Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Barbunya atmıyor musun bamya ? Bu sene domates çorbası içinde konserve yaptık 20 kilodan fazla yaptık 2 ev için...
Bamya sevmıyorm pek kvlıdem yapıypr ona gıdınce yesem yeter :)) barbunya koyabılırm dolmalık bıber koymak ıstyrm kotu olurmu acaba denemek lazm

Kiz evlenicem diye agladi biyerlerini yirtti simdide bosanicam diye agliyo bende birsey anlamadim valla piskolojim bozuldu
İstediği şeyi bulamadiysa demek
Evettt hep iyi olsun bebislerimizAllah'im kayiplarini gostermesin
Amin bebegiiimm amiiinnnnn

Evet ya her kanalda var kaçtane hemde sureklı cınayet olum ay tv açılmıyor sabahları
Ben zaten izlemiyorum malum isteyim ama instagramda fln denk geliyor deli sacmasi şeyler oluyo o programlarda

Menum
Sabah
Soğanlı bıber ve kavurlu yumurta
Domates salatalk bıber
Ikı dılım peynır
Bıraz labne reçel
Bır dılım ekmk
Ara
Şeftalı
Oğle
Bır kepçe kıymslı şehrıye çorbası
Bır tabak fasulye yemeği
Bır kase yoğurt
Akşam
Bır tabak fasulye
Bır dılım ekmek

Ayy kızlar bugün uğrayamadım gittim sonunda lens aldım ama bütün günümü yedi resmen takması ayrı zor çıkarması ayrı zor resmen sinir hastası oldum çıkarırken hele ama resmen dünyası aydınlanıyor insanın gözlüğü de attığıma göre 57 de olursam okul başlamadan yaz tatili hedeflerimin çoğunu başarmış oluyorum bu sabah 57.7 çıktım ama yarın 58 çıkacağım sanırım yarın ponciğin yaptığı süt detoksundan yapacağım bakalım ne kadar gidecek gelişmeler bu kadar benden hepinize iyi akşamlar diliyorum

Ay diyet menulerimi özledim bende yaaa görünce özendim saçma ama

Oh maşallah okula süper degisimle gidiyosun kuzu

Sabah kahvaktım
1haşlanmış yumurta
4siyah zeytin
1küp peynir
4sivri biber
Yarım domates
Yarım tam bugday ekmegi

Ara ögün
2tane hünnap

Öglen
1kase çorba
1tabak taze fasulye
2kaşık sulu köfte

Ara ögün
1avuç yaş fındık

Akşam yemek
Yok

Gün içinde
2saat spor
2lt su

Bi kase yogurt yesem mi ya metabolizmam durmasın içine ya chia kastim ya keten tohumu yada yulaf yada sade yogurt hangisi yada hiç yemim sizce kızlar hangisi

Süt detoksunun tarifini banada vere bilirmisin canım birde bende sallama yeşil çay var kaç tane atmam gerek acaba tam tarifi nasıl ala biliriz geçen gün poncik verdi ama unuttum ya

Bamya sevmıyorm pek kvlıdem yapıypr ona gıdınce yesem yeter :)) barbunya koyabılırm dolmalık bıber koymak ıstyrm kotu olurmu acaba denemek lazm
Ben koyuyordum kırmızı biber yeşil biber hatta patlıcan haşlayıp koyuyordum güzel olmuştu ... hatta kv sarma sarıp çiğden dolaba koymuştu harika olmuştu aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…