde patatwali gözleme istedi o olcak oglen yemegimi hazirlicam. Sonra aksama tavada yagli kağıtta kendime 1 balık pişircem sonra evdekilere balık kizartilcak salata olcak. Ev zaten devamli dagiliyo ben topluyorum. Balkonda tarhana serili zati. Aksama corba salatada ister evdekiler. Aksam olunca yemek koy çay koy cocuklar mısır ister. O ara elimde bir madensuyu henlm iş yap hem iç. Cocuklari aksam 10 da uyut. 10 bucukta kosu bandina çık. 12 de bitir gel duş al. Az sagi solu toplam ufaga mama içir gece 1 bucukta yataktayim ancakFirsat bulabilirsem bakalim
Simdi bebekin altini degistircem
Az once tze fasulye koyduk ocaga
Sonra kosup oglusa corba yapicam
Sonra bebeki uyutcam
Sonra yemek yicez
Sonra buyuk oglumu uyutcam
Onlar uyurken evi toplayacam
Aksama esime yemek yapacam
Anladım cnm otele varayım da sorayım biBildirim de bulunmazsan haftaya yuzden bolunur. Yarn bulunmazsan tabi takimin yuzdeside etkilenir.
Haha şeytan marka giyer filmindekinden hallice diyorsun işyerimhahaha gercekten cok üzgünüm suan ekmegimden oldum bugün protein yicim diye
fena bisey ilk basladigimda cok Garip olmustum sanki is yerinde degilimde moda haftasinda geziniom;D
Of of tempoya bakBende ayni senin gibiyim. Simdi ufaklik uyucak corbasi olcak. Büyük ögle yemeginde patatwali gözleme istedi o olcak oglen yemegimi hazirlicam. Sonra aksama tavada yagli kağıtta kendime 1 balık pişircem sonra evdekilere balık kizartilcak salata olcak. Ev zaten devamli dagiliyo ben topluyorum. Balkonda tarhana serili zati. Aksama corba salatada ister evdekiler. Aksam olunca yemek koy çay koy cocuklar mısır ister. O ara elimde bir madensuyu henlm iş yap hem iç. Cocuklari aksam 10 da uyut. 10 bucukta kosu bandina çık. 12 de bitir gel duş al. Az sagi solu toplam ufaga mama içir gece 1 bucukta yataktayim ancak
Okurken ben yoruldum kız çocuktan soguttun beniiBende ayni senin gibiyim. Simdi ufaklik uyucak corbasi olcak. Büyük ögle yemeginde patatwali gözleme istedi o olcak oglen yemegimi hazirlicam. Sonra aksama tavada yagli kağıtta kendime 1 balık pişircem sonra evdekilere balık kizartilcak salata olcak. Ev zaten devamli dagiliyo ben topluyorum. Balkonda tarhana serili zati. Aksama corba salatada ister evdekiler. Aksam olunca yemek koy çay koy cocuklar mısır ister. O ara elimde bir madensuyu henlm iş yap hem iç. Cocuklari aksam 10 da uyut. 10 bucukta kosu bandina çık. 12 de bitir gel duş al. Az sagi solu toplam ufaga mama içir gece 1 bucukta yataktayim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?