Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

boyum : 1,74
kilom : 70 kg ( ömrümden hiç bukadar kendimi bırakmamıştım. ilk defa olduğum bir kilo (hamilelik kilosu haricinde) doğumdan sonra bile 66 idim.

hedafim : 60 kg

kuzummmm kıymam sana öğlen menüsünde ne var bugün
bilmiyorum daha gitmedim
görüdm canım saolsun yazmış.
bana biraz gruptan kuralalrdan bahsedermisiniz hatırladıklarım günde 7 mesaj zorunluluğu vardı. menü paylaşıyorduk. cuma tartı bildiriyorduk
o zaman hoşgeldin canım ilk sayfada yazıyo kurallar bir kere başarmışsın umarım tekrar başarırsın
bu ara takım kaptanımız SekerPancarii sana daha detaylı bilgi verir
inşallah kalıcı olursun

görüdm canım saolsun yazmış.
bana biraz gruptan kuralalrdan bahsedermisiniz hatırladıklarım günde 7 mesaj zorunluluğu vardı. menü paylaşıyorduk. cuma tartı bildiriyorduk
evet birinci sayfada yazıyor kurallar günlük menüleri paylaşman gerekli

Ah su misafirlikler kisin bitermiguzelde beslenmek alt ust oluyo gecen hafta misafirm vardi pazarla bugun bostum kendimi halsiz hissediyorm yarindan cumartesi aksamina kadarda misafirim var kis geldi neyse ki gezmeler azalicak
Kuzum ben yesem misafirede al bu sofra senin ben sana eşlik edemiycem diyememki mecbur bende ucundan kıyısından tırtıklıyorum o gün başka ögün yapmıyorum Dengelemeye çalışıyorum hamur işi tatlı yemedim ama şükür bugün düzenine devam edicem

Ah su misafirlikler kisin bitermiguzelde beslenmek alt ust oluyo gecen hafta misafirm vardi pazarla bugun bostum kendimi halsiz hissediyorm yarindan cumartesi aksamina kadarda misafirim var kis geldi neyse ki gezmeler azalicak
Kuzum ben yesem misafirede al bu sofra senin ben sana eşlik edemiycem diyememki mecbur bende ucundan kıyısından tırtıklıyorum o gün başka ögün yapmıyorum Dengelemeye çalışıyorum hamur işi tatlı yemedim ama şükür bugün düzenine devam edicem

ay nekadar az aktif üyemiz var. bbana bu grup uğur getirmişti zayıflayınca hamile kalmıştım:) belki yine yeniden olur.
az kişi olunca tkaip kolay olacak
evet birinci sayfada yazıyor kurallar günlük menüleri paylaşman gerekli
okudum canım

ay nekadar az aktif üyemiz var. bbana bu grup uğur getirmişti zayıflayınca hamile kalmıştım:) belki yine yeniden olur.
az kişi olunca tkaip kolay olacak

okudum canım
inşallahh kuzumm rabbim nasip etsin
az ama etkili üyeler genelde takım cok aktiftir bi kac gündür herkes yogun malum kış geliyo hazırlık fln bi iki haftaya toparlanırız sende listeye girmiş olursun o zamana kadar

selama grubunuzda yer varmdırı

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimiz @ParteMoralll kaptinn el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…