- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.161
Ben kendimi bi salsam deli gibi yerim. Bazen doymuyorum sanıyorum okadar yani ama su iciyorum bol bol kendimr geliyprumOkadari kotu ya benim kardesimde zayif ama tam yani bence cok iyi fizigi 160 47 48 tam duruyo. Ama abur cubur cok sevrr kacirirsa hemen ay cok yedim dikkat etmeliyim der. Ama benim gibi oturusta ok... gibi yemez. Az oz
Turkiyeye geldim ilk isim hindi füme almak oldu ahahab merak etme var evdeHindi fume görmeyince bi gariplik oldugunu anlamistim
Nasil icim rahatladi bi bilsenBen kendimi bi salsam deli gibi yerim. Bazen doymuyorum sanıyorum okadar yani ama su iciyorum bol bol kendimr geliyprumdünyanın en yavas yiyen insanıyım nasil kilo aldim bukadar bilmiyorum...
Turkiyeye geldim ilk isim hindi füme almak oldu ahahab merak etme var evdeekmek yok su yok ama hindi füme var
Karadeniz usulüSabah
Omlet
Uc dılım peynır
Az reçel
Domates salatlk bıber
Bır dılım ekmek
Ara
Uzum
Ogle
Lahana yemeği
Bır tabk kıymalı sehrıye çorbası
Akşam
Salata
Hamsı
bebeği,m yat dinlen zaten kalkma boşver cagır kardesini anneni yada başka birini gelsin kalsın sizde bi kaç gün bol bol dua et ben de ediyorum senin için duaDüşük olacaksa bu igne ve ilactan baska bisey yapamayiz dediler gitmem bisey degistirmicekhicbiyere kımıldamak istemiyorum zaten
selcanııımmmBu arada @munter den haberiniz varmi dogum yaklastimi yaptimi..
Arada sizlerin haberinizi almaya calisiyorum
sen izindesin kuzum keyfine bak
bu ara bende aldım ama şişlik var bende gaz kabızlık bir geçse ne güzel olacak balon gibi oldumgünaydın kızlaarr
kilom 55 e cıktı bi andanasıl oldu bende anlamadım regl olcam ondan galibası ama hiç bi şekilde şişlik falan da yok bakalm
ben sahaneyim kuzumm sen nasılsıınngünaydın kızlar bugün nasılsınız
belki ilaçlardandır bebeğiiim bol su iç te ödem varsa durmasın vücuttabu ara bende aldım ama şişlik var bende gaz kabızlık bir geçse ne güzel olacak balon gibi oldum
Kuzum hastanede daha yoruluyorum yaa en azindan evimin rahatliginda yatiyorum dün dinlendim yattim iyceOff kuzum ya çok mu arttı kanama aslında hastanede olman da iyi olur
Gitmedim kuzum aile hekimindeki hemsireyi aradim igneden sonra biraz cogalir sonra azalir dedi oyle oldu daha iyiyim bugunDoktora gittinmi tatlim?
Kardeşlerim okula gidiyo ablam bosandigi icin annemlerde ve çalışıyo küçük kizivar annem bakiyo ben evde tek rahatim kuzum kizim da aksam 8 de uyyo bol bol dinlendim dün bugune agrim hic yok gibi kanama da azalmiş bayabebeği,m yat dinlen zaten kalkma boşver cagır kardesini anneni yada başka birini gelsin kalsın sizde bi kaç gün bol bol dua et ben de ediyorum senin için dua
selcanııımmm
daha dogum yapmadı kuzum ama yaklaştı onunda geçen girdi bi kaç konustuk heyecanlı baya
sen izindesin kuzum keyfine bak
Amin canim benim cok sagolGeçmiş olsun canim sakin uzulme ayagi kalkma sana annen gelsin bakmaya sadece vc icin kalk benim yengeminde dusuk tehlikesi var ignesini vuryluyor bide 15 gun duş alma vs olmasın demis sende dikkat et olurmu ayakta dolanmaa rabbim hakkinda hayirlisini versin inş. .
3 lt içiyorum kuzum ma şişlik gitmiyor malesef...ben sahaneyim kuzumm sen nasılsıınn
belki ilaçlardandır bebeğiiim bol su iç te ödem varsa durmasın vücutta
bugünkü iğneden sonra daha azalcak yarına tamamiyle kesilir kanama kuzum .. bugün kaçta vurulacaksın iğneyi ...Kuzum hastanede daha yoruluyorum yaa en azindan evimin rahatliginda yatiyorum dün dinlendim yattim iycebugune agrim da kanamam da azalmiş şükür yarin doktora gidicem
Kuzum igne gunde bir degil haftada birmiş depo igneymiş vucutta kaliyomus sanirim haftada bir vurulucam hapima devam ediyorum3 lt içiyorum kuzum ma şişlik gitmiyor malesef...
iyiyim bende kuzum kahvaltı yaptım çay keyfi yapıyorum şimdi ...
bugünkü iğneden sonra daha azalcak yarına tamamiyle kesilir kanama kuzum .. bugün kaçta vurulacaksın iğneyi ...
daha iyi olcaksınn sen kendini yordun diye olmştur hem bak hemsireyide aramışsın normal demiş yarına hiç bieşyin kalmaz allahın izniyleKardeşlerim okula gidiyo ablam bosandigi icin annemlerde ve çalışıyo küçük kizivar annem bakiyo ben evde tek rahatim kuzum kizim da aksam 8 de uyyo bol bol dinlendim dün bugune agrim hic yok gibi kanama da azalmiş baya
bende kahve içiyorum3 lt içiyorum kuzum ma şişlik gitmiyor malesef...
iyiyim bende kuzum kahvaltı yaptım çay keyfi yapıyorum şimdi ...
bugünkü iğneden sonra daha azalcak yarına tamamiyle kesilir kanama kuzum .. bugün kaçta vurulacaksın iğneyi ...
İnşallah kuzum bi kalbinin sesini duysam daha rahat edicemmdaha iyi olcaksınn sen kendini yordun diye olmştur hem bak hemsireyide aramışsın normal demiş yarına hiç bieşyin kalmaz allahın izniyle
kalp atısıyla baslıcaksın gece aglamaları ayak sesleri cıyaklamaları hepsini duycaksın dahaİnşallah kuzum bi kalbinin sesini duysam daha rahat edicemm
Aminnn canimmm inşallahkalp atısıyla baslıcaksın gece aglamaları ayak sesleri cıyaklamaları hepsini duycaksın daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?