- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.821
geç vermişsiniz ama kuzum yabayramdan önce verdik siparişi yapamadılar daha
geçmiş olsun kuzumSagol canim nisanlim gelmeden heryrrim agriyordu ama bukadar drgildi yani. O geldi hastanede nobetci eczanelerde gecirdik gunlerimizi
Canim sagol evet hemde ne kotu olduGeçmiş olsun kotu olmuş ya tatılde hasta olman.inş çabucak iyileş nezmn bıtıyor tatıl
Sagol canim benimgeçmiş olsun kuzum
ya ziyan oldu tatil deseneSagol canim nisanlim gelmeden heryrrim agriyordu ama bukadar drgildi yani. O geldi hastanede nobetci eczanelerde gecirdik gunlerimizi
1 haftaya bitirirm demiştigeç vermişsiniz ama kuzum ya
Afiyet olsun beybiiiiIyı akşamlar menum
Sabah
Ikı yagda yumurta
Uc dılım peynır
Bıraz reçel ve labne
Domates bıber
Oğle
3 tavuk but
Yarım dılım ekmek
Kırmızı lahana yogurtlu
Ara
Sutlu kahve
Akşam
Ikı tabak lahana yemeği
Lahanayı dograyıp sırke katıp yogurtluyoruzAfiyet olsun beybiiii
Yoğurtlu kırmızı lahana nasıl oluyo kuzu
Duzensız olmuş çok aç bırakmşsın kendını fasulye salatası nedırGünün menüsü bugün yine misafirim vardı
Sabah kahvaltım
Yok
Ara ögün
Yok
Öglen
1kaşık kısır
1kaşık fasulye salatası
2kaşık patates
1tane mercimek köftesi
Ara ögün
Dibek kahvesi şekerli
Akşam yemegi
1salkım üzüm
Kuzum taze fasulyeyi kırıp haşlayıp süzüyosun soguyunca içine salatalık turşusu dogruyosun sonra mayonez yogurt karıştırıp içine sarımsak ekliyorsun fasulyeyi de katıp karıştırıyorsun afiyetle yiyorsun mis gibi oluyoDuzensız olmuş çok aç bırakmşsın kendını fasulye salatası nedır
Hiç acıkmıyorum kuzum misafir geldi iki gündür ondan önceki günde ben misafirlikteydim düzenim bozuldu yarın kaldığım yerden devam inş dengeyi bulmaya çalışıyorum diger ögünleride yesem fazla yemiş gibi hissediyorum rahatsız oluyorum o yüzden böyle dengeli oluyo sankiDuzensız olmuş çok aç bırakmşsın kendını fasulye salatası nedır
Hımm hiç denemedım afıyet olsunKuzum taze fasulyeyi kırıp haşlayıp süzüyosun soguyunca içine salatalık turşusu dogruyosun sonra mayonez yogurt karıştırıp içine sarımsak ekliyorsun fasulyeyi de katıp karıştırıyorsun afiyetle yiyorsun mis gibi oluyo
Olsun yınede az veremezsın bence bukdr az yemeyeHiç acıkmıyorum kuzum misafir geldi iki gündür ondan önceki günde ben misafirlikteydim düzenim bozuldu yarın kaldığım yerden devam inş dengeyi bulmaya çalışıyorum diger ögünleride yesem fazla yemiş gibi hissediyorum rahatsız oluyorum o yüzden böyle dengeli oluyo sanki
Hic olmamis hiicccGünün menüsü bugün yine misafirim vardı
Sabah kahvaltım
Yok
Ara ögün
Yok
Öglen
1kaşık kısır
1kaşık fasulye salatası
2kaşık patates
1tane mercimek köftesi
Ara ögün
Dibek kahvesi şekerli
Akşam yemegi
1salkım üzüm
Ah su misafirlikler kisin bitermiHiç acıkmıyorum kuzum misafir geldi iki gündür ondan önceki günde ben misafirlikteydim düzenim bozuldu yarın kaldığım yerden devam inş dengeyi bulmaya çalışıyorum diger ögünleride yesem fazla yemiş gibi hissediyorum rahatsız oluyorum o yüzden böyle dengeli oluyo sanki
Günaydingünaydın bibiğiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?