Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol kuuzuum
çıkışta bebek görmeye gitcez hiç istemiyorm onca yolu cekmeyi
ayyy ne güzel cennet kokar niye kız ne güzel işte bebiş sevcen kaç aylık kız erkek ? düğün günü kuzenin kızını gördüm babam naylon bebek diyor allahım nasıl sakin bir çocuk sesi çıkmıyor herkese gidiyor maşallah

sevemicem ki hastaym muhtemelen aynı odada bile durmam bebekle boşuna gitmiş olcam yani
öyle bebeklerde cok gzel oluyoya aglamıyo öyle herşeyde istediğin gibi sev

hakketten tam evimin baş kösesinde durcak bişey yapmışsın hiç unutturmıcan kendini belli oldu

unutturmam kendimi o gitse ben varım duvarada asabilirsin kuzum ben kendime de yapıcam duvara asmayı düsünüyorum
iyi insan lafının üstüne sen nerelerdesin

tatilden sonra çalışmak nasıl bir duygu

güle güle kullan bebiş

isim vardı kuzum sabahtanberi halada varda bi uğrıiyim dedimmm

unutturmam kendimi o gitse ben varım duvarada asabilirsin kuzum ben kendime de yapıcam duvara asmayı düsünüyorum

ya o aslında kapı süsü olarak süper olurda bn kıyamam dısarı aasmaya calınır fln die

ya o aslında kapı süsü olarak süper olurda bn kıyamam dısarı aasmaya calınır fln die

kisisel bişey oldugu ıcın calınmaz aslında ben onu bi ablada görmüstüm anahtar askısı yapmıstı bende o niyetle yola cıktım ama istediğim gibi cerceve bulamadım ikeada vardı asdece orasıda cok uzak gidemedim girincede kayboluyorum

ikeanın önündn hep geçiypruzda hiç iiçine girmek nasip olmadı ya cok merak ediyorm orayı tekzene benziyo mu

ikeanın önündn hep geçiypruzda hiç iiçine girmek nasip olmadı ya cok merak ediyorm orayı tekzene benziyo mu
hayır benzemiyo hiç alakası yok ikeaya girince cıkamıyosun heryeri gezxdiriyolar cıkısa ulasmak ıcın bigün girersen bana hak verirsin 2 kere girdimdi ben uzak kalıyo gidemiyorum simdi alcaklarımı listeleyip gitcem düğünden önce bi kaç sefer internetten güvenemiyorum

ayy uygun mu fiyatııı ben cok severim öyle yerleri gezmeyi gezerm valla uzun uzun

ayy uygun mu fiyatııı ben cok severim öyle yerleri gezmeyi gezerm valla uzun uzun

çerçeveler falan çok güzel tepsi almıstım oda çok güzeldi bazı şeyler ucuz güzel bazı şeyleri çok pahalı yani aslında kişiye görede değişri ben ayakkablık alcam ordan cok begendım bak atıyım

hem az yer kaplıyo hem güzel 390 tl

aa evet biliyorum bunlarııı kız dur bizim buraya bakaym bn daha uygundu diye hatırlıyorum ablam almıştıı

sevemicem ki hastaym muhtemelen aynı odada bile durmam bebekle boşuna gitmiş olcam yani
öyle bebeklerde cok gzel oluyoya aglamıyo öyle herşeyde istediğin gibi sev
evet katılıyorum birde büyüdükçe sevimlilikleri kalmıyor

senin genelde iş sakin oluyordu yoğunluk nasılmış

Super cnm calismak cok guzel ya
Suslen puslen git
Tam bana gore
sen benim kafadansın çalışmayı seviyorsun .. süslenmek bana göre değil pek ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…