- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.421
bn batsız bedevi her bayram bişey cıkıyoBu bayram ben rahatım temizliği ekime erteledim senin dolu dolu geçecek yine
Amin inşallah canım
Her hafta değişmesi de kötü ya bir ara eşim 4 5 ay boyunca gecede kalmıştı
Afiyet olsun kuzum
Supersin valla bencede bayram baklavasina degisilmezÇok kalorılı yağda yuzuyordu yok kalsın onun yerıne. Baklava yıcem bayramda
neyse bundan sonraki bayramlarda artık rahat edersin kuzum şimdi düğün hazırlığı derken bayramın tadı kalmaz zatenbn batsız bedevi her bayram bişey cıkıyo
günaydın kuzumGunaydin kızlar
sonraki bayramda hiç evde durmıcam hep gezicem ve temizlik derdimde olmıcakneyse bundan sonraki bayramlarda artık rahat edersin kuzum şimdi düğün hazırlığı derken bayramın tadı kalmaz zaten
günaydın kuzum
Esım yuzundenyav hee teselli şekline bak
gayet hojdııırrr ama kuymak olmamıjtırrrr
wuhhh
büyük mücadeleanneyle survivor
Supersin canimmmmmMisafirim vardı yeni gittiler msjlara bakamadım kendimi tebrik ediyorum ne pasta ne mısır ne çekirdek yedim ne de şöbiyet ne de cezerye
cok mantıklı ben olsam 1 dilim yer kalkarım der yemeden giderdmEsım yuzunden
Zıyan edıyor
O kadar kahvaltı hazırlıyrm az yiyip bırakıyor uyuz
Bugun annemdeyım
Börek yaptı
Ben naptım peki
Onlardan önce kahvaltımı yaptım
Börek yemıycem
Aferın bana
neye çağırdı temizliğe misonraki bayramda hiç evde durmıcam hep gezicem ve temizlik derdimde olmıcak
gerci kv şakayla cagırdıydı bni geçen bayram evlenincede cağırmaz inşallah
ay süperim dimi sadece fındık yedim 3 4 tane o da çiğSupersin canimmmmm
evet gel temizlik yapalım fln dedi ben bizim eve zor yetişiyorm didim bindineye çağırdı temizliğe mi
zonguldaktan geliyo kuzum bizeKızlar bunlardan sizin şehrinizde var mı? Eki Görüntüle 2038744
Ayy bu cok ise yariyo demi zararli bisey oldugunda annemlerde bende boyle yapıyorum karnimi doyuruyorum onlardan once sonra canim cekmiiiEsım yuzunden
Zıyan edıyor
O kadar kahvaltı hazırlıyrm az yiyip bırakıyor uyuz
Bugun annemdeyım
Börek yaptı
Ben naptım peki
Onlardan önce kahvaltımı yaptım
Börek yemıycem
Aferın bana
Kız kv temızlıge mı cagırdıcok mantıklı ben olsam 1 dilim yer kalkarım der yemeden giderdm
kahvaltıda kalan yumurta vs seylere bende üzülüyorum dökülck diye yiyprum hepsini
Evet cnm cok ıyı oldu :)Ayy bu cok ise yariyo demi zararli bisey oldugunda annemlerde bende boyle yapıyorum karnimi doyuruyorum onlardan once sonra canim cekmiii
aynen öyle kuzum alıştırmaya calışıyo aklı sıraKız kv temızlıge mı cagırdı
Sakın yapma
Gelınler temızlık yapar mantıgına uyuz oluyrm
Hem de calısıyorsun
Bızım gelın ev hanımıda annem demez yardım et bana dıye
Neyın kafasını yasıyorlar anlamıyrm ya
Sakın alıstırma
Kv nın kafası bellı
Gelın hızmet edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?