- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #23.401
selam kızlar .....
ya bi ilaç alıyorum yıpranan kaslarımı tamir için ameliyattan sonra ayağımı hissedemeyebilirdim çok şükür hissediyorum ama ayağım buz gibi.....
bugün oğlumun doğum günü,annemler çok şükür umreden geldi ama kayınpederim vefat etmiş eşim apar topar ankaraya gitti....
kızlar ben diyete devam ediyorum ama canım hiçç birşey istemiyor anacığım sabah kahvaltı hazırladı yarım simit peynirli yumurta yedim bir yemek kaşığı başka bişey yemedim pardon bir elma yedim mekkeden gelmiş anacığım başımda pervane allahım analarımıza uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin...
esra çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.. yattığım teden kilo alırım diye korkma bence ayağa kalkamasan da ellerini kafanı salla hareket etmeye çalış.. oğlunun dığum günü de kutlu olsun.. ve başın sağolsun...ben de sezaryandan sonra yatarken annem kendi çok hasta olduğu halde hep baktı bana.. boşuna cennet anaların ayağı altında değil yaaa.
nice yıllara fıstık...Kızlarrrrr kötü haber:Bugün 30 yaşıma girdim.Ve güzel haber:30 yaşıma 10 kg vermiş olarak,hedefime 10 adım yaklaşarak girdim.30 mu,inanasım gelmiyor.Daha kendimi 30 hissemiyorum ben amaaaa![]()
kızlar 3 gün elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim maalesef.. ne olur beni atmayın...

ve şunu anladım ki sizden ne kadar uzak kalırsam diyetim o kadar bozuluyor.. ama bu hafta sonu diğer hafta sonlarına göre çok iyi geçti yine deee