- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.261
Ayy ne guzel nice huzurlu mutlu yillara olsunBugun evlılık yıldonumumuz perşembe olması kotu oldu yarın pasta yapım barı
Gunaydin bebiliiim. Yatakta yuvarlaniyorum napiimgünaydııınnnnapıyon nişanlı ne alemdesin
hafta sonuna at sen onu gece daha güzel olur bebişi uyutursun hemBugun evlılık yıldonumumuz perşembe olması kotu oldu yarın pasta yapım barı
gelsn tabi hem sizinkilerle kaynaşır hem vakit geçirirsiniz uzak ta mıydı ailesi de gelse keşkeGunaydin bebiliiim. Yatakta yuvarlaniyorum napiimbu izin kadar guzel birsey yok ya. Gunlerden saatlerden haberi olmayinca insanin huzurdolu oluyor nisanlimi davet ettik. Gelsin 2 3 gun burda koyde kalsin diye. Ordan annemler geri ucacaklar. Bizde kapadokyaya kacicaz yani plan oylede uygulama nolucak bilmiyom. Sen napiosunnn
Bende kaynatıp blendrdan gecırıyorum kevgır zor ya. Kışın çok lezzetlı oluyor ekmk ban ban yemeannemde bu sene salca fln yapmadı kavanoz kavanoz domates suyuu yaptı evde dogradı kaynattı kevgiden geçirdi bi daha kaynattı galiba miss bende cok severm domatesi
günaydııınnnnapıyon nişanlı ne alemdesin
hafta sonuna at sen onu gece daha güzel olur bebişi uyutursun hem
her türlüsünü severim hiç farketmiyo
iyiyim bende keyfim yerindee bugünn
yeme bence de yemeBende kaynatıp blendrdan gecırıyorum kevgır zor ya. Kışın çok lezzetlı oluyor ekmk ban ban yeme
at tabi kuzu rahat olsun boşver bigün geç oluversnyarın akşama atayım barii
yencek kıvamda işte :taştan yumusak olsun :d:D:
Kolay gelssin kuzumgelsn tabi hem sizinkilerle kaynaşır hem vakit geçirirsiniz uzak ta mıydı ailesi de gelse keşke
kapadokyaaa inşallah gidersinizzzzz
ben calışıyom
oy baaa laf soktuKolay gelssin kuzumsiz gezedkene bende calisiyordum hemde oyle boyle degil. Geceli gunduzlu ins gideriz canim onlar istanbulda ben karadenizdeyim
sende mi öylesin nedir sizind erdiniz nimete burun mu kıvrılır kızdırmayın beni
Aksam mi yapsam yaaay bende heyecan yaptım
kşam yapsan testi belirti durumların nasıl
Bıktım valla kilodanbende 54.2den 54.7 ye cıkmışımcok sinir bozucu yaaaa niye alıyoz
Kiz susKendinleSchonerDuft geçtimde bizim başımızı niye yakıyorsun bacım ben daha yolun başındayım ne güzel kilo veriyom Allah sana ikiz vere
Topige gel kızlar bunlar hiç susmuyor popomun üstüne oturmaya fırsat bulamıyorum de
bence akşam yap bizde merak ediyoruzzzAksam mi yapsam yaagelince hemen yaparim belki adet günümden 1 gün oncr sabah göğsüm ayni kizimi sutten kestigim zamanlardaki gibi atesim var gibiydi ve zonkluyodu resmen sizliyodu oglen gecti az hassasiyet kaldi simdi de oyle dolgunluk var ama agri sizi kalmadi kasiklarimda cok az agri oluyo sanki adet olacakmiş gibi hissediyorum aslinda hic belirti kalmadi ozellikle 2 gundur merakla bekliyorum
Bende 52 yi cok seviyom ama gelmiyo bana küstü zaarBen çok seviyommm 55i55 olsam dunyanin en mutlu insanı olucam
Tamam kuzum hemen haber edecem sizebence akşam yap bizde merak ediyoruzzz
sonucu d bize söyleebelirti durumu da belli olmuyor ya takılmamak gerekli
ben küçükkene yemediğim herşeyi şimdi yiyorum nasıl olduysaEvet azcık düzeldim ama yine elimde olmadan yapıyorum
gören sanır bin kiloBıktım valla kilodan
aminn ...Tamam kuzum hemen haber edecem sizeaynen canim ilk hamileliğimde de bi kasik batmalarim olmustu adet oncesi bide yorgunluk baska yoktu aslinda hamilelik belirtisi 6nci haftada tam kendini belli ediyi bu ay senden de guzel bi haber aliriz inşallah aminn
ben yiyemem mümkün değilben küçükkene yemediğim herşeyi şimdi yiyorum nasıl olduysa
gören sanır bin kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?