- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.881
Vallah rahatsa bende kıskanırımÖyle şık olduğuna bakma çok rahatlar
Ahahah şaka bi yana çok rahat kızVallah rahatsa bende kıskanırımbenim ayaklar problemli zaten
Hahahahahahahaha .....!Öyle şık olduğuna bakma çok rahatlar
Sağlık sorunu olarak değil de çok hassaslar eşim benle ayakkabı alışverişine asla çıkmaz bunun arkası bunun önü bunun tabanı diye diyeAhahah şaka bi yana çok rahat kız
Senin ne derdin var ayaklarınla.
2 yk yulaf ezmesiYulaf ezmesi aldım nasıl kullanıcam onu kızlar
Ay hiç sevmedim mısır gevreğiyle yulaf karıştırıp sütle yiye bilirim belki2 yk yulaf ezmesi
2 yk yogurt
Istedigin meyve
Ceviz yada badem
Tarcin
Ben bu sekilde cok sevdim
Cok tarif var cnm netteAy hiç sevmedim mısır gevreğiyle yulaf karıştırıp sütle yiye bilirim belki
Ben alamadım hala yaa yulaf ezmesı boyle tatsız bısey hıssettırıo bana :))Hafif acikiy rm sanki ama ara ogun yapcam ya tutar beni
Yalniz yulaf ezmesi dehst tokluk veriyor ya super
SüperrPantolon almaya gidemedim ama anneme geldım 28 beden pantolnmvardı burda gayet rahat oldu
Insş canım bı 5 kılo daha versem bır beden ıncelır mıyım bılmem. Matematık yuksek lısansta tezdeyım yazamadım daha ulkeye karar veremedm şoyle gelışmş bıyerAlacağım o zaman ya gözümü kararttım
Ciddi mi ne üzerineydi?
Hangi ülke düşünüyorsun
38inin bol geldiği günler de gelir umarım
Benim boyum da bacak kadar peh 161
Atsana ya merak ediyorum biraz da senin stilini görelim kesin kokanasın bak sen de
Sağol canımcım
Ay bende zor begenirimm ama esimmmmm benden beterSağlık sorunu olarak değil de çok hassaslar eşim benle ayakkabı alışverişine asla çıkmaz bunun arkası bunun önü bunun tabanı diye diyeayakkabısız kalırım
Ben 30 gramı 300 ml sütle pisiriyorum bebek maması gibi oluyor çok az tatlandırıcı koyuyorum öyle yiyorumAy hiç sevmedim mısır gevreğiyle yulaf karıştırıp sütle yiye bilirim belki
Bende rahatsizligin var sandim kiz.Sağlık sorunu olarak değil de çok hassaslar eşim benle ayakkabı alışverişine asla çıkmaz bunun arkası bunun önü bunun tabanı diye diyeayakkabısız kalırım
Şimdiden güle güle eskit canım..
Çok yan etkisi var başta bulantı gerisini bilmeyim
Ok unutma ama merak ederim azcık meraklıyımdır.....
kızlar bende şöyle kendime bakmak istiyorum artık makyaj teknikleri öğrenmeyi düşünüyorum
Insş canım bı 5 kılo daha versem bır beden ıncelır mıyım bılmem. Matematık yuksek lısansta tezdeyım yazamadım daha ulkeye karar veremedm şoyle gelışmş bıyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?