Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar şu iki günde sizi özledim,çok şükür ameliyatım çok iyi geçti dün gece hastanede kaldım bugün anneme getirdiler,narkozdan ayılırken doktorumun çok güçlü bir insanmış nasıl dayanmış bu ağrılara dediğini duydum ameliyat öncesi doktor moralimi çok bozdu mucize bekleme ayağında ki hissizlik devam edebilir bel ağrın geçmeyebilir dedi allahtan eşim ftr uzmanı o moralimi düzeltti....

ameliyata aç girmem gerekiyordu bütün gün açtım tam bir gece sonrası tatsız tuzsuz yarım kase çorba ve vişne kompostosu içtim,sabahta iki zeytin ve yağsız tuzsuz peynir 1 dilim ekmek ama çok aç olduğum için öğlen 1 lahmacunu götürdüm şimdi yatıyorum korkum yatmaktan kilo almak çünkü 1 ay yatak istirahatim var ....

kızlar benim verdiğim ama bildiremediğim kilolar arada kaynamış lütfen hakcazımı yemeyin :33:
esencim senden güzel bir sticker istiyorum şöyle afilli başlangıç 77 şuan 72 bi zahmet şekerim

geçmiş olsun canım. eşinin de desteği ile halledersin inşallah.

2011-04-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 3 DİLİM 195
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Yeşil Zeytin 8 adet 56
[5] mercimekli köfte 1 3 adet 154
[6] Patlıcan Salatası 1 1 porsiyon 190
[7] Nutella 10 GRAM 54
[8] Sucuk 5 GRAM 22.5
[9] Yufka 30 GRAM 45.6
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Elma 2 ADET 120
[12] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Toplam : 992.1 kal.
birazda yaz helvası denen şeyden yedim. ama kalorisini bilemiyorum. normal helvadan daha az şekerliydi.onunla birlikte 1200 kalori olmuştur tahminen.yürüyüş yapmadım bugün. yarın telafi ederim inşallah. kocamı gönderince yürürüm inşallah.
Esen kiraz sapını nerden buldun bu mevsimde. aktardan mı? geçen yıl birkaç kere içmiştim de gerçekten faydası oluyor.

aslıcım bu öyle bir illet ki birkaç gündür bende bi oyuna takıldım.okuldan gelince başlıyorum akşama kadar oynuyorum. ama hevesim geçer birkaç günden.facei kaç kere kapattım ama nafile.yemeği filan unutturuyo aslında oyun oynamak.

canım çok teşekkür ediyorum yazın için. bunları bende biliyorum. aklım alıyor, kalbim inanıyor ama olmuyor işte olmuyor. bir yerde bir sorun var nerde olduğunu bulamıyorum. kararsız mıyımi sabırsız mıyım. cesaretsiz miyim, beceriksiz miyim bilmiyorum
Canım bence aydınlığa direniyorsun;gözlerimiz bazen öyle karanlığa alışıyor ki,ışığa bakamıyoruz.Kendine ilaç yine sensin;bu bir seçim,umarım en doğrusunu seçersin.
selam kızlar şu iki günde sizi özledim,çok şükür ameliyatım çok iyi geçti dün gece hastanede kaldım bugün anneme getirdiler,narkozdan ayılırken doktorumun çok güçlü bir insanmış nasıl dayanmış bu ağrılara dediğini duydum ameliyat öncesi doktor moralimi çok bozdu mucize bekleme ayağında ki hissizlik devam edebilir bel ağrın geçmeyebilir dedi allahtan eşim ftr uzmanı o moralimi düzeltti....
ameliyata aç girmem gerekiyordu bütün gün açtım tam bir gece sonrası tatsız tuzsuz yarım kase çorba ve vişne kompostosu içtim,sabahta iki zeytin ve yağsız tuzsuz peynir 1 dilim ekmek ama çok aç olduğum için öğlen 1 lahmacunu götürdüm şimdi yatıyorum korkum yatmaktan kilo almak çünkü 1 ay yatak istirahatim var ....
kızlar benim verdiğim ama bildiremediğim kilolar arada kaynamış lütfen hakcazımı yemeyin :33:
esencim senden güzel bir sticker istiyorum şöyle afilli başlangıç 77 şuan 72 bi zahmet şekerim
Canımmmm çok geçmiş olsun.Bu da tickerin,umarım beğenirsin :16:http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wezTwOE/weight.png
2011-04-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 3 DİLİM 195
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Yeşil Zeytin 8 adet 56
[5] mercimekli köfte 1 3 adet 154
[6] Patlıcan Salatası 1 1 porsiyon 190
[7] Nutella 10 GRAM 54
[8] Sucuk 5 GRAM 22.5
[9] Yufka 30 GRAM 45.6
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Elma 2 ADET 120
[12] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Toplam : 992.1 kal.
birazda yaz helvası denen şeyden yedim. ama kalorisini bilemiyorum. normal helvadan daha az şekerliydi.onunla birlikte 1200 kalori olmuştur tahminen.yürüyüş yapmadım bugün. yarın telafi ederim inşallah. kocamı gönderince yürürüm inşallah.
Esen kiraz sapını nerden buldun bu mevsimde. aktardan mı? geçen yıl birkaç kere içmiştim de gerçekten faydası oluyor.
Yazdan kurutmuştum Gülçin,gerçekten çok güzel su attırıyor.Ben de 23 Nisan'a kadar akşamları lahana çorbası içiyim diyorum sabah ve öğle normal yiyip akşamları çorbadan yerim diye düşünüyorum,bugün manavda yokmuş,pazartesi alırım artık.

