- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.261
oh şahane valla bu ne enerji kuzu maşallahİyi spor yaptım koşu bandında 170kalori yaktım bacaklarım pıt pıt atıyo erisin yaglar gelsin eksiler
Akşamda parka yürüyüşe 2saatte ordan ohh misss
ooo kimle gelmişleeeee
oohh annedende izin alınmış gelsin tatillerrrrr
işte bak aklın yolu bir
Sagolun kizlar. Izin almadim gidicem dedimde icim rahatladi. Her tatile ciktigimda hep simdi yolda birsey olsa gebersem yada ucak düşse babam dicekki bu kiz nereye gidiyordu orda ne isi vardıayy ne güzel canım gözünaydınsize iyi gezmeler
darısı bana inşallah son 49
he ölürsemm haberli olsun diyosunSagolun kizlar. Izin almadim gidicem dedimde icim rahatladi. Her tatile ciktigimda hep simdi yolda birsey olsa gebersem tada ucak dusse babam dicekki bu kiz nereye gidiyordu orda ne isi vardıkorkuya bak tam komedi. Neyse ilkkez icim rahat gidiom ona seviniyorum kizlar.
Ahahaha korkuyom kiz napiimhe ölürsemm haberli olsun diyosun
kız allah korusun neler düşünüyosun sen öyleeee git tadını cıkart tatilinin
Ahahaha korkuyom kiz napiim
Kizlar bu arada suan seda sayanin programini izliyoruz. Bi kiz eşinden bosanmak istiyor. Kizda örgü var böyle saç ekletmiş. Babannem dioki "gizin gafasina bak bunla hic bi adam durmaz duramaz mümkün degil" ahahahahah ne alaka saçla
Kiz evlenicem diye agladi biyerlerini yirtti simdide bosanicam diye agliyobabaanneler anlar durmaz diyosa durmaz
seyini cıkarttılar bu programların yaa insanların psikolojileriyle oynuyolar resmen
Evetttdünyadaki en güzel şeyyiçinde minicik bi şey oluşuyo büyüyo sonra doguyo ve bi tek sana ait oluyo
İnşallah canim yarin doktora gidicem doktor pazartesi gel dedi ama ben bekleyemicem o kadar bi gormem lazim hersey yolunda miDuyarsın canımya kendını strrse sokma guzel olucak inş herşey endişelenme
Bi görsem cok guzel olarinşallah kuzum izliyorum bugün daha bi güzel yaptım sanki
Sağol cnm.10 kg domatesten yaptım az oldu daha yaparım bende fasulye atarm bırdeben onları bitirdim bir turşum kaldım onu da eşim küçük bir kavanoz istiyor annemle yapcaz kış hazırlığımda bitmiş olcak .. şimdiden bereketli olsun
Evet ya her kanalda var kaçtane hemde sureklı cınayet olum ay tv açılmıyor sabahlarıbabaanneler anlar durmaz diyosa durmaz
seyini cıkarttılar bu programların yaa insanların psikolojileriyle oynuyolar resmen
Doktoru dınle sen yınede çok ultrasonda ıyı değil bebişe:) kalp atışına daha var heralde yaİnşallah canim yarin doktora gidicem doktor pazartesi gel dedi ama ben bekleyemicem o kadar bi gormem lazim hersey yolunda mi
Proteinli beslenmen lazım o sisligin gitmesi için brnimde simdi aklim basima geldi tup yaptirirken yumurta toplandiktan sonra iki üç gun bol protein yememiz lazimmis odem karindaki sislik gidermis cok cektimdi o sislikten..kabizlgin icin incir ye hem yumoslar için çok faydali hormonlarida dengeler3 lt içiyorum kuzum ma şişlik gitmiyor malesef...
iyiyim bende kuzum kahvaltı yaptım çay keyfi yapıyorum şimdi ...
bugünkü iğneden sonra daha azalcak yarına tamamiyle kesilir kanama kuzum .. bugün kaçta vurulacaksın iğneyi ...
Evlenmek kolay onemlı olan surdurebılmekKiz evlenicem diye agladi biyerlerini yirtti simdide bosanicam diye agliyobende birsey anlamadim valla piskolojim bozuldu
Sabir degilde sadakatmiydi o ucuncuEvlenmek kolay onemlı olan surdurebılmek3s kuralım Sevgı saygı sabır olmalı:)))
Barbunya atmıyor musun bamya ? Bu sene domates çorbası içinde konserve yaptık 20 kilodan fazla yaptık 2 ev için...Sağol cnm.10 kg domatesten yaptım az oldu daha yaparım bende fasulye atarm bırde
En son tedavimde oturamadım bile bugün geçti de yarına protein ayarlayım boşa çektim bunca sancıyı ıkınmakta istemiyorum... sağol kuzum sen ne yaptın beklemedemisinProteinli beslenmen lazım o sisligin gitmesi için brnimde simdi aklim basima geldi tup yaptirirken yumurta toplandiktan sonra iki üç gun bol protein yememiz lazimmis odem karindaki sislik gidermis cok cektimdi o sislikten..kabizlgin icin incir ye hem yumoslar için çok faydali hormonlarida dengeler
Canim insallh seninde busefer cok iyi olcak herseyyy aklimdasinEn son tedavimde oturamadım bile bugün geçti de yarına protein ayarlayım boşa çektim bunca sancıyı ıkınmakta istemiyorum... sağol kuzum sen ne yaptın beklemedemisin
Evwt aynen cnm seviye korunmalı yoksa laçkalaşır ilişkiSabir degilde sadakatmiydi o ucuncuevet saygi benim icinde cok onemli. Koynuna aldigin kocanda olsa yani bazi şeyler aşılmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?