- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.861
keptinn yazdı sana muhtemelen yer var8.takımdan davet var. burada yer varsa kalacağım yoksa oraya geçeyim
kuzummmm kıymam sana öğlen menüsünde ne var bugünbnm yazdıklarım hep hava da kalıyo niyeyse ne cevap veren var ne bişineyse ben gidiiim
görüdm canım saolsun yazmış.keptinn yazdı sana muhtemelen yer var
bilmiyorum daha gitmedimkuzummmm kıymam sana öğlen menüsünde ne var bugün
o zaman hoşgeldin canımgörüdm canım saolsun yazmış.
bana biraz gruptan kuralalrdan bahsedermisiniz hatırladıklarım günde 7 mesaj zorunluluğu vardı. menü paylaşıyorduk. cuma tartı bildiriyorduk
inş canım kalıcı olurum umarım.bilmiyorum daha gitmedim
o zaman hoşgeldin canımilk sayfada yazıyo kurallar bir kere başarmışsın umarım tekrar başarırsın
bu ara takım kaptanımızSekerPancarii sana daha detaylı bilgi verir
inşallah kalıcı olursun
listede 4 kişi var canım ama takımda toplamda 9 kişi falan avr seninle beraber 10kişi oldukteşekkür ederimm gruba aldıüınız için. kaç kişiyiz grupta
evet birinci sayfada yazıyor kurallar günlük menüleri paylaşman gerekligörüdm canım saolsun yazmış.
bana biraz gruptan kuralalrdan bahsedermisiniz hatırladıklarım günde 7 mesaj zorunluluğu vardı. menü paylaşıyorduk. cuma tartı bildiriyorduk
Hosgeldin mihraceeteşekkür ederimm gruba aldıüınız için. kaç kişiyiz grupta
Kuzum ben yesem misafirede al bu sofra senin ben sana eşlik edemiycem diyememki mecbur bende ucundan kıyısından tırtıklıyorum o gün başka ögün yapmıyorum Dengelemeye çalışıyorum hamur işi tatlı yemedim ama şükür bugün düzenine devam edicemAh su misafirlikler kisin bitermiguzelde beslenmek alt ust oluyo gecen hafta misafirm vardi pazarla bugun bostum kendimi halsiz hissediyorm yarindan cumartesi aksamina kadarda misafirim var kis geldi neyse ki gezmeler azalicak
Kuzum ben yesem misafirede al bu sofra senin ben sana eşlik edemiycem diyememki mecbur bende ucundan kıyısından tırtıklıyorum o gün başka ögün yapmıyorum Dengelemeye çalışıyorum hamur işi tatlı yemedim ama şükür bugün düzenine devam edicemAh su misafirlikler kisin bitermiguzelde beslenmek alt ust oluyo gecen hafta misafirm vardi pazarla bugun bostum kendimi halsiz hissediyorm yarindan cumartesi aksamina kadarda misafirim var kis geldi neyse ki gezmeler azalicak
listede 4 kişi var canım ama takımda toplamda 9 kişi falan avr seninle beraber 10kişi olduk
1 kişi dogum izninde bugün yarın dogurur 1kişide kpss hazırlanmak için izine ayrıldı
geri kalan @ParteMoralllponcikbirgelincik SekerPancarii SchonerDuft Buki_89 listede olmasakta burdayız genelde
okudum canımevet birinci sayfada yazıyor kurallar günlük menüleri paylaşman gerekli
inşallahh kuzumm rabbim nasip etsinay nekadar az aktif üyemiz var. bbana bu grup uğur getirmişti zayıflayınca hamile kalmıştım:) belki yine yeniden olur.
az kişi olunca tkaip kolay olacak
okudum canım
selamagrubunuzda yer varmdırı
günaydın kuzuşşş nöreyim yemege gitcem şimdii bakalm bugün makarna mı pilav mı avr menüüdeGünaydınnnnnnnnnn
Kuzucuklarım mmm nörüyonuzzz
bana da getirir umarımay nekadar az aktif üyemiz var. bbana bu grup uğur getirmişti zayıflayınca hamile kalmıştım:) belki yine yeniden olur.
az kişi olunca tkaip kolay olacak
okudum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?