selam kızlar .....

ya bi ilaç alıyorum yıpranan kaslarımı tamir için ameliyattan sonra ayağımı hissedemeyebilirdim çok şükür hissediyorum ama ayağım buz gibi.....

bugün oğlumun doğum günü,annemler çok şükür umreden geldi ama kayınpederim vefat etmiş eşim apar topar ankaraya gitti....

kızlar ben diyete devam ediyorum ama canım hiçç birşey istemiyor anacığım sabah kahvaltı hazırladı yarım simit peynirli yumurta yedim bir yemek kaşığı başka bişey yemedim pardon bir elma yedim mekkeden gelmiş anacığım başımda pervane allahım analarımıza uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin...

selam kızlar .....
ya bi ilaç alıyorum yıpranan kaslarımı tamir için ameliyattan sonra ayağımı hissedemeyebilirdim çok şükür hissediyorum ama ayağım buz gibi.....
bugün oğlumun doğum günü,annemler çok şükür umreden geldi ama kayınpederim vefat etmiş eşim apar topar ankaraya gitti....
kızlar ben diyete devam ediyorum ama canım hiçç birşey istemiyor anacığım sabah kahvaltı hazırladı yarım simit peynirli yumurta yedim bir yemek kaşığı başka bişey yemedim pardon bir elma yedim mekkeden gelmiş anacığım başımda pervane allahım analarımıza uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin...
Amin canım,amin...

ben bugün yoldan çıktım kızlar yazmıyım neler yediğimi ama canınız cekmesinn....yarın görevim var yatmam lazım yarın ful meyve sebze yiyicem başka bişii yok cezalıyım...pazartesi isveç diyetine başlıyorum...öpüyorum kısslarr iyi gecelerr...:64:

diyetin hayırlı olsun canım

geçmiş olsun canım. doktorda kötülüğünden değil kötü durumlarada alışman için demiştir

aslıcım bu öyle bir illet ki birkaç gündür bende bi oyuna takıldım.okuldan gelince başlıyorum akşama kadar oynuyorum. ama hevesim geçer birkaç günden.facei kaç kere kapattım ama nafile.yemeği filan unutturuyo aslında oyun oynamak.

canım evet yemek yemiyorum ama pc başında abur cubur yiyorum daha kötü bu :14:

Canım bence aydınlığa direniyorsun;gözlerimiz bazen öyle karanlığa alışıyor ki,ışığa bakamıyoruz.Kendine ilaç yine sensin;bu bir seçim,umarım en doğrusunu seçersin.

inş canım :59:

selam kızlar .....

canım oğlunun yaşını kutlarım nice mutlu yıllara damat olduğunuda görürsün inş :nazar:
allah mutlu bir ömür verir inş oğluna

bu arada başın sağolsun canım. hayat ne garip bir yanda sevinç bir yanda üzüntü

Kızlarrrrr kötü haber:Bugün 30 yaşıma girdim.Ve güzel haber:30 yaşıma 10 kg vermiş olarak,hedefime 10 adım yaklaşarak girdim.30 mu,inanasım gelmiyor.Daha kendimi 30 hissemiyorum ben amaaaa :53:

nice mutlu yıllara canım allah sağlık, mutlu, huzur dolu bir ömür versin. bende 29 yaşındayım bak elimde bişey var mı :1: hayırlısı olsun

Kızlarrrrr kötü haber:Bugün 30 yaşıma girdim.Ve güzel haber:30 yaşıma 10 kg vermiş olarak,hedefime 10 adım yaklaşarak girdim.30 mu,inanasım gelmiyor.Daha kendimi 30 hissemiyorum ben amaaaa :53:
önemli olan da bu..17 yaş ne büyük rakamdı bi zamanlar şimdi 28 yaşındayım bende aman allahım diyorum vallahi artık yaşlanıyoruz aman içimiz genç klasında bu arada bide şu durum var zayıfladıkca genç gösteriyoruz bide burdan bakmak lazım duruma :1:
selam kızlar .....

