- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.921
Evet şişlik gitse 68 67 arası giderim sanırım sporda düzen aşağı yukarı ay 12 günüm kaldı ilaç bitimine erken adet görmek için erken bırakırım
Neden yemekleri begenmedin mi italya makarna ile ünlü bol bol çeşit çeşit yersin aç kalmazsın
Ne güzel yaaaa ben hiç öyle Değilim olsam keşke çok küçük gösteriyorum böyle olunca
Canım nörobilimi nerde okuyacaktın
Senın alanında çok hoş. Umarım hedeflerıne ulaşırsın en yakın zamanda
Evet evımızde yok sıkıntı oluyor hemencecık bıtıyorBizim evde net var öyle bi sıkıntım yok zor ya netin olmaması insan bunaldımı netten bakıyo bişeyler kafası dagılıyo
Norobilimi acarmisinSeninki ağır mevzu babam öğretmen canım :)
Ben psikoloji bitirdim şimdi nörobilim okuyacağım çok seviyorum
Norobilimi acarmisin
Merak ettimm
Aa bu tam benlikmiş kız nerden bu mailandda varsa getirtiyim. Babamın eşeği varda ordaAl bundan giy sen de rahatla biz de rahatlayalım
Bu ayakkabıyla da güzel kombin olur kiloyu da göstermez
Aynen canım ya bi sevimli yerim ayaklarım ahahahha bende 100 tane ayakkabı var hep aynısı ayagimdaBen 1 tane aĺana kadar eşim 3 tane alır onda sıkıntı numara bulmak sadece 44 45 giyiyor
Yok rahatıma düşünüm sadece cesit cesit ayakkabılarım var mesela hep en rahat olana gider elim
Senin ayaklar küçükmüş
Ben iki saat önceden kalkıp saç makyaj yapardim. Şimdi akşamdan duş aliyorum. Sabah yüzümü yikiyom dış fircaliyom cikiyomBen 1.5 saat önceden kalkardım okula gidiyorken
Yarım saat yemek yarım saat hazırlık yarım saat de yol çok seviyorum takıp takıştırayım falan
Canım tatlandırıcı kalorisiz değişik tatlandırıcılar var stevia falanDiyeti nerde kaldı bunun kuzum tatlandırıcı koyduktan sonra
Ay anlatimin bile heyecanlandirdi bence de cok guzel, tebrik ederim seni. Sevdigin guzel yolda ilerliyorsun. Basarilarin daim olsun insallah.Tabii temelde sinir sisteminin biyolojik, fizyolojik, bilişsel vb gibi alanlarda araştırılması benimki daha bilişsel ağırlıklı olacak yani düşünce, duygu, bellek, algı, dil (benim yoğunlaşmak istediğim) gibi alanlarda beynimiz nasıl fonksiyonlar gösteriyor bunları inceliyoruz ben çok heyecanlanıyorum mesela hoca kafasına sinyal gönderen bir alet var onu koydu dil bölgesine konuşması kesiliyor falan böyle garip şeylere bakıyoruzAma çok heyecanlı bence
15 gün zamanım kaldı sonra ilaçlara başlıcam bayramda sıkı bir diyet yapacam 2 kilo gitse yeter diyorum : D ....Sen 65e ulaşırsın 1 aya merak etme erken de bırakma zamanında bırak sonra birden gider rahat edersin
Beğenmez miyim bazı şeyleri yemek için çok heyecanlıyım şu an ilk gidişte biraz gömeceğim açıkçası
Ama zayıfladım orada belki çok gezdiğimdendir veya ders mers uğraşırken öyle çok yemek gelmiyor aklıma yoruluyorsun koşturmacada falan
Küçük göstermek de ileride işine yarar bak
Bazen ben de salıyorum tabii özellikle sınav dönemleri saçımı yukarıda dağınık topuz yapıp hani şu sınav topuzu denir ya sınavda topuz yapıp saçları çekmezsem önümden yapamam
İtalyada canım okul ismini özelden yazarım istersen burada ifşa olmayak şimdi
Sen 65e ulaşırsın 1 aya merak etme erken de bırakma zamanında bırak sonra birden gider rahat edersin
Beğenmez miyim bazı şeyleri yemek için çok heyecanlıyım şu an ilk gidişte biraz gömeceğim açıkçası
Ama zayıfladım orada belki çok gezdiğimdendir veya ders mers uğraşırken öyle çok yemek gelmiyor aklıma yoruluyorsun koşturmacada falan
Küçük göstermek de ileride işine yarar bak
Bazen ben de salıyorum tabii özellikle sınav dönemleri saçımı yukarıda dağınık topuz yapıp hani şu sınav topuzu denir ya sınavda topuz yapıp saçları çekmezsem önümden yapamam
İtalyada canım okul ismini özelden yazarım istersen burada ifşa olmayak şimdi
Günaydın canimGunaydin 14.takim veSekerPancarii paylasimda bir oylama var bayramda etaplarin birlestilmesi ile ilgili bir bakarmisiniz
Günaydın canimGünaydın herkese iyi hafta sonları
Gunaydinn canimGünaydıııın
Bayramın 1.gunu degılde sonrakı haftamı tartılıyoruzGünaydın kizlar paylaşım alaninda oylama var bayramin birinci günü cumaya geldiginden etaplar birlessin mi diye birlessin dedim bende hem baska yerde olan olur hemde kurbanla uğraşırken listeye bakamam mantıklısı birlesmesi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?