Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Srlam kizlar. Nasilsiniz. Cok ozledim sizi. Gelemedim uzun zamandir. Bir ara gireyim siteye dedim acmadi bir turlu sonra da hic firsatim olmadi. Son ayima girdim ben
Agrilarim artti sicaklar bunaltti enfeksiyonum var hazirliklar bitmiyor.
Siz neler yapiyorsunuz bakimm nicleriniz mi degisti kizlar buamiyom siziiii neredesinizzzz@ParteMorall

Ay bir türlü izleyemedim kapı durmadı akşam sakinlikte izleyecem
Orda yaptigi barı da denicem elime alir yerim gronala da seviyom ama bar seklinde daha iyi olur sanki
Öğün yerine diyo spordan 2 saat once yiyin diyo cok enerjili diyiiii herkesler yimesin diyiii kilo yapar diyiii

Bebegim ayyy hosgeldin bizde seni cok ozledik kizz son 1 ayin kaldi dimi bebikimiz geleecek rahatsiz msn kuzum son aylar ya ondandir dinlen bol bol isim buldunuz mu bebise

Oglen çubuk yerine baska bisey yeseydin keske canim

Kiz aksam leblebi yime yeter sabah yimisin zati sütlü kahve iç meyve yee
Menun guzel iki öğün olmus ama haftasonu gec yeniyo kahvaltilar ondan heralde

Hafta içide aynı kuzum 10.30da kalkıyorum kahvaltı ögleni buluyor zatin iki ögün ve ara ögün yapa biliyorum leblebi yemedim mısır gevreğiyle yulaf lı süt yaptım yedim acıktım dayanamadım yarım saatte leslie 2yaptım şuan bacaklarım pıt pıt atıyo süper oldu

Benim arkadaşım akşam otururken avuç içi kadar leblebi yiyordu hem tok tutuyo derdi 1buçuk ayda 12kilo verdi eşide 19kilo verdi banada acıkırsan leblebi ye derdi tabi avuç içinden fazla degil kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…