- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.241
kız valla bi görsencok sinir bozucu bişey sabahları bi iştahla yumurta yapıyom kendime yicem sofraya koyunca ööggg diyo bütün iştah gidiyo
kafasını yana cevirip eliyle ittiryo tavayı cek önüne diyo ben cinnetay hayal ettim şuanda
evet doğru diyin bekliciz ne zaman haber ederse artıkay amin
ekim başı galiba doğumu
doğumdan sonrada gelemez ki bi süre kalabalık gelen giden falan bizim anca bebegn kırkı cıkınca haberimiz olur artık
ooww günaydııınn güzel bağyaann
anacın benim gibi herşeye böğğ derim bendekafasını yana cevirip eliyle ittiryo tavayı cek önüne diyo ben cinnetsen öyle olma gocan gızar bak
bnm düğüne kadr kesin dogururda allahın izniynennnevet doğru diyin bekliciz ne zaman haber ederse artık
anacın benim gibi herşeye böğğ derim bende
kafasını yana cevirip eliyle ittiryo tavayı cek önüne diyo ben cinnetsen öyle olma gocan gızar bak
Iyılık sağlık sızdennaber tatlıımmm
her türlüsünü severim hiç farketmiyoyohh be o kadarda değilyumurta pek severim haşlanmamış olanının
iyiyim bende keyfim yerindee bugünnIyılık sağlık sızden
Olsun olsun dunku gıbı sıkılmadaher türlüsünü severim hiç farketmiyo
iyiyim bende keyfim yerindee bugünn
dün felaketti ciddenOlsun olsun dunku gıbı sıkılmada
Yanı yapmak ıstıyormda kızımla hiç cesaret edemıyorm haftaya belkı domates konserve yapmam lazm herşeye domates katarm çok sevıyorm. Dun kınaya gıttık işte değişik olarakdün felaketti ciddensen npıyosun kuzu kışlık hazırlık yok mu sende
Canim kosturmaca geciyor birde hep misafirler geliyor yada biz gidiyoruz boyle seyler oluyorBu nasil menu
GunaydınnGunaydin kizlar
Ben çok seviyommm 55iAy bende hemde az yidiydim 54.9 dum 55.2 çıktım sevmiyom 55 i
InsAllah olmusumdur canim. Cuma tartilicam. Valla bilerek değil oyle oluyor. Yoksa iskender falan birsey olsa önümde goturucem o haldeyimGunaydınnbu arada kılon kaç 68 oldunmu çok az yıyon
Merakla beklıyorm:))InsAllah olmusumdur canim. Cuma tartilicam. Valla bilerek değil oyle oluyor. Yoksa iskender falan birsey olsa önümde goturucem o haldeyim
annemde bu sene salca fln yapmadı kavanoz kavanoz domates suyuu yaptı evde dogradı kaynattı kevgiden geçirdi bi daha kaynattı galiba miss bende cok severm domatesiYanı yapmak ıstıyormda kızımla hiç cesaret edemıyorm haftaya belkı domates konserve yapmam lazm herşeye domates katarm çok sevıyorm. Dun kınaya gıttık işte değişik olarak
günaydııınnnGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?