Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaslar midesinden rahatsiz olanlar özellikle sabah bulantisi olanlar hakiki çörekotu yağı içsinler cok iyi geliyo. Sabahlari artik rahat rahat kahvalti edebiliyorum. Yumurta kokmuyo bana. Oglumdada vardi o da rahatladi. Eşimde rahatladi hepimize iyi geldi.

Arkadaslar midesinden rahatsiz olanlar özellikle sabah bulantisi olanlar hakiki çörekotu yağı içsinler cok iyi geliyo. Sabahlari artik rahat rahat kahvalti edebiliyorum. Yumurta kokmuyo bana. Oglumdada vardi o da rahatladi. Eşimde rahatladi hepimize iyi geldi.

Hee google reklamlari
Neye bakiosan o cikio ya
Aynen lilim seninde neye baktığını öğrendik bi adam bi siteye şikayet yazmış hep kötü içerikli şeyler çıkıyor diye. Onlarda demislerki google otomatik neye bakıyorsanız onu reklam olarak veriyor o aklıma geldi

Sabah iki haslanmis yumurta yedim
biraz Hindi füme
öglen proteinli yogurdum var onu yicem simdi
aksamda tavuk gögüsü sodayla kizartip yicem

günün gerikalaninida yarim yagli sütle tamamlamaya calisacagim

sen?
Ben sabah 1 tam yumurta 1 yumurta beyazi 1 dilim süzme peynirle yagsiz omlet yaptim teflonda. Kekikte ekledim tuza ihtiyac kalmadi tadi güzeldu. Yanina şekersiz kuşburnu içtim. Biraz once yarim yagli sütten sekersiz türk kahvesi yaptim içtim. Ögleye buharda tavuk yaptim kekikli kara biberli. Arada yeşilcay icerim. Aksamda yagli kagida 1 karagöz koyacagim yagli kagida saracagim. Tavada arkali onlu pisirecegim aksamada balik olacak. Sonrada madensuyu içerim spor yaparim ama sporda kosacam diye yırtınmam akışına birakirim
Sodalı tavuk nasıl oluyor güselmi oluyo tadı.

Bakalim yarın fark edecekmi. Ilkkez saf protein günü yapiyorum. Ve çok açım. Normalde ictigim sütlü kahve cok tok tutuyordu. Benim açlıgım gece oluyo aksam karbonhidrat yemediginden ve aksamlari 80-90 dakika kostugumdan aksam cok aç hissediyordum. Simdi ayni his var yine. Dun aksam o kadar koşunca tabiki vücut sabah karbonhidrat istedi onuda bulamadı

Bnmde aklima geldi
Yok cnm bnmki ondan degilde
Konuda bebeklerin cilt problemleri konusuluyor onu algilamis
Ben bu aralar clarins ve lancome fondotende baydam indirimi var mi onu aratiyrm
Fondotenim bitti bitecek

Sabah tartildigimda 87 kiloydum. Bu hafta 2 kilo vermisim. Tartim gramı gostermiyo bakalim alisveris merkezine gidersem yenileyecegim. Bakalim yarina ne olacak oynama olacakmi kiloda

menün güzel canim, Karagöz ne?
Yag yerine soda koyup kizartiosun canim tadi idare eder bosuna yagda pisirip kalori almim diye öyle bi cözüm buldum, gayetde güzel kizario vallah yagda yapmis gibi... aynen yapabildigin Kadar yaparsin sporunu, buaksam bende yapmayi planliyorum ama bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…