- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.301
1.5 litre sütü kaynatıp içine iki kaşık yeşil çay atıyorsun 20 dakika sonra süzüp 2 şer saat ara ile gün boyu içiyorsun sallamada herhalde 2 poşet olur ama tam da bilemedimSüt detoksunun tarifini banada vere bilirmisin canım birde bende sallama yeşil çay var kaç tane atmam gerek acaba tam tarifi nasıl ala biliriz geçen gün poncik verdi ama unuttum ya
Actirdik neti kuzum bide bnm telefon wifiye baglanmiuodu baglanmaya başladı rahatladim gec oldu ama olsunduuHahaha oyle rezıl olup reklam olmak.. Senın evde net yoktu gırmeye başladn
Bıberlerı çigmi koyuyorsun. Evet sarnayı bılıyorm benım kvlıde de yapıyorBen koyuyordum kırmızı biber yeşil biber hatta patlıcan haşlayıp koyuyordum güzel olmuştu ... hatta kv sarma sarıp çiğden dolaba koymuştu harika olmuştu aklında olsun
Herkes ulasamadigina uzaniyoBugun markette cips gordum bende kotu oldum cnm çektı felaket
Ay evet perşembe diyince bana da bi heyecan geliyorİnşallah kuzum sayenizdeyarın Perşembe en sevdiğim gün aç gezmelik tam
Ay şahaneee demek sıkılasmaya basladin bide 7 lere indigini düşünseneParka da gittim geldim valla eve giresim yok kuzum o derece herkez parkta spor yapıyodu 92kiloyum diyorum inanmıyorlar 85ancak varsın diyorlar o kadar göstermiyorsun dedim etim sıkıdır ondan motive oldum ohh ohh
Iyı gayet şaşırdım afıyet olsn:))Kizlar menümmmm
Sabah
Hindi füme sandwich
1 bardak portakal suyu
Öğlen
5 fish finger
1 domates
2 dilim ekmek
Akşam
Bol yeşil salata
3 kadınbudu köfte
Coooooook su
Iyı olmuş hayırlı olsun sıkılmazsın:))Actirdik neti kuzum bide bnm telefon wifiye baglanmiuodu baglanmaya başladı rahatladim gec oldu ama olsunduu
Çiğ koyuyordum. Temizleyip atıyordum..Bıberlerı çigmi koyuyorsun. Evet sarnayı bılıyorm benım kvlıde de yapıyor
Aksam neden yok? Ogle yemegi yetiyo diyosan oglen ara olarak biraz beslenip aksam yemegini yemelisinSabah kahvaktım
1haşlanmış yumurta
4siyah zeytin
1küp peynir
4sivri biber
Yarım domates
Yarım tam bugday ekmegi
Ara ögün
2tane hünnap
Öglen
1kase çorba
1tabak taze fasulye
2kaşık sulu köfte
Ara ögün
1avuç yaş fındık
Akşam yemek
Yok
Gün içinde
2saat spor
2lt su
Sabah geç kalkıyorum kuzum kahvaltı geç oluyo sabah Öglen yerine geçiyo ögleni 4gibi yiyorum daha akşamı kaçta yiycemAksam neden yok? Ogle yemegi yetiyo diyosan oglen ara olarak biraz beslenip aksam yemegini yemelisin
Evet kuzum kilomu normalde de göstermiyorum zatin etim sıkı sarkık degildi ama kilo verdikçe dahada mutlu oluyorum yürüyüşten gelirken uzun zamandır görmediğim bi komşu vardı beni gördü şaşırdı yürüyüşten mi geliyorsun nasıl süzğlmülsğn dedi maşallah eve girmeden yürüyüşe geri dönesim geldiHerkes ulasamadigina uzaniyo
Ay evet perşembe diyince bana da bi heyecan geliyor
Ay şahaneee demek sıkılasmaya basladin bide 7 lere indigini düşünsene
Canim inan bende saskinimIyı gayet şaşırdım afıyet olsn:))
4 cok erken bence ozaman oglen ara yapiyosan ara yapip aksam yemegini 6 ya dogru yiyebilirsin. 4 bence cokcok erkenSabah geç kalkıyorum kuzum kahvaltı geç oluyo sabah Öglen yerine geçiyo ögleni 4gibi yiyorum daha akşamı kaçta yiycem
Normalde yapıyorum 6da 7de akşam yemegi ama bugün spora gittim yemek hevesim gitti yersem o kalorileri geri gelecek gibi hissettim suyuda çok içtim aç hissetmiyorum kendimi4 cok erken bence ozaman oglen ara yapiyosan ara yapip aksam yemegini 6 ya dogru yiyebilirsin. 4 bence cokcok erken
valla kuzum cepteki internetimde bitmişti cok iyi geldi yoksa faturama bayaacana yansıyoIyı olmuş hayırlı olsun sıkılmazsın:))
e nedeekk sıkıntıdan hepMasallah diyet saglikli beslenmek haric herseey konusuluyor burda
Evet kuzum kilomu normalde de göstermiyorum zatin etim sıkı sarkık degildi ama kilo verdikçe dahada mutlu oluyorum yürüyüşten gelirken uzun zamandır görmediğim bi komşu vardı beni gördü şaşırdı yürüyüşten mi geliyorsun nasıl süzğlmülsğn dedi maşallah eve girmeden yürüyüşe geri dönesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?