- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.381
Sabah iki haslanmis yumurta yedimBurkii neler yedin canim
ok canim bakalim yarin ne göstercek tarti benim buhafta iyice bi Durdu yaİŞ Bulmadan çıkma planım yok burda iş bulmk çok çok zor burda karım istediğim zaman çıkabiliyorum işe giriyorum
dayanırım çok yoğunum zaten
Bendede abiyeler çıkıyorKizlar sizi mantardan sogutayim mi
Allah askina sitede cikan reklama bakin
Oldum gulmekten
Eki Görüntüle 2037200
Hee google reklamlariB
Bendede abiyeler çıkıyorbirde parfumler
Sodali tavuk hic yemedimSabah iki haslanmis yumurta yedim
biraz Hindi füme
öglen proteinli yogurdum var onu yicem simdi
aksamda tavuk gögüsü sodayla kizartip yicem
günün gerikalaninida yarim yagli sütle tamamlamaya calisacagim
sen?
Nisan elbise tamam miB
Bendede abiyeler çıkıyorbirde parfumler
Aynen lilimHee google reklamlari
Neye bakiosan o cikio ya
Ben sabah 1 tam yumurta 1 yumurta beyazi 1 dilim süzme peynirle yagsiz omlet yaptim teflonda. Kekikte ekledim tuza ihtiyac kalmadi tadi güzeldu. Yanina şekersiz kuşburnu içtim. Biraz once yarim yagli sütten sekersiz türk kahvesi yaptim içtim. Ögleye buharda tavuk yaptim kekikli kara biberli. Arada yeşilcay icerim. Aksamda yagli kagida 1 karagöz koyacagim yagli kagida saracagim. Tavada arkali onlu pisirecegim aksamada balik olacak. Sonrada madensuyu içerim spor yaparim ama sporda kosacam diye yırtınmam akışına birakirimSabah iki haslanmis yumurta yedim
biraz Hindi füme
öglen proteinli yogurdum var onu yicem simdi
aksamda tavuk gögüsü sodayla kizartip yicem
günün gerikalaninida yarim yagli sütle tamamlamaya calisacagim
sen?
Hayır canım nisandan 2 gün önce istanbuldayım. Kv ile gidicez bakmaya onlarda damat tarafı aliyormus. Bitanede bohçaya alacaklarmış ama onuda ben alıp goturucem. Galiba :/Nisan elbise tamam mi
Senin nisanin istanbulda mi olacakHayır canım nisandan 2 gün önce istanbuldayım. Kv ile gidicez bakmaya onlarda damat tarafı aliyormus. Bitanede bohçaya alacaklarmış ama onuda ben alıp goturucem. Galiba :/
Bnmde aklima geldiAynen lilimseninde neye baktığını öğrendik bi adam bi siteye şikayet yazmış hep kötü içerikli şeyler çıkıyor diye. Onlarda demislerki google otomatik neye bakıyorsanız onu reklam olarak veriyor o aklıma geldi
Anladm ozaman hayirlisii diyelimmmİŞ Bulmadan çıkma planım yok burda iş bulmk çok çok zor burda karım istediğim zaman çıkabiliyorum işe giriyorum
dayanırım çok yoğunum zaten
Ya bulamazsan ?iki gun bana cok riskli geldiHayır canım nisandan 2 gün önce istanbuldayım. Kv ile gidicez bakmaya onlarda damat tarafı aliyormus. Bitanede bohçaya alacaklarmış ama onuda ben alıp goturucem. Galiba :/
Ben sabah 1 tam yumurta 1 yumurta beyazi 1 dilim süzme peynirle yagsiz omlet yaptim teflonda. Kekikte ekledim tuza ihtiyac kalmadi tadi güzeldu. Yanina şekersiz kuşburnu içtim. Biraz once yarim yagli sütten sekersiz türk kahvesi yaptim içtim. Ögleye buharda tavuk yaptim kekikli kara biberli. Arada yeşilcay icerim. Aksamda yagli kagida 1 karagöz koyacagim yagli kagida saracagim. Tavada arkali onlu pisirecegim aksamada balik olacak. Sonrada madensuyu içerim spor yaparim ama sporda kosacam diye yırtınmam akışına birakirim
Sodalı tavuk nasıl oluyor güselmi oluyo tadı.
kizartirken yag yerine ayni miktarda soda koyuyosun kizartmak icin yani, gayet iyi güzel kizario, kizarmis tavuk gibi ama iste kalorisiz oluoSodali tavuk hic yemedim
Nasil oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?