- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.581
Hee ic bacaktan gideydi ya gogus ve kalca bana kalsingayet iyi gidiyosun canım
sebep
aa niye ordan gitti ki bacaklar göbek dururkene
hep olur olmadık yerlerden gidiyo zatenolsun du sen kas yapar doldurursn boşluklıarı
aamaaa bende regliyim ondan olablirmi acebaaaaBen bakarim kuzum
Bende bir senedir 53 den 51 e inmeye çalışıyon ama olmuyokiz ben galiba artik olmam gereken kiloya indim zorluo resmen
Hahahaha o bile indiremediysekiz ben galiba artik olmam gereken kiloya indim zorluo resmen
Kaçinci gününaamaaa bende regliyim ondan olablirmi acebaaaa
Spor regl agrisina cok iyi geliyo bende kizŞuan ağrıdan geberiyomama yinede spor yapmaya calisicam. Bakalım ne kadar gidecek. Gitmeden şu 6 görseydim keskemmm
karıştırmış olabilereemmKiz o gulumsemi suskunprenses
ben dicektimde demedimdikiz ben galiba artik olmam gereken kiloya indim zorluo resmen
proteinden anladıgımızda yumurta yalnızHee ic bacaktan gideydi ya gogus ve kalca bana kalsinproteinli beslenmeyi azalttim ondan oldu bence dolduracam basacam yumurtayi dolduracam
evet mecbur zorlicam ve 65 olcam aslinda bisey kalmadida iste sürekli bi cik bi in cumaya Kadar bi tuaf oluom...Bende bir senedir 53 den 51 e inmeye çalışıyon ama olmuyobu sayede kilomu koruyom
Sen daha verecen
Ayy bende diyom bi gariplik var ama nerdeKiz o gulumsemi suskunprenses
En ucuz protein olur kendilerini severimkarıştırmış olabilereemm
ben dicektimde demedimdibence de artık tamamsın sen
proteinden anladıgımızda yumurta yalnız:
hihihih ama inat oldugum icin su 65 bi göreyim yaniben dicektimde demedimdibence de artık tamamsın sen
ney indiremediyse canim?Hahahaha o bile indiremediyse
Sana öhhhhhhh diyorummm öhhhhkarıştırmış olabilereemm
ben dicektimde demedimdibence de artık tamamsın sen
proteinden anladıgımızda yumurta yalnız:
Son demler artikkiz ben galiba artik olmam gereken kiloya indim zorluo resmen
Son demler artikkiz ben galiba artik olmam gereken kiloya indim zorluo resmen
İn kuzum hem biraz kilo almaya pay bırakmış olursun bazi donemler 2 kiloya kadar çıkıyo kilo çünküevet mecbur zorlicam ve 65 olcam aslinda bisey kalmadida iste sürekli bi cik bi in cumaya Kadar bi tuaf oluom...
neyse yapcam ben kafama koydum insallah olcak ve izine ayrilmama gerek kalmadan mezun olcammmm bennn
Proteinnnnnn yaptin yaney indiremediyse canim?
he dur bakim bugün ücüncü günüm olmus carsamba aksam geldiydi geceKaçinci gününilk 3 gün odem oluyo sonra kalmiyo
Haftaya gitmis olur ama ogunlerini atlama temem mi duzenli yihe dur bakim bugün ücüncü günüm olmus carsamba aksam geldiydi gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?