Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim sen neden bu kadar ortami geriyisunki. Buranin sahibi degilsin sen. Anlamamışım sormuşum demekki. Başka anlamayanlarda var. Topigi fazla sahiplenmişsin.
Tapusunu aldim malesf bilmiyormuydun?
Anlatiyoruz anltiyoruz ciddiye almiyosun ki ben zaten ciddiye alip yapamadigini gorsem mudahele ederm bu biraz hazirciliga giriyo kbkma
Ben uzun zamandir burdayim ve buraya emek verdim evet bu topigi sahiplendim aynen SekerPancarii nin oldugu gibi. Biz hep burdaydik suanda sorumlulugu bizde ve kurallar bu sekilde bastan uymayacak varsa gelmesin diyoruz zaten. Anladin mi?

***14. TAKİM 532. ETAP***
Hugocuk (90/86/3/% 3)
Buki_89(66.6 / / /%)
Vanillav(66,8 / / /%)
denetim(69.20/69,10 / 0,10/0,01 %)
lilipit (79.9/ 79.2/ 0.7/0.88%)
Blacksee55 (72.0/ 71.7/0.3 /0.22%)
Gulumse25(96.3/ / /%)
Suskunprenses(61.6/ / /%)SABİT
Nilar(66.6 / / / %) yeni uye baslangic tarihi 31temmuz2017, başlangıç kilo:68.5, hedef kilo:63
Yildizlariyakalamak (66.5/ / / %)yeni uyebaşlangıç tarihi 3 agustos 2017, baslangickilo 70,6, hedef kilo 60

14. TAKİM ORTALAMASİ:

Kızlar kilo vermemişim tatildeyim ya ama almışta görünmüyorum buradaki tartıya göre

Ay buldunmu tarti iyi bariii. Olsun sabit olmakta basari tatilde malum

Ah yazik yaaa oylelerine buyuk buyuk konusamiyorm cunku bazilari korunma yontemlerinden bi haber keske o imkanlarin icine cocuklari dahil etmeseler.

Saol canim ama ben çıkıyirum takımdan. Gergin ortami sevmem şurda herkes kilo vermeye çalısiyo gerilmeye gerek yok.
gergin ortam elbettekide sevilmez ama takım işleyişinide sorgulamaya gerek yok değil mi?
bu yüzde hep böyleydi bundan sonrada böyle olacak bizimle alakalı bi durum değil her takımda aynı şekilde.

sahiplenme konusuda malesef emek verdiğin şeyleri ister istemez sahipleniyosun canım ve biz emek veren kesimiz yani gelip zayıflayıp mezun olan kesim değiliz..

Saol canim ama ben çıkıyirum takımdan. Gergin ortami sevmem şurda herkes kilo vermeye çalısiyo gerilmeye gerek yok.
germeye hicde gerek yoktu, bence bu takima giren herkez kurallari Kabul Edip girmeli, kilo vermek disiplin ister, bi hesap yapmada bile gerginlik cikiosa basdan bi yanlislik var zaten.
Her nekadar sanal ortamda olsakda saygiyla karsilik herzaman en iyisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…