Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşarbi yaptikca elin alisir sevdigin bi model bulursun kuzum acik video falan izle

inşallah kuzum izliyorum bugün daha bi güzel yaptım sanki

Kizlar i.dericinin haberini okudunuz mu?
Sagliksiz dusuk kalorili beslenmenin sonucu solunumuz yetersizligine kadar gitmis.
Geldigim gunden beri az beslenenleri hep uyariyip kizmisimdir. Cok yemek ne kadar kotuyse hirs yapip az yemekte oyledir.

ay ben gördüm onu akşam zayıflık hastalığı varmış ona yakalanmış onun zayıflığı hastalık gibiymiş ama o aynaya baktığında kendini çok normal görüyomuss ve böyle hastalara gram bile kilo aldırmak çok zormus

görüyoruuummm poncik burda ve takıma yazmıyo evet görüyorummm ommmmm poncikbirgelincik

kuzum geri dönüp konusmaları okuyodum o arada telefon falan geldi bi durakladım

O artik iyice koptu burdan

bu aralar öyle oldu evet nişandan sonra takımdan ayrıldıgımdan beri

1 aylık olması iyi ...
kafan rahat eder .. aylıksa bugün kesilir kanaman

bende kahve içiyorum afiyet olsun beybi sabahları pek tatlı geliyo böyle çay kahve
evet .. birde gün aysa

kuzum geri dönüp konusmaları okuyodum o arada telefon falan geldi bi durakladım
bende şimdi esofman takımı aldım baktm 2 cift 100 tl hemen yapıştırdım valla bi nişanlıma bi bana bide bursadaymış firma yarın gelcek

1 aylık olması iyi ...
kafan rahat eder .. aylıksa bugün kesilir kanaman

evet .. birde gün aysa
aymıyo öğlene kadar uykusuzum öğleden sonrada genelde açım böyle böyle gün bitiyo

hani hani bana at bakiyim bende pijama almak istiyorum nişanlıma yazlık bohçada aldırmadı sonra alırsın dedi çok yorulmustuk

hani hani bana at bakiyim bende pijama almak istiyorum nişanlıma yazlık bohçada aldırmadı sonra alırsın dedi çok yorulmustuk
gönderttim bnmkide pijama alma giymiyorum esofman al dedi ben tabi nişan bohcasında dinlemedim ama bunda esofman aldım minik bi bohca yapcam yine

ya benim de boş boş geçiyor günlerim elim işe de uzanmıyor baş ağrım hiç geçmiyor

ben valla bidaha düğüne bohça mohça yapamam kv kp e yapcam bohca ama görüp begendıgım bişey olursa alıyorum nişanlımada
ben minnak yaparım yine esorman takımını koyarım iç çamarı corap yeter derdim bitmiyordu ama param bitiyordu yeterdi artık

poncik denk gelemiyoruz nasılsın kuzum kapalılık çok yakışmış sana
evet kuzumm iyiym cok sükür sen nasılsın
tesekkür ederim canımmmmm
ben minnak yaparım yine esorman takımını koyarım iç çamarı corap yeter derdim bitmiyordu ama param bitiyordu yeterdi artık

derdin bitmiyordu ama son maaşında bitiyordu bak dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…