- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.201
heee cok kilo aldıysa demek yazamıyosa galibası
evet ama iste saglksiz beslenmis yazik.insallah sagligina kavusur.inşallah kuzum izliyorum bugün daha bi güzel yaptım sanki
ay ben gördüm onu akşam zayıflık hastalığı varmış ona yakalanmış onun zayıflığı hastalık gibiymiş ama o aynaya baktığında kendini çok normal görüyomuss ve böyle hastalara gram bile kilo aldırmak çok zormus
kuzum geri dönüp konusmaları okuyodum o arada telefon falan geldi bi durakladım
bu aralar öyle oldu evetnişandan sonra takımdan ayrıldıgımdan beri
Kiz keske nisandan once kapansaydin simdi tum fotograflari kaldirmissindrevet kuzumm iyiym cok sükür sen nasılsın
tesekkür ederim canımmmmm
derdin bitmiyordu ama son maaşında bitiyordu bak dikkatli ol
Sadece dün için canım istemedi koşu bandında yürümek yoksa kışın mecbur koşu bandında yürüycem herşeyi ayarladım ayakkabılarımı aldım bandım yagladım ama dün kendimi dışarı atasım geldi dışarda daha zevkle yapıyorum kalabalık oluyor spor yapmaya geliyorlar parka hevesim artıyor gaza geliyorumEe kisin napicaksin? Evde bant varsa 1 saat yuruyebilirdin. Yuruyus bandina zararli diyenler var dizler icin. Ben eliptik kondisyon aldim 10dk dan basladim ter icinde kaliyorm insallah biegun 30 40 dklara cikarixam yavas yavas
Makarnayı sinirden yedim pişman oldum o yüzden kendimi dışarı atmak istedim zatin gün içinde yemek yemedim acıkmıştım yemeye de bilirdim ama iyi halt ettimGuzel cnm makarna bıraz fazla akşam bırde afıyet olsn
iyiyim bende kuzumevet kuzumm iyiym cok sükür sen nasılsın
Hiç kaçamak yapmıyorum pilav makarna hiç yemedim dün sadece makarna yedim geçen hafta şehriye li bulgur yedim oda iki kaşık pirinç yediğim yok ekmek günde 1yam bugday abur cubur agzıma sürdüğüm yok tatlı desen yine öyle ama bu hafta ben hiç memnun kalmadım adetim sökmedigi için gram gidiyo maydanoz suyu yapıcam şimdi bide adet sökücü aldırırım eşime canım zatin çok sıkıldı hiç sekmeyen adetimde sekme olduOyle ama sadece detokslara bagli kalamazsin dusun ki korumaya gectin detoks yapmadan da dengeyi kurman lazim. Aslinda senin kilon fazla fazla gitmesi gerekiyo menulerine daha dkkatli bakicam
inşallah
evet ama iste saglksiz beslenmis yazik.insallah sagligina kavusur.
evet kaldırdım çok zor oldu ama kaldırdımKiz keske nisandan once kapansaydin simdi tum fotograflari kaldirmissindr
tedavi ne durumda hiç takip edemedimiyiyim bende kuzum
30 eylül ya da 2 ekim de test yapacam bekliyoruminşallah
evet kaldırdım çok zor oldu ama kaldırdımnişanda saçımı istediğim gibi yaptırdım hevesimi aldım fotoğraflarda sadece bende kalcak en azından düğünü paylaşırım dedim
tedavi ne durumda hiç takip edemedim
agrı kesici mi içsenn yada başına krem sürüp biraz masaj yapsan geçer belkibilmiyorum kuzum birşey de yapamıyorum sadece su içiyorum
hesapladımm 300tl kalıyo banaevet kuzumm iyiym cok sükür sen nasılsın
günaydınnnGünaydınnnnnnnnnnn
ilaç alamıyorum .. kremi deneyim iyi fikiragrı kesici mi içsenn yada başına krem sürüp biraz masaj yapsan geçer belki
hesapladımm 300tl kalıyo bana
hadi hayırlısı inşallah bu sefer kuzum30 eylül ya da 2 ekim de test yapacam bekliyorum
agrı kesici mi içsenn yada başına krem sürüp biraz masaj yapsan geçer belki
hesapladımm 300tl kalıyo bana
bengay ya da vicks kuzum az yakıyo ama geçiriyo ensene de sür azıcıkilaç alamıyorum .. kremi deneyim iyi fikir
benlen dalga geçmeeeehadi hayırlısı inşallah bu sefer kuzum
oo bana bile o kadar kalmıyo
Yapa bilirsen limonu halka halka dilimle buzlukta biraz dondur alnına koy 10dk sonra etkisini gösterir kuzum bide limonu çay bardağının yarısındaki suya sık iç geçmiş olsun bende kaç gündür migren ilacımı kullanmıyorum geçen akşam agrıyla uyudumilaç alamıyorum .. kremi deneyim iyi fikir
neutrogena var yanım onla masaj yaptım biraz iyi geldi teşekkür ederim kuzumbengay ya da vicks kuzum az yakıyo ama geçiriyo ensene de sür azıcık
benlen dalga geçmeeee
onuda harcarım ben i yerlere
limon yok büroda çıkıpta alamam kimse yok tekim çünkü .. limonlu su tansiyonumu düşürüyor kuzum içemem ama evde buzluğa koyup alnıma koyarımYapa bilirsen limonu halka halka dilimle buzlukta biraz dondur alnına koy 10dk sonra etkisini gösterir kuzum bide limonu çay bardağının yarısındaki suya sık iç geçmiş olsun bende kaç gündür migren ilacımı kullanmıyorum geçen akşam agrıyla uyudum
harcama bak balayıda lazım olarbengay ya da vicks kuzum az yakıyo ama geçiriyo ensene de sür azıcık
benlen dalga geçmeeee
onuda harcarım ben i yerlere
neutrogena var yanım onla masaj yaptım biraz iyi geldi teşekkür ederim kuzum
limon yok büroda çıkıpta alamam kimse yok tekim çünkü .. limonlu su tansiyonumu düşürüyor kuzum içemem ama evde buzluğa koyup alnıma koyarım
balayında lazım olabilir evette onuda mı ben ödiyeyimharcama bak balayıda lazım olar
Anladim canim insllah hersey cok güzel olcakkkkGitmedim kuzum aile hekimindeki hemsireyi aradim igneden sonra biraz cogalir sonra azalir dedi oyle oldu daha iyiyim bugun
kocan ödesin tamam
balayında lazım olabilir evette onuda mı ben ödiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?