- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.361
Maaşı direk oraya yatırın diye yapmışlargeliom vallahkiz kampüsümüzde alisveris merkezimiz bile var iki katli giyim Taki ve parfüm:) ekimden sonra ordan artik bende alisveris yapabilcem en cokda ona seviniom kiloda verdim alir giyerim artik
Cnm cocuk ne zaman dusunuyorsunOkurken ben yoruldum kız çocuktan soguttun benii
Ben okurken yoruldumFirsat bulabilirsem bakalim
Simdi bebekin altini degistircem
Az once tze fasulye koyduk ocaga
Sonra kosup oglusa corba yapicam
Sonra bebeki uyutcam
Sonra yemek yicez
Sonra buyuk oglumu uyutcam
Onlar uyurken evi toplayacam
Aksama esime yemek yapacam
hahaah maasdan gitmio:) zaten gitse hicbisey alamazdi kimseMaaşı direk oraya yatırın diye yapmışlar
9 ile 9 buçuk arasıOf of tempoya bak
Sabah kacta kalkiyorsun cnm
hahaha evettt aynen öyleHaha şeytan marka giyer filmindekinden hallice diyorsun işyerim
ben yapiyorumSaf protein günü benden baska kim yapiyo
2 prmak kalınlığında yağsız börek kuzum taş fırında pişmiş 1 ince dilim ekmeğe denk geliyorgünaydın bebegiiimmm
ay börek niye yidin perşembe günü
saylanmaaazzz saylanmaaazzzz
ahaha yuvarlanıyoruzAyy ne güzel aynı biz ahahhaondan sonra niye sistik niye yuvarlaniyoz
ben depresyon girmeye karar verdim çok yerim artık .. yapacak yemekte bulamıyorum artık
hee valla kaçalım sen ve vanillav benden a yiyorsunuz
hadi ya belki daha iyi olur senin için toparlarsın böyleceYiyemiyorum, sevmiyorum yemek yemeyi hayatta kalmak için yiyorum
İçine atınca daraltıyor çünkü biliyorum. Sonra kendi kendine patlıyor işte. Ben de öyle yapıyorum çünkü.
Bugün tostla başladım bakalım akşama da yumurta yemeyi planlıyorum
Kafam çok karışık ya düşüneceğim sağ ol fikir verdiğin için kuzum
Ben yarın yazacaktım aslında ama yarın izne ayrılıyorum zaten kaptanım pancarla konuştuk geçen hafta
Alacak bir enerjim de kalmadı gibi bir şey...
Biraz ara vermek bana da iyi gelecek, toparlarım
sen ypyon mu bende yapacaktım ama sabah peynir yiyemedim 2 çatal aldım midem kalktı 2 bardak yağsız süt içtim sadeceben yapiyorum
Cnm senin sabahlari neden miden boyle oluyorsen ypyon mu bende yapacaktım ama sabah peynir yiyemedim 2 çatal aldım midem kalktı 2 bardak yağsız süt içtim sadece
Neee depresyonuuuuuuu anlat bakem2 prmak kalınlığında yağsız börek kuzum taş fırında pişmiş 1 ince dilim ekmeğe denk geliyor
ahaha yuvarlanıyoruz
ben depresyon girmeye karar verdim çok yerim artık .. yapacak yemekte bulamıyorum artık
hee valla kaçalım sen ve vanillav benden a yiyorsunuz
hadi ya belki daha iyi olur senin için toparlarsın böylece
evet aynenhee valla kaçalım sen ve vanillav benden a yiyorsunuz
evet canimsen ypyon mu bende yapacaktım ama sabah peynir yiyemedim 2 çatal aldım midem kalktı 2 bardak yağsız süt içtim sadece
yumurta yoğurt peynir jambon türünden öğğ geldi birde ilaç kullanıyorum o bulantı yapıyorCnm senin sabahlari neden miden boyle oluyor
Neee depresyonuuuuuuu anlat bakem
afiyet olsun kuzum ben süte vurcam bugün akşam ne yicim onu da bilmiyorumevet canim
Sabah iki yumurta yedim birazdan yogurtum var proteinli onu yicem
aksamda tavuk
Cikarsan planin ne ?yumurta yoğurt peynir jambon türünden öğğ geldi birde ilaç kullanıyorum o bulantı yapıyor
ben yoruldum hayat diyim sen anla iş yerimden de çıksam çıkmasam çıkarsam bu kadar rahat olcam mı aklımda deli sorular işte
afiyet olsun kuzum ben süte vurcam bugün akşam ne yicim onu da bilmiyorum
dayanabilirmisinki canim tüm gün tek sütle?yumurta yoğurt peynir jambon türünden öğğ geldi birde ilaç kullanıyorum o bulantı yapıyor
ben yoruldum hayat diyim sen anla iş yerimden de çıksam çıkmasam çıkarsam bu kadar rahat olcam mı aklımda deli sorular işte
afiyet olsun kuzum ben süte vurcam bugün akşam ne yicim onu da bilmiyorum
İŞ Bulmadan çıkma planım yok burda iş bulmk çok çok zor burda karım istediğim zaman çıkabiliyorum işe giriyorumCikarsan planin ne ?
dayanırım çok yoğunum zatendayanabilirmisinki canim tüm gün tek sütle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?