Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Okadari kotu ya benim kardesimde zayif ama tam yani bence cok iyi fizigi 160 47 48 tam duruyo. Ama abur cubur cok sevrr kacirirsa hemen ay cok yedim dikkat etmeliyim der. Ama benim gibi oturusta ok... gibi yemez. Az oz
Ben kendimi bi salsam deli gibi yerim. Bazen doymuyorum sanıyorum okadar yani ama su iciyorum bol bol kendimr geliyprum dünyanın en yavas yiyen insanıyım nasil kilo aldim bukadar bilmiyorum...

Hindi fume görmeyince bi gariplik oldugunu anlamistim
Turkiyeye geldim ilk isim hindi füme almak oldu ahahab merak etme var evde ekmek yok su yok ama hindi füme var

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasil icim rahatladi bi bilsen
Bi an endişelendiydim

Düşük olacaksa bu igne ve ilactan baska bisey yapamayiz dediler gitmem bisey degistirmicek hicbiyere kımıldamak istemiyorum zaten
bebeği,m yat dinlen zaten kalkma boşver cagır kardesini anneni yada başka birini gelsin kalsın sizde bi kaç gün bol bol dua et ben de ediyorum senin için dua

Bu arada @munter den haberiniz varmi dogum yaklastimi yaptimi..
Arada sizlerin haberinizi almaya calisiyorum
selcanııımmm
daha dogum yapmadı kuzum ama yaklaştı onunda geçen girdi bi kaç konustuk heyecanlı baya

kaptinn canim ben bol bol giyinicem izinden sonra suan durmadan giremiyorum
sen izindesin kuzum keyfine bak

Off kuzum ya çok mu arttı kanama aslında hastanede olman da iyi olur
Kuzum hastanede daha yoruluyorum yaa en azindan evimin rahatliginda yatiyorum dün dinlendim yattim iyce bugune agrim da kanamam da azalmiş şükür yarin doktora gidicem

Kardeşlerim okula gidiyo ablam bosandigi icin annemlerde ve çalışıyo küçük kizivar annem bakiyo ben evde tek rahatim kuzum kizim da aksam 8 de uyyo bol bol dinlendim dün bugune agrim hic yok gibi kanama da azalmiş baya

Amin canim benim cok sagolbugun daha iyiyim inşallah bebegim de iyidir

ben sahaneyim kuzumm sen nasılsıınn

belki ilaçlardandır bebeğiiim bol su iç te ödem varsa durmasın vücutta
3 lt içiyorum kuzum ma şişlik gitmiyor malesef...
iyiyim bende kuzum kahvaltı yaptım çay keyfi yapıyorum şimdi ...

Kuzum hastanede daha yoruluyorum yaa en azindan evimin rahatliginda yatiyorum dün dinlendim yattim iyce bugune agrim da kanamam da azalmiş şükür yarin doktora gidicem
bugünkü iğneden sonra daha azalcak yarına tamamiyle kesilir kanama kuzum .. bugün kaçta vurulacaksın iğneyi ...

Kuzum igne gunde bir degil haftada birmiş depo igneymiş vucutta kaliyomus sanirim haftada bir vurulucam hapima devam ediyorum yarin ablamla tekrar gidicem doktora aslinda doktor pazartesi gel dedi ama ablamin kadin dogumda isi varmiş sende gel dedi bi kontrol ettirmis olurum bende

Kardeşlerim okula gidiyo ablam bosandigi icin annemlerde ve çalışıyo küçük kizivar annem bakiyo ben evde tek rahatim kuzum kizim da aksam 8 de uyyo bol bol dinlendim dün bugune agrim hic yok gibi kanama da azalmiş baya
daha iyi olcaksınn sen kendini yordun diye olmştur hem bak hemsireyide aramışsın normal demiş yarına hiç bieşyin kalmaz allahın izniyle

bende kahve içiyorum afiyet olsun beybi sabahları pek tatlı geliyo böyle çay kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…