Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bugün daha hicbirsey yiyemedim malesef yine stressli bir günümdeyim.
Azönce ekmek arasi yapmistim kendime evden getirdim onu yedim okadar, zaten acayip bi sicak var Sudan baska bisey görmüo gözüm 35 derece...
aksam ne yicem hic bilmiorum, tek bildigim bisey var spor yapcam yoksa benim son kilom gidemicek bitürlü

Yersin daha gün uzun şimdi kızacaklar ama bende bazen 12 13 gibi yiyebiliyorum zaman olmadığından gider inş canım son kilo kalmis

Yersin daha gün uzun şimdi kızacaklar ama bende bazen 12 13 gibi yiyebiliyorum zaman olmadığından gider inş canım son kilo kalmis
evet ikimizde yicez simdi tokatlari bugün erken cikmaya caliscam bakalim, bizim eve yakin biyerde yazlar acik hava sinamasi oluo belki esimin isi olmassa oraya gitmeyi planliyorum aksam dokuzda zevkli olur diye düsündüm, hic gitmedim ama; ve bu planimdan daha esiminde haberi yok

Neyse bize haber verdin ya yeter ahahaha ne güzel kız sevindim senin adina. Bizde bi sinema var kimse gitmiyo 4 salonlu falan ahahaha
körler sagirlar bir birini agirlar hesabi oldu bu
Ahahaha ayy ne komik wir zwei

Ye cnm ekmeksiz ye
Bu yaşıma kadar ne pilavla nede makarnayla ekmek yememişimdir kuzum kilolar gittikçe sofraya oturunca bunu yemesemde olur diyorum yemiyorum yada bi tanede yesem aynı hepsinide yesem aynı tat diyorum yemiyorum inş 2.aydada bu kadar daha kilo veririm veremesemde 6ayda ideal kiloma gelirim

kac kiloya inmek istiosun tatlim buarada boyun kacdi?

Mercimekli bulgur pilavı yapsam yiye bilirmiyim kızçeler
Ye cnm ekmeksiz ye
ben ekmegi bile ekmekle yiyecek potansiyele sahibim

Mercimekli bulgur pilavı yapsam yiye bilirmiyim kızçeler
Ye cnm ekmeksiz ye
ben ekmegi bile ekmekle yiyecek potansiyele sahibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…