- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.661
Bu hafta 4 kilomu verdin yoksa 3mu eğer 3 kilo verdiysen 89dan hesaplamaliyiz. Bu arada nasıl verdin ya ben bir ayda verdim okadar90 la başladım şuan 86 kiloyum canim
Bu hafta 4 kilomu verdin yoksa 3mu eğer 3 kilo verdiysen 89dan hesaplamaliyiz. Bu arada nasıl verdin ya ben bir ayda verdim okadar90 la başladım şuan 86 kiloyum canim
Biliyorm gunde 1 fincan ixiyorm oyuzden cnm ay calisrken 3 ue buluyodutamam sen iste ben yaparımbende pek severim kahve hepte içerim ama fazlası çarpıntı yapıyo dikkat et
lazım
Neden yapamadin?
89 dan hesaplıycaz canim. Bu hafta 3 kilo verdim yani[/QUOTE]Bu hafta 4 kilomu verdin yoksa 3mu eğer 3 kilo verdiysen 89dan hesaplamaliyiz. Bu arada nasıl verdin ya ben bir ayda verdim okadarama sen deli gibi spor yapıyorsun
Biliyorm gunde 1 fincan ixiyorm oyuzden cnm ay calisrken 3 ue buluyodu
Tabi cnm okuldan sonra calisiyodm zaten benkızın olmadan önce calısııyomuydunn ay ne is yapıyodunn
89 dan hesaplıycaz canim. Bu hafta 3 kilo verdim yani[/QUOTE]Bu hafta 4 kilomu verdin yoksa 3mu eğer 3 kilo verdiysen 89dan hesaplamaliyiz. Bu arada nasıl verdin ya ben bir ayda verdim okadarama sen deli gibi spor yapıyorsun
tatlim sen alintilari karistiriosun suan galiba?[/QUOTE]89 dan hesaplıycaz canim. Bu hafta 3 kilo verdim yani
Ne demek ne ise yariyor? Burasi yarisma hesaplar bu sekilde isliyor. Neresi zor anlamadim.yaziyo orda ayrintili daha nasil anlatilirkiHesap karisik be. Verdigimiz kilonun yüzdesini bulmak ne işe yariyor anlamadiim
Tabi cnm okuldan sonra calisiyodm zaten benevlenince yer degisikligi oldu is degistircektm sonra uygun bulamynca hamisligin keyfini surdum. Kizim 3 e girince dusunuyorm bakalm kismet.
Soylerm
Dövseydin birdeNe demek ne ise yariyor? Burasi yarisma hesaplar bu sekilde isliyor. Neresi zor anlamadim.yaziyo orda ayrintili daha nasil anlatilirki
Ya aslinda planlarm oyleydi ikisi olunca kendim is yapmak istiyorm ama karisik bakalm zaman neyi gostercek keyfi bi durum oldugu icin zamana yaydim.belki 2.ne güzel beraber büyürdüler ben kendim yalnız oldugumdan cocuklar yalnız kalmasın kardeşsizlik kötü
temem
Ne diyosun hugo ya? Sacma sapan konusma benimle.Dövseydin birde
Ya aslinda planlarm oyleydi ikisi olunca kendim is yapmak istiyorm ama karisik bakalm zaman neyi gostercek keyfi bi durum oldugu icin zamana yaydim.
2.yi iki seme sonra istiyorm amabazen aklimdan gecmiyor degil iki yas cok zormus 3 yas nasil olcak blmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?