Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar .....

ya bi ilaç alıyorum yıpranan kaslarımı tamir için ameliyattan sonra ayağımı hissedemeyebilirdim çok şükür hissediyorum ama ayağım buz gibi.....

bugün oğlumun doğum günü,annemler çok şükür umreden geldi ama kayınpederim vefat etmiş eşim apar topar ankaraya gitti....

kızlar ben diyete devam ediyorum ama canım hiçç birşey istemiyor anacığım sabah kahvaltı hazırladı yarım simit peynirli yumurta yedim bir yemek kaşığı başka bişey yemedim pardon bir elma yedim mekkeden gelmiş anacığım başımda pervane allahım analarımıza uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin...

esra çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.. yattığım teden kilo alırım diye korkma bence ayağa kalkamasan da ellerini kafanı salla hareket etmeye çalış.. oğlunun dığum günü de kutlu olsun.. ve başın sağolsun...ben de sezaryandan sonra yatarken annem kendi çok hasta olduğu halde hep baktı bana.. boşuna cennet anaların ayağı altında değil yaaa.

Kızlarrrrr kötü haber:Bugün 30 yaşıma girdim.Ve güzel haber:30 yaşıma 10 kg vermiş olarak,hedefime 10 adım yaklaşarak girdim.30 mu,inanasım gelmiyor.Daha kendimi 30 hissemiyorum ben amaaaa :53:
nice yıllara fıstık...

kızlar 3 gün elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim maalesef.. ne olur beni atmayın...:59::59::59::59::59::59:

ve şunu anladım ki sizden ne kadar uzak kalırsam diyetim o kadar bozuluyor.. ama bu hafta sonu diğer hafta sonlarına göre çok iyi geçti yine deee

tünaydın kızlar ben diyete devam ediyorum ama yatıyorum veremem ama almasam çok iyi olur

sabah 2 dilim kepeekmeği
2 y.k menemen
3 zeytin
açık çay şekersiz

kızlar günaydın ve iyi günler hafta sonu çok kaçırdım ben sınırı uçtu gitti :14:
okula gidiyorum ben şimdi yarın sabah görüşürüz...

selamlar
dünden beri pek kimse uğramamış.
bugün çok yorgunum çok işim vardı.dişçiye de gittim vs.
diyetimi bozmadan devam ediyorum arkadaşlar.diyet konusunda kararlı olduğum zamanlar çok az açlık hissediyorum ve canım bişey çekmiyor.ama niyeti bozduysam canım herşeyi istiyor aynı anda.
yani herşey beyinde başlıyor ve bitiyor.
çok istiyorum hiç 75 kilo olmadım ben şu son 3 senelik diyet maceramda.
hayatımda diyetle 3 sene önce tanıştım.
o zamana kadar kilolarımla yaşayıp gidiyodum bi gün 97 kiloyu görünce kendimi çok fena hissettim.çünkü asla tartılmazdım ben.
neyse hepinize booooooooooool diyetler:79::66:

selam kızlarr yarım yamalakda olsa isveç diyetine başladım
sabah:kahve
öğle:haşlama ıspanak 1,5 haşlanmış yumurta 1 domates
akşam:menüye göre biftek yemem gerekiodu ama onun yerine 2 çorba kaşığı haşlanmış nohut ve 2 kaşık bugur pilavı bol yeşil salata
malatyada kar yağıyo kızlarrr:52:

kızlarrrr biberiye yağını göbüşlere sürüyomuşuz strecleyip yatıyomuşuz incelme sağlıyomuş bideeee gene biberiyeyi kaynatp içincede metabolizma hızlandırıyomuşş...ben bugün başladım sonuçları bildiricimmm...:9:

