Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooo kimle gelmişleeeee

oohh annedende izin alınmış gelsin tatillerrrrr

işte bak aklın yolu bir
ayy ne güzel canım gözünaydın size iyi gezmeler
darısı bana inşallah son 49
Sagolun kizlar. Izin almadim gidicem dedimde icim rahatladi. Her tatile ciktigimda hep simdi yolda birsey olsa gebersem yada ucak düşse babam dicekki bu kiz nereye gidiyordu orda ne isi vardı korkuya bak tam komedi. Neyse ilkkez icim rahat gidiom ona seviniyorum kizlar.

he ölürsemm haberli olsun diyosun
kız allah korusun neler düşünüyosun sen öyleeee git tadını cıkart tatilinin

he ölürsemm haberli olsun diyosun
kız allah korusun neler düşünüyosun sen öyleeee git tadını cıkart tatilinin
Ahahaha korkuyom kiz napiim

Kizlar bu arada suan seda sayanin programini izliyoruz. Bi kiz eşinden bosanmak istiyor. Kizda örgü var böyle saç ekletmiş. Babannem dioki "gizin gafasina bak bunla hic bi adam durmaz duramaz mümkün degil" ahahahahah ne alaka saçla

babaanneler anlar durmaz diyosa durmaz
seyini cıkarttılar bu programların yaa insanların psikolojileriyle oynuyolar resmen

ben onları bitirdim bir turşum kaldım onu da eşim küçük bir kavanoz istiyor annemle yapcaz kış hazırlığımda bitmiş olcak .. şimdiden bereketli olsun
Sağol cnm.10 kg domatesten yaptım az oldu daha yaparım bende fasulye atarm bırde

Proteinli beslenmen lazım o sisligin gitmesi için brnimde simdi aklim basima geldi tup yaptirirken yumurta toplandiktan sonra iki üç gun bol protein yememiz lazimmis odem karindaki sislik gidermis cok cektimdi o sislikten..kabizlgin icin incir ye hem yumoslar için çok faydali hormonlarida dengeler

En son tedavimde oturamadım bile bugün geçti de yarına protein ayarlayım boşa çektim bunca sancıyı ıkınmakta istemiyorum... sağol kuzum sen ne yaptın beklemedemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…