- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.721
Cnm her hafta eksıdeyımkuzu sen temmuzda mı başlamıştın maşallah valla cok iyi vermişsinnnnn
he hep onlar engelliyo zaten hep onlar tutuyo biz hiç bieşy yapmıyoz
20 günde çok şey olur kuzum bu hafta bende leslie 2 mil yapacam 5 günde kilo vermemi kolaylaştırır en azındano zaman bende bizi tebrik ediyorum
su hastalıgı bi atayım üstümden annemide alıp yürüyüşe cıkcam 20günde olsa biraz hareket şart
7ayda 10kilo 200gr millet çok yavaş gitmiş senin kilolar kuzum gr gr gibi instegramda görüyorum mum gibi eriyorlar 130kşlolardan 60 kilolara inmişler kendimi yiyip bitiriyomşubat başı gibi başlamıştım daha sonra burya katıldım ilk başladığımda 78,90 gibi bir kilom vardı bugün itibari ile 68,70 şubattan bu yana çok az vermişim kiloları biraz daha sıkı tutup 62 olabilirdim bugüne kadar memnun olmadım kendimden şimdi
leslie bana sıkıcı geliyo yoksa bende denerdim onuu. ben şimdi oynamaya başlıcam alıştırma olsn diye bilmiyorm ya20 günde çok şey olur kuzum bu hafta bende leslie 2 mil yapacam 5 günde kilo vermemi kolaylaştırır en azından
evet millet birden eriyor ama ben yavaş yavaş gittim kasların deforme olmalı sağlıklı verdim kilomu bu çok önemli belki 3 4 kilo vermiş olsaydım verdiğime ilave daha güzel olurdu ... kilo ne kadar çoksa o kadar hızlı veriyorsun kilonu 130 kilo olan birinin hızlıca kilo vermesi benim vermemden daha kolay7ayda 10kilo 200gr millet çok yavaş gitmiş senin kilolar kuzum gr gr gibi instegramda görüyorum mum gibi eriyorlar 130kşlolardan 60 kilolara inmişler kendimi yiyip bitiriyom
ben tv karşısında ypıyorum izlerken sıkılmıyorumleslie bana sıkıcı geliyo yoksa bende denerdim onuu. ben şimdi oynamaya başlıcam alıştırma olsn diye bilmiyorm yao da bi spor sonucta
Benimde fazla bu ara çakıldı kaldı gr gr gidiyo ilk ay ne güzel gidiyordu tarımın pili bitti eşimde unutuyo hergün almadan geliyo tartılamıyorumda durumdan hiç haberim yok ama iyce sıkı tutmaya başladım irade tavan yaptı hamdolsun azimliyim mutluyumevet millet birden eriyor ama ben yavaş yavaş gittim kasların deforme olmalı sağlıklı verdim kilomu bu çok önemli belki 3 4 kilo vermiş olsaydım verdiğime ilave daha güzel olurdu ... kilo ne kadar çoksa o kadar hızlı veriyorsun kilonu 130 kilo olan birinin hızlıca kilo vermesi benim vermemden daha kolay
ben tv karşısında ypıyorum izlerken sıkılmıyorum
Denıyım canım sağol genelde ben tatlı yiyince soka uğruyorumaz yiyprsan menülerini arttır biraz yarım tabaksa 1 tabak ye öğlen kahvaltıda bir tık daha fazla ye detoksa derdim sana ama sen emziriyorsun 1 gün güzelce doyur karnını şoklanır zaten vücut
izlemeden yana sıkıntı yokta yaparken bayıyo bnievet millet birden eriyor ama ben yavaş yavaş gittim kasların deforme olmalı sağlıklı verdim kilomu bu çok önemli belki 3 4 kilo vermiş olsaydım verdiğime ilave daha güzel olurdu ... kilo ne kadar çoksa o kadar hızlı veriyorsun kilonu 130 kilo olan birinin hızlıca kilo vermesi benim vermemden daha kolay
ben tv karşısında ypıyorum izlerken sıkılmıyorum
günaydın canııımmGünaydın kızlar gününüz hayr ve aydın olsun inş Allah
yürüş olduğu için rahim kaslarını çalıştırıyor zaten aşılamada bir ya da iki yumurta büyümesi yeterli olcak o kadar yumurta hareketi çok etkilemez .... vanilav ın yaptığı seriyi yapsan daha çok faydasını görürsün bölgesel olrakizlemeden yana sıkıntı yokta yaparken bayıyo bnibakalm sen başla bi de faydası olursa bende yapaym ama cok zorla emi kuzum sonucta tedaviye başladın ne olur ne olmaz
günaydın canııımm
oovv e bu şahaneeeeeKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartıma bakim tartan akmıyo dedim lo diyordu kaç gündür pili çıkardım taktım tartıldım 93.1yalnışmı acaba diye çocuklarda tartım dogru vermişim yaşasınnnnnnnn
yürüyüş iyi diyosunn o zaman devam eve giderken de bi iki durak önce inebilirsin o zamanyürüş olduğu için rahim kaslarını çalıştırıyor zaten aşılamada bir ya da iki yumurta büyümesi yeterli olcak o kadar yumurta hareketi çok etkilemez .... vanilav ın yaptığı seriyi yapsan daha çok faydasını görürsün bölgesel olrak
gram gram gitmesi durmasından iyi benceBenimde fazla bu ara çakıldı kaldı gr gr gidiyo ilk ay ne güzel gidiyordu tarımın pili bitti eşimde unutuyo hergün almadan geliyo tartılamıyorumda durumdan hiç haberim yok ama iyce sıkı tutmaya başladım irade tavan yaptı hamdolsun azimliyim mutluyum
henüz değiloovv e bu şahaneeeeeaz kaldı 8 leree
yürüyüş iyi diyosunn o zaman devam eve giderken de bi iki durak önce inebilirsin o zaman
sen beni öldürmek mi istiyosn
Gitmiş kuzu gitmiş 93.1olmuşumgram gram gitmesi durmasından iyi bence
çok iyi tebrik ederim 8 lere çok az kalmışGitmiş kuzu gitmiş 93.1olmuşumkaç gündür tartılamıyodum
oh beraber yürüyüş bence en güzeli hem sohbet ederken yoruldugunuda anlamazsnhenüz değil
2 durak önce inemiyorum ana yoldan gidiyor ıssız yollar köpekçik falan çıkar allah korusun .....binerken 10 dk yürüyüp biniyorum çarşıya iniyorum ....akşamları kipaya iniyoruz eşim ile 1 saat yürüyoruz
Evet tartıyı resim çektim eşime attım bi tebrikte ondan aldımçok iyi tebrik ederim 8 lere çok az kalmış
Ne guzel canım.çok çok gıtsınEvet tartıyı resim çektim eşime attım bi tebrikte ondan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?