diyetin hayırlı olsun canım
nice mutlu yıllara canım allah sağlık, mutlu, huzur dolu bir ömür versin. bende 29 yaşındayım bak elimde bişey var mı :1: hayırlısı olsun
Elimizde bize bahşedilmiş bir hayat var Aslı'cım,daha ne olsun :16:Bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim...
nice yıllara fıstık...
ve şunu anladım ki sizden ne kadar uzak kalırsam diyetim o kadar bozuluyor.. ama bu hafta sonu diğer hafta sonlarına göre çok iyi geçti yine deee
Teşekkür ederim canım benim.Gerçekten ben burdan uzak kalırsam,herşey bitecek gibi geliyor.Aklım hep burda ve sizlerde.Bu yolculukta yanımda olduğunuz ve yanınızda olmama imkan tanıdığınız için teşekkürler canlarım :16:
yav tencere tabak ile ilgili forumlarda kullanıcı üyeler var burda kimse yok giriyorum çıkıyorum kimse yok nerde bu millet .....
Bu aralar bi durgunluk var sanki,bahardandır bahardaaaaaan :1:
selamlar
diyetimi bozmadan devam ediyorum arkadaşlar.diyet konusunda kararlı olduğum zamanlar çok az açlık hissediyorum ve canım bişey çekmiyor.ama niyeti bozduysam canım herşeyi istiyor aynı anda.
o zamana kadar kilolarımla yaşayıp gidiyodum bi gün 97 kiloyu görünce kendimi çok fena hissettim.çünkü asla tartılmazdım ben.
Harikasın canım,beraberce aşıcaz bu gidişatı,en büyük hayalim de birgün 14. takım mezunları olarak toplanmak bir yerlerde :71:
akşam:menüye göre biftek yemem gerekiodu ama onun yerine 2 çorba kaşığı haşlanmış nohut ve 2 kaşık bugur pilavı bol yeşil salata
Kar mı :52:
kızlarrrr biberiye yağını göbüşlere sürüyomuşuz strecleyip yatıyomuşuz incelme sağlıyomuş bideeee gene biberiyeyi kaynatp içincede metabolizma hızlandırıyomuşş...ben bugün başladım sonuçları bildiricimmm...:9:
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım...
Bugünkü menüm hanımlar:
2011-04-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Yarım Yağlı Süt 0.12 LİTRE 78
[2] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1.5 dilim 58.5
ARA ÖĞÜN-1:
[6] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Diet bisküvi 4 ADET 80
ÖĞLE YEMEĞİ:
[9] Kabak 150 GRAM 37.5
[10] danone tam yağlı yoğurt 50 gram 37
[11] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
ARA ÖĞÜN-2:
[12] Elma 1 ADET 60
[13] Galeta (kepekli) 1.5 adet 30
AKŞAM YEMEĞİ:
[14] Börülce (taze) 100 gr 29
[15] Patates Kızartması (küçük) 0.2 ADET 42
[16] Yufka 20 GRAM 30.4
[17] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[18] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[19] Nescafe 3 ü Birarada 2 PAKET 156
[20] Şeker (küp) 5 ADET 97.5
[21] Maydanoz 8 gr 3.2
Toplam : 1150 kal.+2 yeşil çay+2.5 litre su+2 km yürüyüş

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar kimse yok ama olsun ....

annemler umreden geldiği için gelen giden çok oluyor annemler için benim bu ameliyat kötü oldu onlar yorgun ben yatalak oğlan kuduruk allah yardımcımız olsun.....

umutun da dediği gibi diyet değil beynin bu işe hazırlıklı olması bizi zayıflatıyor ve frenliyor kızlar bu azmimizi kaybetmiyelim inş.

ben öğlen 1 kase yağsız yayla çorbası
4 yemek kaşığı ıspanak 1 dilim ekmek yedim

saat 4 te türk kahvesi şekersiz
1 elma
şimdide tavuk yicem....

Esencim yaşantılar farklı olunca listelerde farklı oluyor. ben senin geçen haftaki listeni almıştım ya. hiiiç uygulayamadım.ve maalesef ugün velime davetliydim kadın yemedim diye kırıldı bende börek filan yedim. yarışı şimdiden kaybettiğimi düşünüyorum rakibemm.

selamlar

evet canım ben böyleyim mesela hiç bişey yemeyim sorun yok bişey yiyeyim durduramıyorum kendimi

buraya da kar yağıyor canım ve bizim kömür bitti ne yapacaz doncaz :18:

bunu deneyen tanıdık mı canım ne kadar etkili olmuş

Esencim yaşantılar farklı olunca listelerde farklı oluyor. ben senin geçen haftaki listeni almıştım ya. hiiiç uygulayamadım.ve maalesef ugün velime davetliydim kadın yemedim diye kırıldı bende börek filan yedim. yarışı şimdiden kaybettiğimi düşünüyorum rakibemm.

aslında bizim kırılmamız lazım dimi. sen benim iyiliğimi istemiyor musun, zayıflamamı istemiyor musun diye :52:

