Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen 65e ulaşırsın 1 aya merak etme erken de bırakma zamanında bırak sonra birden gider rahat edersin

Beğenmez miyim bazı şeyleri yemek için çok heyecanlıyım şu an ilk gidişte biraz gömeceğim açıkçası
Ama zayıfladım orada belki çok gezdiğimdendir veya ders mers uğraşırken öyle çok yemek gelmiyor aklıma yoruluyorsun koşturmacada falan

Ne güzel yaaaa ben hiç öyle Değilim olsam keşke çok küçük gösteriyorum böyle olunca

Küçük göstermek de ileride işine yarar bak
Bazen ben de salıyorum tabii özellikle sınav dönemleri saçımı yukarıda dağınık topuz yapıp hani şu sınav topuzu denir ya sınavda topuz yapıp saçları çekmezsem önümden yapamam

Canım nörobilimi nerde okuyacaktın

İtalyada canım okul ismini özelden yazarım istersen burada ifşa olmayak şimdi

Norobilimi acarmisin
Merak ettimm

Tabii temelde sinir sisteminin biyolojik, fizyolojik, bilişsel vb gibi alanlarda araştırılması benimki daha bilişsel ağırlıklı olacak yani düşünce, duygu, bellek, algı, dil (benim yoğunlaşmak istediğim) gibi alanlarda beynimiz nasıl fonksiyonlar gösteriyor bunları inceliyoruz ben çok heyecanlanıyorum mesela hoca kafasına sinyal gönderen bir alet var onu koydu dil bölgesine konuşması kesiliyor falan böyle garip şeylere bakıyoruz Ama çok heyecanlı bence

Aynen canım ya bi sevimli yerim ayaklarım ahahahha bende 100 tane ayakkabı var hep aynısı ayagimda

Ben 1.5 saat önceden kalkardım okula gidiyorken
Yarım saat yemek yarım saat hazırlık yarım saat de yol çok seviyorum takıp takıştırayım falan
Ben iki saat önceden kalkıp saç makyaj yapardim. Şimdi akşamdan duş aliyorum. Sabah yüzümü yikiyom dış fircaliyom cikiyom ahahaha

Ay anlatimin bile heyecanlandirdi bence de cok guzel, tebrik ederim seni. Sevdigin guzel yolda ilerliyorsun. Basarilarin daim olsun insallah.

15 gün zamanım kaldı sonra ilaçlara başlıcam bayramda sıkı bir diyet yapacam 2 kilo gitse yeter diyorum : D ....
Okulda sosyal hayat aktif oluyor dediğin gibi sıkılmaya zaman kalmayacak ne kadar yesende ye kilo almazsın baktın almaya başladın haftada 1 2 spor yaparsın korursun olduğun kiloyu tecrübelesin zaten artık

Umarım işime yarar :) yok ben ülkeyi merak ettim sadece :))) güzelmiş :)

Bayramın 1.gunu degılde sonrakı haftamı tartılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…