- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.501
Kiz biliyormmmmm daha gecen aldi babam denetimin elindekinden yesil boyle icin uzunnnn ve tadi o normal findk gibi degil daha farkli ben cok seviyorm. Adini soylemisti annem unttm yaa. Hatta bizim memlkette ki ben ordlu vs deglm vardi bu uzunlardan toparldim yerdik dagdanncanım o senin dediğin taze fındık kurumamış
Eki Görüntüle 2038838 ,
böyle oluyo kurumadan önce
denetimin dediği uzun başka oluyomuş yoksa bu uzun fındıkta yeşil olur yuvarlağıda yeşil olur kurumadan önce
Az yiyo dye aticamm banda yiyo curuk bu ise yaramazbu kız niye bu kadar çok yiyoratalım gitsin
Hahahahaha delurtucen var iste vaar uzun finduuuhj uzunnn boylu posluyaş bulursun canım uzunu nasıl oluyo onu anlayamadım
Az yiyo dye aticamm banda yiyo curuk bu ise yaramaz
Ay ona bakiyodum kaynadiçürük elma black duydun mu kız
neyden ban yedi acaba
resim atarım sana içinin
Kiz biliyormmmmm daha gecen aldi babam denetimin elindekinden yesil boyle icin uzunnnn ve tadi o normal findk gibi degil daha farkli ben cok seviyorm. Adini soylemisti annem unttm yaa. Hatta bizim memlkette ki ben ordlu vs deglm vardi bu uzunlardan toparldim yerdik dagdann
tamam tamam uzun fındıkHahahahaha delurtucen var iste vaar uzun finduuuhj uzunnn boylu poslu
Aha yıne mı ban yedıban yemiş o daakşam vardiyesi vardı dün uyuyor sanıyordum ama ban yemiş kuzucuk
Kız dur daha erkenKızlar benim bel ve göbek gitti basenler oldugu gibi duruyor bunlar nasıl gidecek ya sinir bozucu
ay canımmmKız dur daha erken
O basenlere kolay emek mı verdın sen
Börekler corekler
Gıtmesı de kolay olmaz
ben çözemedim valla baktım daAy ona bakiyodum kaynadi
uzun kız kalmadı yanımda kalsa resim atcamda başka zamana artıktamammm
ay tamam onu anladımda dıyorumkı ordu fındıgı da böyle yeşil oluyo öncesinde sonra kuruyo yani hepsinin yeşil dışı var onu anlatmak istedimdenetmin dediği farklı cıns onu anladım
tamam tamam uzun fındık
He yeme işteay canımmmbayram üstü çok iyi moral oldu bana sagol
uzun kız kalmadı yanımda kalsa resim atcamda başka zamana artık
Ona bakarken konuya dalmisimben çözemedim valla baktım da
hangi konuyaOna bakarken konuya dalmisim
Bilmiyorum kayboldumhangi konuyabayağı yorumu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?