kaç yaşında oldu yusuf ne kadar cabuk büyüyorlar dimi kucağmıza aldığımızda bu nasıl büyüycek diyoruz ama zaman ne kadar cabuk geçio dimi ama

kızzzlar nerdesinizz niye kimseler yok nazar değdi bize galiba...gülçinnn hiç sesin soluğun çıkmıo bu aralarr yoğsam kaçamak mı yapıyosun bakimm:52:

2011-04-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yufka 150 GRAM 228
[2] Dana Kıyma (yağlı) 150 GRAM 255
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] Sucuk 10 GRAM 45
[6] Nutella 10 GRAM 54
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Sıvıyağ 30 GRAM 265.2
[9] Semizotu 250 GRAM 80
[10] Marul (Kıvırcık) 5 yaprak 10
[11] Süt 0.2 LİTRE 136
Toplam : 1158.2 kal
henüz spor yapamadım birazdan inşallah yürüyecem.

esencim doğum günün kutlu olsun. $images.webp

önemli olan da bu..17 yaş ne büyük rakamdı bi zamanlar şimdi 28 yaşındayım bende aman allahım diyorum vallahi artık yaşlanıyoruz aman içimiz genç klasında bu arada bide şu durum var zayıfladıkca genç gösteriyoruz bide burdan bakmak lazım duruma :1:
Haklısın,yaşımı göstermediğimi söyler herkes ama,yine de 30 işte :1:
slm 14.takımın güsel kızları :79::80:
Selam canım.
esencim doğum günün kutlu olsun.Eki Görüntüle 175015
Çok teşekkür ederim,yalnızca görüntüsüyle yetindiğim ve çok özlediğim pasta için de tabi.iNşallah zayıflayıp,14. takım olarak buluşup,gerçeğini de yeriz :1:
Ve bugünkü menüm:
2011-04-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[2] Yarım Yağlı Süt 0.125 LİTRE 81.25
[3] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[4] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Maydanoz 5 gr 2
ARA ÖĞÜN-1:
[8] Jacobs 3 in 1 1 adet 52
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Grissini (kepekli) 1.5 ÇUBUK(6.2GR) 38.52
[11] Domates 1 ADET 14
ÖĞLE YEMEĞİ:
[12] Şehriye Çorbası 1.5 PORSİYON 172.5
[13] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
ARA ÖĞÜN-2:
[14] sütaş kaymaksız yoğurt 0.5 100 gr 38.5
[15] Grissini (kepekli) 1.5 ÇUBUK(6.2GR) 38.52
AKŞAM YEMEĞİ:
[16] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[17] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[18] Çoban Salatası 0.5 PORSİYON 45
[19] 3 fincan çayla Şeker (küp) 5 ADET 97.5
SPORDAN SONRA:
[20] Nescafe 3 ü birarada 70
Toplam : 1190 kal. ve 1 saat yürüyüş+2.5 lt su+2 yeşil çay+1 mate çayı
Bugünle birlikte 3 gündür cumadan beri toplam 2.5 saat spor ve 3880 kal oldu.

Son düzenleme:
canım sanırım anşaaninkini yapıştırmışsın bana da.açtım ama 97 kilo filan yazıyodu.yine de saol ilgilendiğin için.
canım benim ki biraz sorunlu adet görmek için hap kullanıyorum. geçen bir ayda 3 defa oldum. hap arada böyle yapıyo bende bu ay kullanmadım. düzene girsin diye o yüzden bu ay adet görmeyecem. onun şişkinliği var mı bilmiyorum. benimki psikolojik. psikolajimi düzeltmek içinde yemeğe veriyorum kendimi :14:

valla canım sizi bilmemde benim tartı gözlerini kapatıyo göz sağlığı için :52:

mesajın sonuna eklediğin ifadeye takıldım. neden donunu sallayan erkek. eşinden ayrı olduğun nasıl belli :60:
canım hepimiz aynıyız.sorunumuzun büyük kısmı psikolojik.yalnız değilsin.hepimiz zorlanıyruz.zaman zaman pes etsek te devam edicez hep birlikte.:))

canım çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.inş çabuk toparlanırsın.
selam kızlar .....

başın sağolsun.

tebrikler canım.çok güzel senin adına sevindim.10 kilo önemli bir rakam.devamını dilerim

canım sanırım anşaaninkini yapıştırmışsın bana da.açtım ama 97 kilo filan yazıyodu.yine de saol ilgilendiğin için.
tebrikler canım.çok güzel senin adına sevindim.10 kilo önemli bir rakam.devamını dilerim
Canım çok afedersin,o gün 4 tane filan ticker düzenledim,dalgınlığıma gelmiş.Yarın tekrar bakarım.Bu arada iyi dileklerin için çok teşekkürler.

Back
X