Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzu sen temmuzda mı başlamıştın maşallah valla cok iyi vermişsinnnnn

he hep onlar engelliyo zaten hep onlar tutuyo biz hiç bieşy yapmıyoz
Cnm her hafta eksıdeyım
Arada ufak kaçamaklar yapsamda dondurma gıbı
Hep duzenlı beslenıyrm
Spor yapmaya yetısemıyrm ama emzırmek onh dengelıyor dıye dusunuyorum

Ben 65 kıloya kadar ınıcem ınsallaaah :)

7ayda 10kilo 200gr millet çok yavaş gitmiş senin kilolar kuzum gr gr gibi instegramda görüyorum mum gibi eriyorlar 130kşlolardan 60 kilolara inmişler kendimi yiyip bitiriyom

7ayda 10kilo 200gr millet çok yavaş gitmiş senin kilolar kuzum gr gr gibi instegramda görüyorum mum gibi eriyorlar 130kşlolardan 60 kilolara inmişler kendimi yiyip bitiriyom
evet millet birden eriyor ama ben yavaş yavaş gittim kasların deforme olmalı sağlıklı verdim kilomu bu çok önemli belki 3 4 kilo vermiş olsaydım verdiğime ilave daha güzel olurdu ... kilo ne kadar çoksa o kadar hızlı veriyorsun kilonu 130 kilo olan birinin hızlıca kilo vermesi benim vermemden daha kolay

leslie bana sıkıcı geliyo yoksa bende denerdim onuu. ben şimdi oynamaya başlıcam alıştırma olsn diye bilmiyorm ya o da bi spor sonucta
ben tv karşısında ypıyorum izlerken sıkılmıyorum

Benimde fazla bu ara çakıldı kaldı gr gr gidiyo ilk ay ne güzel gidiyordu tarımın pili bitti eşimde unutuyo hergün almadan geliyo tartılamıyorumda durumdan hiç haberim yok ama iyce sıkı tutmaya başladım irade tavan yaptı hamdolsun azimliyim mutluyum

az yiyprsan menülerini arttır biraz yarım tabaksa 1 tabak ye öğlen kahvaltıda bir tık daha fazla ye detoksa derdim sana ama sen emziriyorsun 1 gün güzelce doyur karnını şoklanır zaten vücut
Denıyım canım sağol genelde ben tatlı yiyince soka uğruyorum

izlemeden yana sıkıntı yokta yaparken bayıyo bni bakalm sen başla bi de faydası olursa bende yapaym ama cok zorla emi kuzum sonucta tedaviye başladın ne olur ne olmaz

Günaydın kızlar gününüz hayr ve aydın olsun inş Allah
günaydın canııımm

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartıma bakim tartan akmıyo dedim lo diyordu kaç gündür pili çıkardım taktım tartıldım 93.1yalnışmı acaba diye çocuklarda tartım dogru vermişim yaşasınnnnnnnn

izlemeden yana sıkıntı yokta yaparken bayıyo bni bakalm sen başla bi de faydası olursa bende yapaym ama cok zorla emi kuzum sonucta tedaviye başladın ne olur ne olmaz

günaydın canııımm
yürüş olduğu için rahim kaslarını çalıştırıyor zaten aşılamada bir ya da iki yumurta büyümesi yeterli olcak o kadar yumurta hareketi çok etkilemez .... vanilav ın yaptığı seriyi yapsan daha çok faydasını görürsün bölgesel olrak

oovv e bu şahaneeeee az kaldı 8 leree

yürüyüş iyi diyosunn o zaman devam eve giderken de bi iki durak önce inebilirsin o zaman
sen beni öldürmek mi istiyosn

gram gram gitmesi durmasından iyi bence

oovv e bu şahaneeeee az kaldı 8 leree

yürüyüş iyi diyosunn o zaman devam eve giderken de bi iki durak önce inebilirsin o zaman
sen beni öldürmek mi istiyosn
henüz değil
2 durak önce inemiyorum ana yoldan gidiyor ıssız yollar köpekçik falan çıkar allah korusun .....binerken 10 dk yürüyüp biniyorum çarşıya iniyorum ....akşamları kipaya iniyoruz eşim ile 1 saat yürüyoruz

oh beraber yürüyüş bence en güzeli hem sohbet ederken yoruldugunuda anlamazsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…