Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay bende zor begenirimm ama esimmmmm benden beter
Ben 1 tane aĺana kadar eşim 3 tane alır onda sıkıntı numara bulmak sadece 44 45 giyiyor

Bende rahatsizligin var sandim kiz.
Ben gördüğüm gibi alirim Hiç dayanamam 36 olsun yeter
Yok rahatıma düşünüm sadece cesit cesit ayakkabılarım var mesela hep en rahat olana gider elim
Senin ayaklar küçükmüş

Kozmolojı calışıyordum ben cnm evren oluşumu ıle ılgılı .baban unıdemı.senın alanın nedır

Şu halim ile resmini atsam şok olursun karnım nasıl şiş.. otobüse binince hamile sanıp yer veren bile oldu

Şu halim ile resmini atsam şok olursun karnım nasıl şiş.. otobüse binince hamile sanıp yer veren bile oldu

Ona rağmen 69dasın
Sen beni geçersin kız 1 aya
Gerçi ben de yurtlarda aç kalabilirim midem yapışmış gibiydi kemikliydim geçen trye döndüğümde

Ben çok üşengecim o konuda ya

Ona rağmen 69dasın
Sen beni geçersin kız 1 aya
Gerçi ben de yurtlarda aç kalabilirim midem yapışmış gibiydi kemikliydim geçen trye döndüğümde
Evet şişlik gitse 68 67 arası giderim sanırım sporda düzen aşağı yukarı ay 12 günüm kaldı ilaç bitimine erken adet görmek için erken bırakırım

Neden yemekleri begenmedin mi italya makarna ile ünlü bol bol çeşit çeşit yersin aç kalmazsın

Bademli dondurma en sevdiğim benim yerimede yeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…