Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mercimekli bulgur pilavı yapsam yiye bilirmiyim kızçeler
Ye cnm ekmeksiz ye
ben ekmegi bile ekmekle yiyecek potansiyele sahibim

Evet canim merkezde değilim benim kizarkadasim stuttgart feuerbachda kalıyordu . Deli gibi geziyorduk ahahha köyden indim şehire oluyorduk
hahahaha evet Stuttgart gezmek icin gercekten cok iyi, ben yakinim oralara ama pek gitmiyoruz arada alisverise yada biseyler icmeye gidioruz anca bir iki ayda bi oda
Evlenmeden ve ögrenciyken oralarda bende cooook geziodumda simdi biraz zor zaman bulamiyorum hicbirseye... senin nisanlinda burdanmi yoksa trdenmi?

Bence bıraz daha fazla yersen gıdıcek metabolizman çalışıcak

Gecmise bakamiyorum suan ama ben kaptanim evet ama @ParteMoralll ve kaptinn da kaptan yardimcisi benim yetkilerimin hepsi onlar da var H hugocuk ve herkese söylüyorum bu bir yarışma unutmayalim.

Camları sılsem mı bayramdan once bılemıyorum bugün sil supur yaptım.çocuk çok dokuyor ya hıcbıyer temız kalmıyor supurgeyle yapıştıık daha toz alacagım oturdum kaldım

Camları sılsem mı bayramdan once bılemıyorum bugün sil supur yaptım.çocuk çok dokuyor ya hıcbıyer temız kalmıyor supurgeyle yapıştıık daha toz alacagım oturdum kaldım
Dün ben sildim kapı pencere bayramada bi sil süpür yaparım yeter iş bitmiyor bacım hele hele küçük çocuk varsa hiç bitmez yıpratma kendini

Stuttgart tam gezilecek şehir zaten ben berline çok benzetiyorum değişik değişik insanlar yok canım istanbuldan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…