- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.781
anladim canim daha inmek varmi planda yoksa 80 yeterlimi diosun?Boy 1.68 şuan hedefim 80kuzum
Ye cnm ekmeksiz yeMercimekli bulgur pilavı yapsam yiye bilirmiyim kızçeler
ben ekmegi bile ekmekle yiyecek potansiyele sahibimBu yaşıma kadar ne pilavla nede makarnayla ekmek yememişimdir kuzum kilolar gittikçe sofraya oturunca bunu yemesemde olur diyorum yemiyorum yada bi tanede yesem aynı hepsinide yesem aynı tat diyorum yemiyorum inş 2.aydada bu kadar daha kilo veririm veremesemde 6ayda ideal kiloma gelirim
Evet canim merkezde değilimKücük biyerdemi kaliosun? bizim kaldigimiz yer iyi ya büyük:)
hahaha ja voll
Ye cnm ekmeksiz ye
ben ekmegi bile ekmekle yiyecek potansiyele sahibim
hahahaha evet Stuttgart gezmek icin gercekten cok iyi, ben yakinim oralara ama pek gitmiyoruz arada alisverise yada biseyler icmeye gidioruz anca bir iki ayda bi odaEvet canim merkezde değilimbenim kizarkadasim stuttgart feuerbachda kalıyordu . Deli gibi geziyorduk ahahha köyden indim şehire oluyorduk
Bence bıraz daha fazla yersen gıdıcek metabolizman çalışıcakKizlar bugün daha hicbirsey yiyemedim malesef yine stressli bir günümdeyim.
Azönce ekmek arasi yapmistim kendime evden getirdim onu yedim okadar, zaten acayip bi sicak var Sudan baska bisey görmüo gözüm 35 derece...
aksam ne yicem hic bilmiorum, tek bildigim bisey var spor yapcam yoksa benim son kilom gidemicek bitürlü
Ekmek arası cipsYe cnm ekmeksiz ye
ben ekmegi bile ekmekle yiyecek potansiyele sahibim
Gecmise bakamiyorum suan ama ben kaptanim evet ama @ParteMoralll veTapusunu aldim malesf bilmiyormuydun?
Anlatiyoruz anltiyoruz ciddiye almiyosun ki ben zaten ciddiye alip yapamadigini gorsem mudahele ederm bu biraz hazirciliga giriyo kbkma
Ben uzun zamandir burdayim ve buraya emek verdim evet bu topigi sahiplendim aynenSekerPancarii nin oldugu gibi. Biz hep burdaydik suanda sorumlulugu bizde ve kurallar bu sekilde bastan uymayacak varsa gelmesin diyoruz zaten. Anladin mi?
kolay gelsinnnnCamları sılsem mı bayramdan once bılemıyorum bugün sil supur yaptım.çocuk çok dokuyor ya hıcbıyer temız kalmıyor supurgeyle yapıştııkdaha toz alacagım oturdum kaldım
buhaftada öyle deniyeyim bi ama bakalim neler olcak:)Bence bıraz daha fazla yersen gıdıcek metabolizman çalışıcak
Guzel olur bende ışe yarıyor bakalm sende yarayacakmıbuhaftada öyle deniyeyim bi ama bakalim neler olcak:)
He he hadi yap bakem hesabı
Bence partenin degil senin üslubun kötü böyle biri bizim takimda cok kalamazdi zaten sana iyi zayiflamalar.Dövseydin birde
bakalimGuzel olur bende ışe yarıyor bakalm sende yarayacakmı
Devam kuzum ilk hedefim 80 eşime göre 80yeter diyo sana yakışmaz sarkma yapar diyo kemiklerim de iriymiş ona göre ama benim hedefim 75anladim canim daha inmek varmi planda yoksa 80 yeterlimi diosun?
Dün ben sildim kapı pencere bayramada bi sil süpür yaparım yeter iş bitmiyor bacım hele hele küçük çocuk varsa hiç bitmez yıpratma kendiniCamları sılsem mı bayramdan once bılemıyorum bugün sil supur yaptım.çocuk çok dokuyor ya hıcbıyer temız kalmıyor supurgeyle yapıştııkdaha toz alacagım oturdum kaldım
hadi bakalim hep birlikde basaririz umarim hedeflerimiziDevam kuzum ilk hedefim 80 eşime göre 80yeter diyo sana yakışmaz sarkma yapar diyo kemiklerim de iriymiş ona göre ama benim hedefim 75
Stuttgart tam gezilecek şehir zaten ben berline çok benzetiyorum değişik değişik insanlarhahahaha evet Stuttgart gezmek icin gercekten cok iyi, ben yakinim oralara ama pek gitmiyoruz arada alisverise yada biseyler icmeye gidioruz anca bir iki ayda bi oda
Evlenmeden ve ögrenciyken oralarda bende cooook geziodumda simdi biraz zor zaman bulamiyorum hicbirseye... senin nisanlinda burdanmi yoksa trdenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?