- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.281
Bamya sevmıyorm pek kvlıdem yapıypr ona gıdınce yesem yeter :)) barbunya koyabılırm dolmalık bıber koymak ıstyrm kotu olurmu acaba denemek lazmBarbunya atmıyor musun bamya ? Bu sene domates çorbası içinde konserve yaptık 20 kilodan fazla yaptık 2 ev için...
Inşallah kuzum....Canim insallh seninde busefer cok iyi olcak herseyyy aklimdasin
İstediği şeyi bulamadiysa demekKiz evlenicem diye agladi biyerlerini yirtti simdide bosanicam diye agliyobende birsey anlamadim valla piskolojim bozuldu
Amin bebegiiimm amiiinnnnnEvettthep iyi olsun bebislerimiz Allah'im kayiplarini gostermesin
Ben zaten izlemiyorum malum isteyim ama instagramda fln denk geliyor deli sacmasi şeyler oluyo o programlardaEvet ya her kanalda var kaçtane hemde sureklı cınayet olum ay tv açılmıyor sabahları
Arada denk gelıyorm bende değiştrıyorm garıp garıp olaylarİstediği şeyi bulamadiysa demek
Amin bebegiiimm amiiinnnnn
Ben zaten izlemiyorum malum isteyim ama instagramda fln denk geliyor deli sacmasi şeyler oluyo o programlarda
İnsanlar tuhaf ben ailemin özelini ettiğim kavgayı niye bütün ulkeye duyurayim bosanmak istiyosan git mahkemeye boşan yani nedirArada denk gelıyorm bende değiştrıyorm garıp garıp olaylar
Ya bence çogu numara gıbı unlu olmayamı çalışıyorlar bılmmİnsanlar tuhaf ben ailemin özelini ettiğim kavgayı niye bütün ulkeye duyurayim bosanmak istiyosan git mahkemeye boşan yani nedir
Reklamin iyisi kötüsü olmazYa bence çogu numara gıbı unlu olmayamı çalışıyorlar bılmm
Ay diyet menulerimi özledim bende yaaa görünce özendim saçma amaMenum
Sabah
Soğanlı bıber ve kavurlu yumurta
Domates salatalk bıber
Ikı dılım peynır
Bıraz labne reçel
Bır dılım ekmk
Ara
Şeftalı
Oğle
Bır kepçe kıymslı şehrıye çorbası
Bır tabak fasulye yemeği
Bır kase yoğurt
Akşam
Bır tabak fasulye
Bır dılım ekmek
Ayy kızlar bugün uğrayamadım gittim sonunda lens aldım ama bütün günümü yedi resmen takması ayrı zor çıkarması ayrı zor resmen sinir hastası oldum çıkarırken heleama resmen dünyası aydınlanıyor insanın gözlüğü de attığıma göre 57 de olursam okul başlamadan yaz tatili hedeflerimin çoğunu başarmış oluyorum bu sabah 57.7 çıktım ama yarın 58 çıkacağım sanırım yarın ponciğin yaptığı süt detoksundan yapacağım bakalım ne kadar gidecek gelişmeler bu kadar benden hepinize iyi akşamlar diliyorum
Hahaha oyle rezıl olup reklam olmak.. Senın evde net yoktu gırmeye başladnReklamin iyisi kötüsü olmaz
Bugun markette cips gordum bende kotu oldum cnm çektı felaketAy diyet menulerimi özledim bende yaaa görünce özendim saçma ama
İnşallah kuzum sayenizdeOh maşallah okula süper degisimle gidiyosun kuzu
Aynen çok heyecanlı oluyor cuma nekdr eksı çıkacagım bu kadar açlıpa :))İnşallah kuzum sayenizdeyarın Perşembe en sevdiğim gün aç gezmelik tam
Parka da gittim geldim valla eve giresim yok kuzum o derece herkez parkta spor yapıyodu 92kiloyum diyorum inanmıyorlar 85ancak varsın diyorlar o kadar göstermiyorsun dedim etim sıkıdır ondan motive oldum ohh ohhoh şahane valla bu ne enerji kuzu maşallah
Süt detoksunun tarifini banada vere bilirmisin canım birde bende sallama yeşil çay var kaç tane atmam gerek acaba tam tarifi nasıl ala biliriz geçen gün poncik verdi ama unuttum yaAyy kızlar bugün uğrayamadım gittim sonunda lens aldım ama bütün günümü yedi resmen takması ayrı zor çıkarması ayrı zor resmen sinir hastası oldum çıkarırken heleama resmen dünyası aydınlanıyor insanın gözlüğü de attığıma göre 57 de olursam okul başlamadan yaz tatili hedeflerimin çoğunu başarmış oluyorum bu sabah 57.7 çıktım ama yarın 58 çıkacağım sanırım yarın ponciğin yaptığı süt detoksundan yapacağım bakalım ne kadar gidecek gelişmeler bu kadar benden hepinize iyi akşamlar diliyorum
Ben koyuyordum kırmızı biber yeşil biber hatta patlıcan haşlayıp koyuyordum güzel olmuştu ... hatta kv sarma sarıp çiğden dolaba koymuştu harika olmuştu aklında olsunBamya sevmıyorm pek kvlıdem yapıypr ona gıdınce yesem yeter :)) barbunya koyabılırm dolmalık bıber koymak ıstyrm kotu olurmu acaba denemek lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?