- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.981
Haftaya daha cok ilgilenecem gocam gunduz işte olacahKaptan bize hic bakmir bizlen ilgilenmir
Ilk başlarda zorlanirsin bugün mü başladın 2 3 gün sonra alışmış olursun dambıl kullanıyor musun
Super yapmışsın harika bi spor o
HhahaahgagagaagagagagAyy gormedim sanki canimdün esim evdeydi ya cok bakamadim kilolara listeye ne kadar verdin
Anldm olsun napalım. 1.2 verdım ikı haftalık sayılırAyy gormedim sanki canimdün esim evdeydi ya cok bakamadim kilolara listeye ne kadar verdin
Ay bir türlü izleyemedim kapı durmadı akşam sakinlikte izleyecemAnlattiklari tam benim kafama yatan şeyler herkes de dogru bilgi vermiyoizle kuzum
Jillian zor biraz tamamladiysan eger kemik agrilarina hazir olGünaydınnnnn jillian 30days allahım ölüyordum kurban gelmeden kendimi kurban edecektim bune zor yahu leslie kurban olim ben
Aksam oldu tunaydinGünaydın kizlaaaar naptınız
Yok anam yok ben bi evin önünde bi insanım her iş çocuklar bana bakıyo ben bunu bitirirsem ayağa kalkamam ölüyordum resmen kendimi yere attım uzun sürede kalkamadım deprem olsa kaçacak halim kalmadıJillian zor biraz tamamladiysan eger kemik agrilarina hazir olama poponda bile hissediyosun calistiriyo.
Bitiremedin miYok anam yok ben bi evin önünde bi insanım her iş çocuklar bana bakıyo ben bunu bitirirsem ayağa kalkamam ölüyordum resmen kendimi yere attım uzun sürede kalkamadım deprem olsa kaçacak halim kalmadı
Günaydınnnnn jillian 30days allahım ölüyordum kurban gelmeden kendimi kurban edecektim bune zor yahu leslie kurban olim ben
Ay sinirlerim gerildi şu trend konulara beni benden alıyor iyiki şu topige katıldım psikolojim yerine geldi yahuhahahaha ben de öyle dedim
Ay sinirlerim gerildi şu trend konulara beni benden alıyor iyiki şu topige katıldım psikolojim yerine geldi yahu
Benimki başlamadan bittibugün mü başladınız bende bugün başladım :)
Benimki başlamadan bittiben yapamam ya çok zorlanıyorum leslie bana göre iyi ideal yormadan ter atıyo
Ben siz gece mışıl mışıl uyur iken çalışıyor idimmm canimAksam oldu tunaydin
Aynen:) anladim canim hayirlisi olsun insallahStuttgart tam gezilecek şehir zaten ben berline çok benzetiyorum değişik değişik insanlaryok canım istanbuldan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?