- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.461
Bdv ye konu açmıştım oku anlarsın cane uzun hikayeahahahahayal gücüne hayran kaldım kuzu
siz niye konusmuyonuz
kuracagım cümle: anne sana bi yardımcı tutalım bayram günleri için
ben sadece bi bayram yaptım o hayatı bi kaç tatlı fln hazırladım sonra baktım kuzenleri fln hep oturuyo ben iş yapıyorm dedim salak otursana yerine sana noluyo gittim mutfakta oturdum nişanlıma mesaj attım ya gidelim yada ben gidiyorum diyebazen cok saf olabiliyorum
Evet orda gordukce sinirim tepeme cikiyodemek ülke geneli aynı durum var
Bi insan büyük olarak dengeyi kurmalı ama bizimki dengesizim önde gideni eşimin hatrına çok katlandım ama son damla doldu taştı bitti benim için elimde kaynananda benden uzak ne halleri varsa görsünlerdemek ülke geneli aynı durum var
Hahahahahaahahahahahahahahahayal gücüne hayran kaldım kuzu
siz niye konusmuyonuz
kuracagım cümle: anne sana bi yardımcı tutalım bayram günleri için
ben sadece bi bayram yaptım o hayatı bi kaç tatlı fln hazırladım sonra baktım kuzenleri fln hep oturuyo ben iş yapıyorm dedim salak otursana yerine sana noluyo gittim mutfakta oturdum nişanlıma mesaj attım ya gidelim yada ben gidiyorum diyebazen cok saf olabiliyorum
Nıye kız yaşlıysa yardım etmek lazım bırde yakın oturuluyorsa tabı yapcn gelınsın mecbursun dıye gorıuyorsa bılememKız kv temızlıge mı cagırdı
Sakın yapma
Gelınler temızlık yapar mantıgına uyuz oluyrm
Hem de calısıyorsun
Bızım gelın ev hanımıda annem demez yardım et bana dıye
Neyın kafasını yasıyorlar anlamıyrm ya
Sakın alıstırma
Kv nın kafası bellı
Gelın hızmet edecek
Ben okudum sanki o eltinle alakaliydiBdv ye konu açmıştım oku anlarsın cane uzun hikaye
Kız demez ben 78 kıloydum dogumdan sonra hala neyın var ıyısın dıyodu ye ye benımkı dombık sevıyo zayıflyanca hastayım sanıoaman aman en tehlikelisi diyette böyle söyliyen annelerbenimkide hep böyle derdi sonrasinda kilo almaya basladigimi görünce neyse bunude yemeyi ver demelere basladi
Benden çok yapanınız yoktur gün gelir yapmasaydın olur bak tecrübe konuşuyor yapan degil S..ç N yaranıyoNıye kız yaşlıysa yardım etmek lazım bırde yakın oturuluyorsa tabı yapcn gelınsın mecbursun dıye gorıuyorsa bılemem
Aynen kuzu bende kaynana çok bi tane degil herkez başıma kaynanaBen okudum sanki o eltinle alakaliyditam hatirlamiyorm
Yemeyiz bizde nolacak ölmeyiz ya zatin baklavada yapamıycamkiKizlar cuma günü bildirim yapılmıcak diye cok yemek yokcuma gunu biz takim icinde bildirim yapicaz arti çıkana bayramda paklava yohhh
kuzu eski adın neydi bulamadım benBdv ye konu açmıştım oku anlarsın cane uzun hikaye
millet coşuyoEvet orda gordukce sinirim tepeme cikiyo
ya işin içinde eltide mi varBi insan büyük olarak dengeyi kurmalı ama bizimki dengesizim önde gideni eşimin hatrına çok katlandım ama son damla doldu taştı bitti benim için elimde kaynananda benden uzak ne halleri varsa görsünler
yavaş yavaş artıkHahahahahaahahahahahsen akillanicannn affern
Gülümsee25 iki ee var ondakuzu eski adın neydi bulamadım ben
millet coşuyo
ya işin içinde eltide mi var
yavaş yavaş artık
hiçte yememKizlar cuma günü bildirim yapılmıcak diye cok yemek yokcuma gunu biz takim icinde bildirim yapicaz arti çıkana bayramda paklava yohhh
okudum şimdiGülümsee25 iki ee var onda
Orası oyle yaranılmaz tabı.ben yıne elımden gelenı yapıyorm eşimi sevdiğim için uzulur yanı onlarda değerımı bılıyor gözüküyor tabı ben hiç saygısızlıkta yapmadm lafta soylemedm kotu olsam nasıl davranırlar bılememBenden çok yapanınız yoktur gün gelir yapmasaydın olur bak tecrübe konuşuyor yapan degil S..ç N yaranıyo
Allah razı olsun canım Allahtan eşim arkamda artık kimse agzını açamıyo muhabbetide kestim selamı sabahıda az insan çok huzur iki kat yabancı bana daha iyi onlardan hamdolsun huzurumda yerinde herşeyim de oh mis bugün beni eşim yanlarında bana yakın davrandı zayıfta gördüler şimdi çatlamışlardır hasetlerindenokudum şimdimaşallah hakketten bir değil bi sürü kaynana varmış sende allah yardımcın olsun kuzum
Bi insanın asıl niyetini tartışma anında ögrenirsin dökülürler kuzum ezdirmeyin kendinizi ben çok çektim çok sabrettim ama hamdolsun sabrım karşılık buldu eşimde neyin ne oldugunu anladı şimdi diyo ki ben evimden senden çocuklarımdan sorumluyum ne halleri varsa görsünler boşverOrası oyle yaranılmaz tabı.ben yıne elımden gelenı yapıyorm eşimi sevdiğim için uzulur yanı onlarda değerımı bılıyor gözüküyor tabı ben hiç saygısızlıkta yapmadm lafta soylemedm kotu olsam nasıl davranırlar bılemem
hahaah oda iyimis:) ay öyle cok zor sürekli ye diyen biriKız demez ben 78 kıloydum dogumdan sonra hala neyın var ıyısın dıyodu ye ye benımkı dombık sevıyo zayıflyanca hastayım sanıo
evet canim cok haklisin, senin kayinvaliden nasil iyimi?Ben neler dirimdeben zaten gelin kafasinida sevmem yapamamda. Ancak oglunun karisi onunda kizi olurum. Gelin=hizmetci degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?