Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süt detoksunun tarifini banada vere bilirmisin canım birde bende sallama yeşil çay var kaç tane atmam gerek acaba tam tarifi nasıl ala biliriz geçen gün poncik verdi ama unuttum ya
1.5 litre sütü kaynatıp içine iki kaşık yeşil çay atıyorsun 20 dakika sonra süzüp 2 şer saat ara ile gün boyu içiyorsun sallamada herhalde 2 poşet olur ama tam da bilemedim

Kizlar menümmmm

Sabah
Hindi füme sandwich
1 bardak portakal suyu

Öğlen
5 fish finger
1 domates
2 dilim ekmek

Akşam
Bol yeşil salata
3 kadınbudu köfte

Coooooook su

Ben koyuyordum kırmızı biber yeşil biber hatta patlıcan haşlayıp koyuyordum güzel olmuştu ... hatta kv sarma sarıp çiğden dolaba koymuştu harika olmuştu aklında olsun
Bıberlerı çigmi koyuyorsun. Evet sarnayı bılıyorm benım kvlıde de yapıyor

Bugun markette cips gordum bende kotu oldum cnm çektı felaket
Herkes ulasamadigina uzaniyo
İnşallah kuzum sayenizde yarın Perşembe en sevdiğim gün aç gezmelik tam
Ay evet perşembe diyince bana da bi heyecan geliyor
Parka da gittim geldim valla eve giresim yok kuzum o derece herkez parkta spor yapıyodu 92kiloyum diyorum inanmıyorlar 85ancak varsın diyorlar o kadar göstermiyorsun dedim etim sıkıdır ondan motive oldum ohh ohh
Ay şahaneee demek sıkılasmaya basladin bide 7 lere indigini düşünsene

Aksam neden yok? Ogle yemegi yetiyo diyosan oglen ara olarak biraz beslenip aksam yemegini yemelisin

Herkes ulasamadigina uzaniyo

Ay evet perşembe diyince bana da bi heyecan geliyor

Ay şahaneee demek sıkılasmaya basladin bide 7 lere indigini düşünsene
Evet kuzum kilomu normalde de göstermiyorum zatin etim sıkı sarkık degildi ama kilo verdikçe dahada mutlu oluyorum yürüyüşten gelirken uzun zamandır görmediğim bi komşu vardı beni gördü şaşırdı yürüyüşten mi geliyorsun nasıl süzğlmülsğn dedi maşallah eve girmeden yürüyüşe geri dönesim geldi

4 cok erken bence ozaman oglen ara yapiyosan ara yapip aksam yemegini 6 ya dogru yiyebilirsin. 4 bence cokcok erken
Normalde yapıyorum 6da 7de akşam yemegi ama bugün spora gittim yemek hevesim gitti yersem o kalorileri geri gelecek gibi hissettim suyuda çok içtim aç hissetmiyorum kendimi

Iyı olmuş hayırlı olsun sıkılmazsın:))
valla kuzum cepteki internetimde bitmişti cok iyi geldi yoksa faturama bayaacana yansıyo

Masallah diyet saglikli beslenmek haric herseey konusuluyor burda
e nedeekk sıkıntıdan hep

hmen bi tur daha ataydın bence cok iyi gidiyosunn sebeye yaza bütün fazlalıklarını atmış olarak girceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…