- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.901
Valla parte kıskanır diye koymicaktim ama ahahha bunları paristen getirttim kızlar
Eki Görüntüle 2037841
Ben 1 tane aĺana kadar eşim 3 tane alır onda sıkıntı numara bulmak sadece 44 45 giyiyorAy bende zor begenirimm ama esimmmmm benden beter
Yok rahatıma düşünüm sadece cesit cesit ayakkabılarım var mesela hep en rahat olana gider elimBende rahatsizligin var sandim kiz.
Ben gördüğüm gibi alirimHiç dayanamam 36 olsun yeter
Kozmolojı calışıyordum ben cnm evren oluşumu ıle ılgılı .baban unıdemı.senın alanın nedırVardır tabi kız ne biçim hormon depoluyorlar vücuda
Bu ara boşluktan sardım ben kendi kendime yapıp yapıp foto çekiyorumİşsizlik zor
Aa matematikte yüksekte neler oluyor mesela seninkisi ne benim babam da matematikçi de
Benim evde başta yaşayan kız Endonezyalı matematikçiydi
Kozmolojı calışıyordum ben cnm evren oluşumu ıle ılgılı .baban unıdemı.senın alanın nedır
Şu halim ile resmini atsam şok olursun karnım nasıl şiş.. otobüse binince hamile sanıp yer veren bile olduVardır tabi kız ne biçim hormon depoluyorlar vücuda
Bu ara boşluktan sardım ben kendi kendime yapıp yapıp foto çekiyorumİşsizlik zor
Aa matematikte yüksekte neler oluyor mesela seninkisi ne benim babam da matematikçi de
Şu halim ile resmini atsam şok olursun karnım nasıl şiş.. otobüse binince hamile sanıp yer veren bile oldu
Ben çok üşengecim o konuda yaVardır tabi kız ne biçim hormon depoluyorlar vücuda
Ben çok üşengecim o konuda ya
Evet şişlik gitse 68 67 arası giderim sanırım sporda düzen aşağı yukarı ay 12 günüm kaldı ilaç bitimine erken adet görmek için erken bırakırımOna rağmen 69dasın
Sen beni geçersin kız 1 aya
Gerçi ben de yurtlarda aç kalabilirim midem yapışmış gibiydi kemikliydim geçen trye döndüğümde
Ne güzel yaaaa ben hiç öyle Değilim olsam keşke çok küçük gösteriyorum böyle oluncaBen 1.5 saat önceden kalkardım okula gidiyorken
Yarım saat yemek yarım saat hazırlık yarım saat de yol çok seviyorum takıp takıştırayım falan
Canım nörobilimi nerde okuyacaktınSeninki ağır mevzu babam öğretmen canım :)
Ben psikoloji bitirdim şimdi nörobilim okuyacağım çok seviyorum
Diyeti nerde kaldı bunun kuzum tatlandırıcı koyduktan sonraBen 30 gramı 300 ml sütle pisiriyorum bebek maması gibi oluyor çok az tatlandırıcı koyuyorum öyle yiyorum
Bademli dondurma en sevdiğim benim yerimede yeseydinMenumu yazayım
Sabah
Patateslı omlet
Domates bıber
Uc dılım peynır
Bıraz reçel bal
Bır dılım tb ekmek
Ara
Bademlı dondurma
Ogle
2 tabuk baget
Bır kase çorba
1 dilim ekmek
Ara
2 incir
Akşam
Bır baget tavuk
Bır domates peynır
Kavun
Yarım dılım ekmek
Senın alanında çok hoş. Umarım hedeflerıne ulaşırsın en yakın zamandaSeninki ağır mevzu babam öğretmen canım :)
Ben psikoloji bitirdim şimdi nörobilim okuyacağım çok seviyorum
Odul kendıme :)) yerken kıtır kıtır guzel oluyorBademli dondurma en sevdiğim benim yerimede yeseydin
Afiyet bal şeker kalori olsun inşAllahOdul kendıme :)) yerken kıtır kıtır guzel oluyor
Kalorı olmasın yaaaAfiyet bal şeker kalori olsun inşAllah
Erimiştir erimiş bütün bütün yutmadınyaKalorı olmasın yaaabugun çok iş yaptım erimiştir
Bizim evde net var öyle bi sıkıntım yok zor ya netin olmaması insan bunaldımı netten bakıyo bişeyler kafası dagılıyoInternet paketı yaptım rahat rahat ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?