- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.281
Bıraksa olacak bin kiloben küçükkene yemediğim herşeyi şimdi yiyorum nasıl olduysa
gören sanır bin kilo
4 5 haftalik olmus olacak sanirim hemen hamilelik takvimi yaparim belli olursaaminn ...
olsa kaç haftalık olmuş olur tahmini eşin ne zaman gelecek eve banazaman hiç geçmiyor birde senin haberi beklerken duracakhadi güzel haberler ile
Hemen tikla alve bir ilk daha yaşıyorum bu sitede google reklamlarımda at egeri cıktı
napcaz evde eğeri aklıma deli deli şeyler getirmeHemen tikla al
Gahgahgahgahgahgahgaaaaaaahnapcaz evde eğeri aklıma deli deli şeyler getirme
döllenmeden 6 gün sonra kanda çıkıyormuş4 5 haftalik olmus olacak sanirim hemen hamilelik takvimi yaparim belli olursabana da geçmiyo zaman esim yokken temizlik yapiyim dedim iki saattir accik camasiri duzledim sadece 4 gibi gelir heralde
pilavdan ne kadar yedinnnnn1tencere şehriye li bulgur pilavı yaptım yanına karışık turşu 1baş sogan ve 1sürahi ayran yedim kalktım ohh miss
Tencerenin teflonu görünüyor ona göre düşün artık serçe toplasa dibini karnı doymazpilavdan ne kadar yedinnnnnkorktum su an cok iştahlı anlattın yemegi
ciddi misinTencerenin teflonu görünüyor ona göre düşün artık serçe toplasa dibini karnı doymaz
2dk hayal bile kurdurmadınciddi misin
ve bunu perşembe günü mü yaptın tartıdan bigün önceşaka dimi
yaa kalbime iniyoduuuuu nerdeyse napıyosun kuzum
Kiz sen nerdesnkiGunaydin bebiliiim. Yatakta yuvarlaniyorum napiimbu izin kadar guzel birsey yok ya. Gunlerden saatlerden haberi olmayinca insanin huzurdolu oluyor nisanlimi davet ettik. Gelsin 2 3 gun burda koyde kalsin diye. Ordan annemler geri ucacaklar. Bizde kapadokyaya kacicaz yani plan oylede uygulama nolucak bilmiyom. Sen napiosunnn
DÜN ben öyle oldum kafamı masaya koydum 5 dk kestirdimoturdgum yerde uyumuşumnescafe yaptm şimdi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?