- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.761
negüzel anlatmissin canim bende ugrastim ama türkcem yetemedi tam
Sagolun kizlar
Her ikinizede tşk ederim Bunu da ögrenmiş oldum sayenizde
Ben seni anladim ahahahahanegüzel anlatmissin canim bende ugrastim ama türkcem yetemedi tam
Yersin daha gün uzun şimdi kızacaklar ama bende bazen 12 13 gibi yiyebiliyorum zaman olmadığındanKizlar bugün daha hicbirsey yiyemedim malesef yine stressli bir günümdeyim.
Azönce ekmek arasi yapmistim kendime evden getirdim onu yedim okadar, zaten acayip bi sicak var Sudan baska bisey görmüo gözüm 35 derece...
aksam ne yicem hic bilmiorum, tek bildigim bisey var spor yapcam yoksa benim son kilom gidemicek bitürlü
körler sagirlar bir birini agirlar hesabi oldu buBen seni anladim ahahahaha
evet ikimizde yicez simdi tokatlariYersin daha gün uzun şimdi kızacaklar ama bende bazen 12 13 gibi yiyebiliyorum zaman olmadığındangider inş canım son kilo kalmis
Yok kız senad izinde
Ye cnm ekmeksiz yeMercimekli bulgur pilavı yapsam yiye bilirmiyim kızçeler
Neyse bize haber verdin ya yeterevet ikimizde yicez simdi tokatlaribugün erken cikmaya caliscam bakalim, bizim eve yakin biyerde yazlar acik hava sinamasi oluo belki esimin isi olmassa oraya gitmeyi planliyorum aksam dokuzda zevkli olur diye düsündüm, hic gitmedim ama; ve bu planimdan daha esiminde haberi yok
Ahahaha ayy ne komik wir zweikörler sagirlar bir birini agirlar hesabi oldu bu
Bu yaşıma kadar ne pilavla nede makarnayla ekmek yememişimdir kuzum kilolar gittikçe sofraya oturunca bunu yemesemde olur diyorum yemiyorum yada bi tanede yesem aynı hepsinide yesem aynı tat diyorum yemiyorum inş 2.aydada bu kadar daha kilo veririm veremesemde 6ayda ideal kiloma gelirimYe cnm ekmeksiz ye
Neyse bize haber verdin ya yeterahahaha ne güzel kız sevindim senin adina. Bizde bi sinema var kimse gitmiyo 4 salonlu falan ahahaha
Ahahaha ayy ne komik wir zwei
kac kiloya inmek istiosun tatlim buarada boyun kacdi?Bu yaşıma kadar ne pilavla nede makarnayla ekmek yememişimdir kuzum kilolar gittikçe sofraya oturunca bunu yemesemde olur diyorum yemiyorum yada bi tanede yesem aynı hepsinide yesem aynı tat diyorum yemiyorum inş 2.aydada bu kadar daha kilo veririm veremesemde 6ayda ideal kiloma gelirim
ben ekmegi bile ekmekle yiyecek potansiyele sahibimBu yaşıma kadar ne pilavla nede makarnayla ekmek yememişimdir kuzum kilolar gittikçe sofraya oturunca bunu yemesemde olur diyorum yemiyorum yada bi tanede yesem aynı hepsinide yesem aynı tat diyorum yemiyorum inş 2.aydada bu kadar daha kilo veririm veremesemde 6ayda ideal kiloma gelirim
Boy 1.68 şuan hedefim 80kuzumkac kiloya inmek istiosun tatlim buarada boyun kacdi?
hmmm vallah bi fikrim yok ama ben diyete basladigimdan beri normal pilavida bulgur pilavinida hic tüketmiyorumMercimekli bulgur pilavı yapsam yiye bilirmiyim kızçeler
ben ekmegi bile ekmekle yiyecek potansiyele sahibimBu yaşıma kadar ne pilavla nede makarnayla ekmek yememişimdir kuzum kilolar gittikçe sofraya oturunca bunu yemesemde olur diyorum yemiyorum yada bi tanede yesem aynı hepsinide yesem aynı tat diyorum yemiyorum inş 2.aydada bu kadar daha kilo veririm veremesemde 6ayda ideal kiloma gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?