Rakibem daha koca bir 4 gün var.Benim tanıdığım Gülçin azim eder ama pes etmez.Benim geçenlerde tarif ettiğim yeşil elmalı çayı salı,çarşamba,perşembe tüketsen bile kafadan 700 kaloriyi gitti say.Eeee bide önümüzdeki 4 gün sebze ağırlıklı ve hatta sebzeleri haşlayarak yersen mümkün değil 1 kilonun gitmemesi.Kaçamak ben de yapıyorum,yoksa hiçbir diyet uzun ömürlü olmazdı,ama birgün 3 dilim börek yiyorsam,ertesi gün ne yesem haşlıyorum,inan ki fazlasıyla telafi ediyor.Pes etmek yok anlaştık mı :16:

selam kızlarrr nasılsınız?ben bgn 4 e kadar okuldaydm ordan direk kursa gectim.20:30 gibi eve geldm.bugün cocukları yazılı yaptım onları okudum ve geldim:)

kızlar hepinize günaydın... dünden itibaren kalori hesabıma dikkat etmeye başlamıştım..ama saymak ne zor yaaa... 20 mayıs yani oğlumun doğu gününe kadar eski halime dönmek istiyorum. yani 64 kiloya... 39 gün boyunca 1200 kal. almam gerekmiş. dün herhalde 1400 felan olmuştur. ama emzirdiğim için vücut tolere ediyor..

dünkü menüm

sabah
2 dilim köy ekmeği+1 kk peynir+1 domates+1 yumurta sarısı

ara
1 avuç leblebi+1 kupa yeşilçay

öğleyin
1 porsiyon yağsız erişte+salata+1 bardak ayran

ara (eşim geç geleceğinden arayı biraz abarttım)
3-4 kraker+yarım porsiyon special k+1 elma

akşam
1 tama yakın fırın poşetinde derisiz but+1 bardak ayran+2 yk şehriye pilavı+salata

yatmadan muz

günaydın kızlarr..bugün dersim 2 ye 20 kala.5 te de yine kursum var:) az önce uyandm daha bişey yemedim.

selam kızlar sabahtan beri 5-10 kere girdim ama kimse olmayınca bişey yazmakta istemedi canım ....

sabah kahvaltıda klasik diyet kahvaltı

öğlen mercimek çorbası

ara elma

şimdide canım sütlü nescafe istedi onu içicem ama sağlığımda ki gibi azmim yok çünkü yattığım yerden nası lkilo vercem doktoruma göre sadece tuvalet için ayağa kalkmam gerekiyormuş ama ben en az 150 adım atmışımdır ....allahım bir an önce kalkmak istiyorum yatırma rabbim

2011-04-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Susamlı Çubuk Kraker 50 GRAM 226.5
[2] Sütaş Çilek Aromalı Süt 0.2 LİTRE 122
[3] Halley 1 PAKET(30GR) 132
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[6] Sebzeli Köfte 1 PORSİYON 361
[7] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[8] Karışık Salata 2 PORSİYON 246
Toplam : 1255.5 kal

benim günlük hakkım 1300 doktora göre. bende eksik olduğu zaman salatalık vs ile tammalıyorum 1300 e.cumadan beri toplam yürüyüşüm 180 dk.digitürkümde yine yine yine problem çıktı. akşamda osman var. televizyon olmazsa koşu bandında sıkılıyorum ya inşallah düzeltebilirsem. kimseye digitürk tavsiye etmiyorum.

selam kızlar sabahtan beri 5-10 kere girdim ama kimse olmayınca bişey yazmakta istemedi canım ....

sabah kahvaltıda klasik diyet kahvaltı

öğlen mercimek çorbası

ara elma

şimdide canım sütlü nescafe istedi onu içicem ama sağlığımda ki gibi azmim yok çünkü yattığım yerden nası lkilo vercem doktoruma göre sadece tuvalet için ayağa kalkmam gerekiyormuş ama ben en az 150 adım atmışımdır ....allahım bir an önce kalkmak istiyorum yatırma rabbim

canım geçmiş olsun tekrar tekraar. hastalıkta kıymeti anlaşılıyor sağlığın değil mi? annen var iyi ki. eşin geldi mi peki. zaten oldu mu 9 ayın çarşambası biraraya gelir.

Back
X