- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.741
Ben kotu nıyet sezmedım neden yapıyoruz bilmiyordur ne işe yaradığını dıye düşündüm neyse yapcak birşey yok nasip:)Yanlis hesaplmaya sozum yok ki yalnizca listeyi ciddiye almak onemli. Bak gulumse yapamadi ama suan ogrendi ugrasti yani anlatmak istedgim buydu
Blackde yanlis hesaplamis sozum varmi yok. Ne demek istedigim aslinda belli umarim sende anlamissindir.
Saol cnm gecen haftada 66.1 gormuştum ama cuma degıldı ıyı oldu boyleAy cnm hafta birincisisin cok iyi vermissin
Tebrik ederim
Tmmm ne olur ne olmaz ugrasmayalm tmmdirrr muckkontrol ettim kuzum dosdogru gözümden bişey kacmadıysa eger
Yaaaaa isteeeeeskiden 10.takımda yanlış hesaplama yapana ceza veriyodular 3 uyarı 1 diskalifiye seklinde
Saol cnm gecen haftada 66.1 gormuştum ama cuma degıldı ıyı oldu boyleAy cnm hafta birincisisin cok iyi vermissin
Tebrik ederim
Ben şimdiden yandım desene %deye bölmek zor oluyo yaeskiden 10.takımda yanlış hesaplama yapana ceza veriyodular 3 uyarı 1 diskalifiye seklinde
Tabii sorabilirsinnnnAklıma bişey takıldı sora bilirmiyim @ParteMoralll
Aynen nasipp :)Ben kotu nıyet sezmedım neden yapıyoruz bilmiyordur ne işe yaradığını dıye düşündüm neyse yapcak birşey yok nasip:)
Denetimin yuzdesi yanlis degil mi cnmkontrol ettim kuzum dosdogru gözümden bişey kacmadıysa eger
Tekrar kontrl ettim hayir ikisinde de yanlislik yok. Rakamlarla alakali demekNilar 1.200vermiş %desi 1.80 ben 1.600vermişim %dem 1.66 yanlışlık mı var bu haftada en çok kilo veren ben olmuşum
Geçen hafta kaçıncı oldukTekrar kontrl ettim hayir ikisinde de yanlislik yok. Rakamlarla alakali demek
Cnm iste yuzdenin amaci buNilar 1.200vermiş %desi 1.80 ben 1.600vermişim %dem 1.66 yanlışlık mı var bu haftada en çok kilo veren ben olmuşum
Ben telefndan yapiiorm bilgisyrdan sonkez bak istersen
tatlim senin kilon 90 larda nilarinki 60 larda yani senin kilona oranla 1,6 vermen nilarin kilosuna oranla 1,2 vermesinden daha az yüzde cikarir, mesela ayni yüzdeye gelmen icin nilarla senin 3 kilo yada daha fazla vermen gerekio, öyle oluo yani...Geçen hafta kaçıncı olduk
negüzel anlatmissin canim bende ugrastim ama türkcem yetemedi tamCnm iste yuzdenin amaci bu
Total kilonuz ayni degil
Senden daha zayif bir insanin 1200 vermesinin etkisi ile senin verdigin 1600 etkisi ayni degil
Esas olan total kilo icerisinde verilen kilonun payini bularak karsilastirmak
En dogrusu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?