Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bdv ye konu açmıştım oku anlarsın cane uzun hikaye

Hahahahahaahahahahah sen akillanicannn affern

Nıye kız yaşlıysa yardım etmek lazım bırde yakın oturuluyorsa tabı yapcn gelınsın mecbursun dıye gorıuyorsa bılemem

aman aman en tehlikelisi diyette böyle söyliyen anneler benimkide hep böyle derdi sonrasinda kilo almaya basladigimi görünce neyse bunude yemeyi ver demelere basladi
Kız demez ben 78 kıloydum dogumdan sonra hala neyın var ıyısın dıyodu ye ye benımkı dombık sevıyo zayıflyanca hastayım sanıo

Bdv ye konu açmıştım oku anlarsın cane uzun hikaye
kuzu eski adın neydi bulamadım ben

Evet orda gordukce sinirim tepeme cikiyo
millet coşuyo

Bi insan büyük olarak dengeyi kurmalı ama bizimki dengesizim önde gideni eşimin hatrına çok katlandım ama son damla doldu taştı bitti benim için elimde kaynananda benden uzak ne halleri varsa görsünler
ya işin içinde eltide mi var

Hahahahahaahahahahah sen akillanicannn affern
yavaş yavaş artık

Benden çok yapanınız yoktur gün gelir yapmasaydın olur bak tecrübe konuşuyor yapan degil S..ç N yaranıyo
Orası oyle yaranılmaz tabı.ben yıne elımden gelenı yapıyorm eşimi sevdiğim için uzulur yanı onlarda değerımı bılıyor gözüküyor tabı ben hiç saygısızlıkta yapmadm lafta soylemedm kotu olsam nasıl davranırlar bılemem

okudum şimdi maşallah hakketten bir değil bi sürü kaynana varmış sende allah yardımcın olsun kuzum
Allah razı olsun canım Allahtan eşim arkamda artık kimse agzını açamıyo muhabbetide kestim selamı sabahıda az insan çok huzur iki kat yabancı bana daha iyi onlardan hamdolsun huzurumda yerinde herşeyim de oh mis bugün beni eşim yanlarında bana yakın davrandı zayıfta gördüler şimdi çatlamışlardır hasetlerinden
Ne etliye ne kaynanaya selam dahi vermedim

Bi insanın asıl niyetini tartışma anında ögrenirsin dökülürler kuzum ezdirmeyin kendinizi ben çok çektim çok sabrettim ama hamdolsun sabrım karşılık buldu eşimde neyin ne oldugunu anladı şimdi diyo ki ben evimden senden çocuklarımdan sorumluyum ne halleri varsa görsünler boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…