Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta 4 kilomu verdin yoksa 3mu eğer 3 kilo verdiysen 89dan hesaplamaliyiz. Bu arada nasıl verdin ya ben bir ayda verdim okadar ama sen deli gibi spor yapıyorsun
89 dan hesaplıycaz canim. Bu hafta 3 kilo verdim yani[/QUOTE]
tatlim sen alintilari karistiriosun suan galiba?

kızın olmadan önce calısııyomuydunn ay ne is yapıyodunn
Tabi cnm okuldan sonra calisiyodm zaten ben evlenince yer degisikligi oldu is degistircektm sonra uygun bulamynca hamisligin keyfini surdum. Kizim 3 e girince dusunuyorm bakalm kismet.
Soylerm

Bu hafta 4 kilomu verdin yoksa 3mu eğer 3 kilo verdiysen 89dan hesaplamaliyiz. Bu arada nasıl verdin ya ben bir ayda verdim okadar ama sen deli gibi spor yapıyorsun
89 dan hesaplıycaz canim. Bu hafta 3 kilo verdim yani[/QUOTE]
Hugo birsey yazarken silme QUOTE yazan yerleri sadece takım için olan yazıyı herkesin kilosu olan yoksa böyle karışıyor herşey

Tabi cnm okuldan sonra calisiyodm zaten ben evlenince yer degisikligi oldu is degistircektm sonra uygun bulamynca hamisligin keyfini surdum. Kizim 3 e girince dusunuyorm bakalm kismet.
Soylerm

belki 2. ne güzel beraber büyürdüler ben kendim yalnız oldugumdan cocuklar yalnız kalmasın kardeşsizlik kötü
temem

belki 2. ne güzel beraber büyürdüler ben kendim yalnız oldugumdan cocuklar yalnız kalmasın kardeşsizlik kötü
temem
Ya aslinda planlarm oyleydi ikisi olunca kendim is yapmak istiyorm ama karisik bakalm zaman neyi gostercek keyfi bi durum oldugu icin zamana yaydim.
2.yi iki seme sonra istiyorm amabazen aklimdan gecmiyor degil iki yas cok zormus 3 yas nasil olcak blmiorm

inşallah en doğru zamanda olur zor tabiki çocuk büyütmek başlı başına zor cocuklar hep emek istiyo ben gözümde çok büyütüyorum
çok uzaktan akrabamız bi kız var durumları kötü kiradalar 3 cocuk yapmıs akrabalar anlatıyo 3 ay yıkamamıs kızları bu devirde bit varmış düsün okutmucam cocukları diyomus hiç ilgilenmiyomus cok uzuldum ya cocukları da görmüstüm hepside birbirinden tatlı böyle ilgilenmiceksin bakmıcaksın onların ne günahı var niye getiriyosun dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…