Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydııınnn napıyon nişanlı ne alemdesin
Gunaydin bebiliiim. Yatakta yuvarlaniyorum napiim bu izin kadar guzel birsey yok ya. Gunlerden saatlerden haberi olmayinca insanin huzurdolu oluyor nisanlimi davet ettik. Gelsin 2 3 gun burda koyde kalsin diye. Ordan annemler geri ucacaklar. Bizde kapadokyaya kacicaz yani plan oylede uygulama nolucak bilmiyom. Sen napiosunnn

gelsn tabi hem sizinkilerle kaynaşır hem vakit geçirirsiniz uzak ta mıydı ailesi de gelse keşke
kapadokyaaa inşallah gidersinizzzzz

ben calışıyom

annemde bu sene salca fln yapmadı kavanoz kavanoz domates suyuu yaptı evde dogradı kaynattı kevgiden geçirdi bi daha kaynattı galiba miss bende cok severm domatesi

günaydııınnn napıyon nişanlı ne alemdesin
Bende kaynatıp blendrdan gecırıyorum kevgır zor ya. Kışın çok lezzetlı oluyor ekmk ban ban yeme

Bende kaynatıp blendrdan gecırıyorum kevgır zor ya. Kışın çok lezzetlı oluyor ekmk ban ban yeme
yeme bence de yeme
annem de kendilerine acı sos yaptı bize kahvaltılık sos yaptı biberli domatesli 5 6 kavanoz olmş

yarın akşama atayım barii
at tabi kuzu rahat olsun boşver bigün geç oluversn nice mutlu yılara inşallah
taştan yumusak olsun :d:D:
yencek kıvamda işte :

gelsn tabi hem sizinkilerle kaynaşır hem vakit geçirirsiniz uzak ta mıydı ailesi de gelse keşke
kapadokyaaa inşallah gidersinizzzzz

ben calışıyom
Kolay gelssin kuzum siz gezedkene bende calisiyordum hemde oyle boyle degil. Geceli gunduzlu ins gideriz canim onlar istanbulda ben karadenizdeyim

ay bende heyecan yaptım
kşam yapsan testi belirti durumların nasıl
Aksam mi yapsam yaa gelince hemen yaparim belki adet günümden 1 gün oncr sabah göğsüm ayni kizimi sutten kestigim zamanlardaki gibi atesim var gibiydi ve zonkluyodu resmen sizliyodu oglen gecti az hassasiyet kaldi simdi de oyle dolgunluk var ama agri sizi kalmadi kasiklarimda cok az agri oluyo sanki adet olacakmiş gibi hissediyorum aslinda hic belirti kalmadi ozellikle 2 gundur merakla bekliyorum

Kiz sus nasil bakaram ikizlere ben Allah saglikli evlat nasip etsin bi dene

bence akşam yap bizde merak ediyoruzzz
sonucu d bize söylee belirti durumu da belli olmuyor ya takılmamak gerekli

bence akşam yap bizde merak ediyoruzzz
sonucu d bize söylee belirti durumu da belli olmuyor ya takılmamak gerekli
Tamam kuzum hemen haber edecem size aynen canim ilk hamileliğimde de bi kasik batmalarim olmustu adet oncesi bide yorgunluk baska yoktu aslinda hamilelik belirtisi 6nci haftada tam kendini belli ediyi bu ay senden de guzel bi haber aliriz inşallah aminn

aminn ...
olsa kaç haftalık olmuş olur tahmini eşin ne zaman gelecek eve banazaman hiç geçmiyor birde senin haberi beklerken duracak hadi güzel haberler ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…