- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.681
Canim sen neden bu kadar ortami geriyisunki. Buranin sahibi degilsin sen. Anlamamışım sormuşum demekki. Başka anlamayanlarda var. Topigi fazla sahiplenmişsin.Ne diyosun hugo ya? Sacma sapan konusma benimle.
Hugo birsey yazarken silme QUOTE yazan yerleri sadece takım için olan yazıyı herkesin kilosu olan yoksa böyle karışıyor herşey
Tapusunu aldim malesf bilmiyormuydun?Canim sen neden bu kadar ortami geriyisunki. Buranin sahibi degilsin sen. Anlamamışım sormuşum demekki. Başka anlamayanlarda var. Topigi fazla sahiplenmişsin.
He dinle dinle ogren simdidenbana kahve yok mu
evli çiftlere nasihatlerini dinliyorum
hayırlı cumalar
aynen iyi olur bende gerginlik cikaran sorumsuz insanlari takima almiyorum zaten hoscakal.Saol canim ama ben çıkıyirum takımdan. Gergin ortami sevmem şurda herkes kilo vermeye çalısiyo gerilmeye gerek yok.
Ay buldunmu tarti iyi bariii. Olsun sabit olmakta basari tatilde malum***14. TAKİM 532. ETAP***
Hugocuk (90/86/3/% 3)
Buki_89(66.6 / / /%)
Vanillav(66,8 / / /%)
denetim(69.20/69,10 / 0,10/0,01 %)
lilipit (79.9/ 79.2/ 0.7/0.88%)
Blacksee55 (72.0/ 71.7/0.3 /0.22%)
Gulumse25(96.3/ / /%)
Suskunprenses(61.6/ / /%)SABİT
Nilar(66.6 / / / %) yeni uye baslangic tarihi 31temmuz2017, başlangıç kilo:68.5, hedef kilo:63
Yildizlariyakalamak (66.5/ / / %)yeni uyebaşlangıç tarihi 3 agustos 2017, baslangickilo 70,6, hedef kilo 60
14. TAKİM ORTALAMASİ:
Kızlar kilo vermemişim tatildeyim ya ama almışta görünmüyorum buradaki tartıya göre
Ah yazik yaaa oylelerine buyuk buyuk konusamiyorm cunku bazilari korunma yontemlerinden bi haber keske o imkanlarin icine cocuklari dahil etmeseler.inşallah en doğru zamanda olurzor tabiki çocuk büyütmek başlı başına zor cocuklar hep emek istiyo ben gözümde çok büyütüyorum
çok uzaktan akrabamız bi kız var durumları kötü kiradalar 3 cocuk yapmıs akrabalar anlatıyo 3 ay yıkamamıs kızları bu devirde bit varmış düsünokutmucam cocukları diyomus hiç ilgilenmiyomus cok uzuldum ya cocukları da görmüstüm hepside birbirinden tatlı böyle ilgilenmiceksin bakmıcaksın onların ne günahı var niye getiriyosun dünyaya
kuzum bunu en son listede kendi adının karşısına yazdın mı tamamdır olcak olcak ha gayret@gülümse25=96.3/94.7/1.6/%1.66
germeye de gerek yok canım kuralları okuyarak zaten takıma girmeyi kabul ediyoruz sen daha neden yüzde hesaplıyoruz diyorsun ......Saol canim ama ben çıkıyirum takımdan. Gergin ortami sevmem şurda herkes kilo vermeye çalısiyo gerilmeye gerek yok.
Dogru hesaplamissin simdi oldu. Simdi adinin yazdigi yere aynen boyle yaz. Sonra basindaki [outo kismini@gülümse25=96.3/94.7/1.6/%1.66
Tamam şimdi oldukuzum bunu en son listede kendi adının karşısına yazdın mı tamamdır olcak olcak ha gayret
Ah yazik yaaa oylelerine buyuk buyuk konusamiyorm cunku bazilari korunma yontemlerinden bi haber keske o imkanlarin icine cocuklari dahil etmeseler.
Eve gidince tekrar tartılayım malum farklı olabilir tartılar inş doğrudur çünkü ii yedim buralardaAy buldunmu tarti iyi bariii. Olsun sabit olmakta basari tatilde malum
gergin ortam elbettekide sevilmez ama takım işleyişinide sorgulamaya gerek yok değil mi?Saol canim ama ben çıkıyirum takımdan. Gergin ortami sevmem şurda herkes kilo vermeye çalısiyo gerilmeye gerek yok.
germeye hicde gerek yoktu, bence bu takima giren herkez kurallari Kabul Edip girmeli, kilo vermek disiplin ister, bi hesap yapmada bile gerginlik cikiosa basdan bi yanlislik var zaten.Saol canim ama ben çıkıyirum takımdan. Gergin ortami sevmem şurda herkes kilo vermeye çalısiyo gerilmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?