- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.181
dünyadaki en güzel şeyyAminnn canimmm inşallaho benim minigimmm
GünaydınnnGunaydin kızlar
O artik iyice koptu burdan
Duyarsın canımya kendını strrse sokma guzel olucak inş herşey endişelenmeİnşallah kuzum bi kalbinin sesini duysam daha rahat edicemm
heee cok kilo aldıysa demek yazamıyosa galibasıO artik iyice koptu burdan
Eşarbi yaptikca elin alisir sevdigin bi model bulursun kuzum acik video falan izle
Kizlar i.dericinin haberini okudunuz mu?
Sagliksiz dusuk kalorili beslenmenin sonucu solunumuz yetersizligine kadar gitmis.
Geldigim gunden beri az beslenenleri hep uyariyip kizmisimdir. Cok yemek ne kadar kotuyse hirs yapip az yemekte oyledir.
O artik iyice koptu burdan
1 aylık olması iyi ...Kuzum igne gunde bir degil haftada birmiş depo igneymiş vucutta kaliyomus sanirim haftada bir vurulucam hapima devam ediyorumyarin ablamla tekrar gidicem doktora aslinda doktor pazartesi gel dedi ama ablamin kadin dogumda isi varmiş sende gel dedi bi kontrol ettirmis olurum bende
evet .. birde gün aysabende kahve içiyorumafiyet olsun beybi sabahları pek tatlı geliyo böyle çay kahve
bende şimdi esofman takımı aldımkuzum geri dönüp konusmaları okuyodum o arada telefon falan geldi bi durakladım
aymıyo öğlene kadar uykusuzum öğleden sonrada genelde açım böyle böyle gün bitiyo1 aylık olması iyi ...
kafan rahat eder .. aylıksa bugün kesilir kanaman
evet .. birde gün aysa
bende şimdi esofman takımı aldımbaktm 2 cift 100 tl hemen yapıştırdım valla bi nişanlıma bi bana bide bursadaymış firma yarın gelcek
aymıyo öğlene kadar uykusuzum öğleden sonrada genelde açım böyle böyle gün bitiyo
gönderttimhani hani bana at bakiyimbende pijama almak istiyorum nişanlıma yazlık bohçada aldırmadı sonra alırsın dedi çok yorulmustuk
ben valla bidaha düğüne bohça mohça yapamamgönderttimbnmkide pijama alma giymiyorum esofman al dedi ben tabi nişan bohcasında dinlemedim ama bunda esofman aldım minik bi bohca yapcam yine
poncik denk gelemiyoruz nasılsın kuzum kapalılık çok yakışmış sanahani hani bana at bakiyimbende pijama almak istiyorum nişanlıma yazlık bohçada aldırmadı sonra alırsın dedi çok yorulmustuk
ya benim de boş boş geçiyor günlerim elim işe de uzanmıyor baş ağrım hiç geçmiyorbende şimdi esofman takımı aldımbaktm 2 cift 100 tl hemen yapıştırdım valla bi nişanlıma bi bana bide bursadaymış firma yarın gelcek
aymıyo öğlene kadar uykusuzum öğleden sonrada genelde açım böyle böyle gün bitiyo
ben minnak yaparım yine esorman takımını koyarım iç çamarı corap yeterben valla bidaha düğüne bohça mohça yapamamkv kp e yapcam bohca ama görüp begendıgım bişey olursa alıyorum nişanlımada
ya baş ağrısı niye ki acabaya benim de boş boş geçiyor günlerim elim işe de uzanmıyor baş ağrım hiç geçmiyor
bilmiyorum kuzum birşey de yapamıyorum sadece su içiyorumya baş ağrısı niye ki acaba
evet kuzumm iyiym cok sükür sen nasılsınponcik denk gelemiyoruz nasılsın kuzum kapalılık çok yakışmış sana
ben minnak yaparım yine esorman takımını koyarım iç çamarı corap yeterderdim bitmiyordu ama param bitiyordu yeterdi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?