- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.741
He sen zumba yap ozamanleslie bana sıkıcı geliyo yoksa bende denerdim onuu. ben şimdi oynamaya başlıcam alıştırma olsn diye bilmiyorm yao da bi spor sonucta
SuupperrGitmiş kuzu gitmiş 93.1olmuşumkaç gündür tartılamıyodum
Kesinlikleoh beraber yürüyüş bence en güzeli hem sohbet ederken yoruldugunuda anlamazsn
10sene önce kızıma hamile kaldığım kolodayım bu günüde gördüm ya ölsem de gam yemem bekar halime 9kilo kaldı 20yaşındayken 84kiloydum kendimi hiç zayıf görmedim yahuSuupperr
Once dokuzlara vedaaa
Sonrasa sekızlereee
Gorursun10sene önce kızıma hamile kaldığım kolodayım bu günüde gördüm ya ölsem de gam yemem bekar halime 9kilo kaldı 20yaşındayken 84kiloydum kendimi hiç zayıf görmedim yahu
Agzın bal yesin bacımGorursun
Sabırr:)
bn cok terledigim için nişanlım istemiyo yürümemiKesinlikle
ay benim eşim öyle ben az terlerim o su gibi olurbn cok terledigim için nişanlım istemiyo yürümemiama sabah veya akşam üstü olabilir
hasta olurum diye kuzum bn bu bi kaç senedir cok cabuk hasta oluyorum daay benim eşim öyle ben az terlerim o su gibi olurkıskanıyormu yoksa kuzum hasta olursun diye mi ?
ben terleyince yapışıyor ya bluz ondan mı dedim benimkinin öyle takıntıları varda ....hasta olurum diye kuzum bn bu bi kaç senedir cok cabuk hasta oluyorum da
aslında terlemek cok iyiymiş vücuttaki toksinleri atıyomuşuz
bn genelde de dar giydiğimden ona pek şeetmiyoben terleyince yapışıyor ya bluz ondan mı dedim benimkinin öyle takıntıları varda ....
bağışılık sistemin mi düşüyor acaba niye çabuk hastalanıyorsun
daha seksi olamadık be kuzumbn genelde de dar giydiğimden ona pek şeetmiyoseksi seksiiii öyle terli vücutla geziyosn demek
bnde halen olabilmiş değil hoplarkn fln baya kendimi içine su doldurulmş balon gibi hissediyomdaha seksi olamadık be kuzumspor yaparken genelde hafif bol giyiyorum ben yapışmıyor seksi olamıyok
balonbnde halen olabilmiş değil hoplarkn fln baya kendimi içine su doldurulmş balon gibi hissediyom
kaldık mı başbaşabalonevet kimseler yok buki tatile çıkcaktı zamanını unuttum yine söylemişti vanillav içinde yolculuk başlamıştır ... poncik parte yok zuzu yok pancar kışlık hazırlığındaydı en son lili işe başladı
cidden mikaldık mı başbaşa
poncik bana hediye göndermiş biliyo musunnndüğün hediyesi cok güzel bişey yapmş el emeği
kaldık mı başbaşa
poncik bana hediye göndermiş biliyo musunnndüğün hediyesi cok güzel bişey yapmş el emeği
cidden mine göndermiş hamrat kız poncik
Ben okuyoruö fırsat buldukça :)balonevet kimseler yok buki tatile çıkcaktı zamanını unuttum yine söylemişti vanillav içinde yolculuk başlamıştır ... poncik parte yok zuzu yok pancar kışlık hazırlığındaydı en son lili işe başladı
işleme yapmş kuşcuklar var bide X home yazmış altınacidden mine göndermiş hamrat kız poncik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?