Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne biliyim canım ya yine sıkıntılar basıyor beni :50:

allah aşkına ailenden ayrı olmandan başka şu dünyada ne sıkınyın var...sağlığında soru mu var işin mi yok aşın mı yok..evin barkın mı yok açmısın açıkta mısın...neolur topla kendini...ben isveç diyetine başlamayı düşünüyorum pazar yada pazartesi gel beraber yapalımm ne dersin bende pek spor yapamıyorum ama olsun evde tepiniriz bizde:4:

canım benim ki biraz sorunlu adet görmek için hap kullanıyorum. geçen bir ayda 3 defa oldum. hap arada böyle yapıyo bende bu ay kullanmadım. düzene girsin diye o yüzden bu ay adet görmeyecem. onun şişkinliği var mı bilmiyorum. benimki psikolojik. psikolajimi düzeltmek içinde yemeğe veriyorum kendimi :14:

valla canım sizi bilmemde benim tartı gözlerini kapatıyo göz sağlığı için :52:

mesajın sonuna eklediğin ifadeye takıldım. neden donunu sallayan erkek. eşinden ayrı olduğun nasıl belli :60:

ay farketmedim donunu sallayanın erkek olduğunu. ben ölesine eklediydim:9: içdünyamın dışavurumumu diyosun.olabilüüü. az kaldı aşkım yolda. yolu açık olsun inşallah.

Bugünkü menüm:
SABAH:
[1] Domates 1 ADET 14
[2] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5
[3] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
[4] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120
[5] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
ARA ÖĞÜN-1:
[6] Jacobs 3 in 1 2 adet 104
[7] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[9] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 4 adet 240
[10] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
ARA ÖĞÜN-2:
[11] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79
AKŞAM YEMEĞİ:
[12] Börek 1 PORSİYON 330
[13] 4 fincan çayla Şeker (küp) 8 ADET 156
14 1 elma 60
Toplam : 1444 kal. + 2 lt su + 30 dk yürüyüş.
(Bu doğum günüm haftası mahvetti beni :59:

Son düzenleme:
allah aşkına ailenden ayrı olmandan başka şu dünyada ne sıkınyın var...sağlığında soru mu var işin mi yok aşın mı yok..evin barkın mı yok açmısın açıkta mısın...neolur topla kendini...ben isveç diyetine başlamayı düşünüyorum pazar yada pazartesi gel beraber yapalımm ne dersin bende pek spor yapamıyorum ama olsun evde tepiniriz bizde:4:

aman dertlerimi sıralasam burdan ankaraya yol olur canım :52:
işveç diyetinde yumurta var ben yapamam o diyeti

ay farketmedim donunu sallayanın erkek olduğunu. ben ölesine eklediydim:9: içdünyamın dışavurumumu diyosun.olabilüüü. az kaldı aşkım yolda. yolu açık olsun inşallah.

bilinçaltı :27:

kızlar biberiye yağını sürüp streç filmle sarıyomuşsunuz 1,5 haftada 5 cm incelmiş bi arkadaş forumlarda okudum yarın alıp deniycem inşallah...

selammmmm hayırlı ve mutlu haftasonları diliyorum takım arkadaşlarım....
sabah iki bardak su
kahvaltı yarım dilim kepek ekmeği üç çatal sucuk bir çatal helva...

selammmmm hayırlı ve mutlu haftasonları diliyorum takım arkadaşlarım....
sabah iki bardak su
kahvaltı yarım dilim kepek ekmeği üç çatal sucuk bir çatal helva...

canım senin mezun olmana da az kalmış. maşallah. 81 den ne kadar sürede bu kiloya düştün kaç ayda?doktor kontrolünde mi yoksa kendikendine mi zayıfladın? spor yapıyo musun?

slm kızlar sabah 9 da kalktım açtım faceyi oyun oynuyorum bu saate kadar diyorum benim halim iyi değil diye inanmıyorsunuz :50:

slm kızlar sabah 9 da kalktım açtım faceyi oyun oynuyorum bu saate kadar diyorum benim halim iyi değil diye inanmıyorsunuz :50:
Aslı'cım bak,sanma ki kimse beni anlamaz.Sanma ki,uzaktan konuşması bizlere rahat.Sanma ki dert denilen karabasan,birtek benim başımda.İnanki burada,burayı bırak kainatta; insan denilen tüm yaratılmışların derdi var,hepsinin.%100 iddia ediyorum,hepsinin.Geçen yıl 17 yaşındaki pırıl pırıl hayat dolu kızkardeşimin beyninde 2 tane ben tespit edildi.Bunun üzerine bu benlerin sebebiyet verdiği bir epilepsi.Troidlerinin ve yumurtalıklarının çalışmadığını öğrendik üzerine.Ve daha O 17 yaşında.Birkaç aksilik yüzünden kredi kartına milyarlarca borçlandım.Üstüne yaşamıma milat olan dostumu,hocamı,yaşamıma milat olan insanı kaybettim.Ki O olmadan yaşayan ben,yalnızca yiyen içen ve uyuyan anotomik bir varlığa döndüm,ne kalp ne beyin.Okuldan 3 te gelir 1 ekmeğin arasına birşeyler doldurur,yahut 1 tencere makarnayı zorla yer akşamüstü 4 te uyurdum,ta ki ertesi sabah okula gidene kadar.Günde 2 paket sigara içerdim.Midem bulanana kadar cips ve çikolata yerdim.Gözlerim şişene kadar ağlar,ağlarken sızardım.2010 böyle geçti.Ama o ölesiye yiyerek,beynim uyuşana kadar uyuyarak ve intihar eder gibi sigara içerek bile her zaman biliyordum ki,ALLAH hiç kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezdi ve o kışın arkası illa ki bahardı.''Kainatı O'nun yüzü suyu hürmetine yarattım''dediği peygamberimiz Hz.Muhammed bile ana,baba,evlat,eş ölümlerini görmüş;aşağılanmış ve taşlanmıştı.Peki biz kimdik ki,3 küçük dertte dünya başımıza yıkılmış gibi dağılıyorduk.Derken 105 kiloya kadar çıktım.Bu yıl kredi kartı borçlarımı temizledim,diyete başladım,kızkardeşimin hastalığını sabırla kabullendik ve Allah'a emanet ettik.Sonra gittikçe büyüyen bedenimi bir disipline almaya karar verdim.Sorunlarım değişmedi,ama Onlara bakış açım değişti.Eminim ki,elbette ki sorunların vardır;ama hangimizin yok Aslı'cım.Diyetine değil,hedefine sarıl ki;yaşamını yönetme gücü sana geçsin.İnan ki böyle yapmazsan,daha da dibe vurursun,ben en dibi gördüm ezbere konuşmuyorum inan ki.Hedefine sarıl Aslı'cım,tek çıkış yolu bu...
Bugünkü menüm hanımlar:
2011-04-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Ton balığı (konserve) 40 GRAM 106.4
[2] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[3] Sütaş Light Beyaz Peynir 35 GRAM 64.75
[4] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] Dana Kıyma (yağlı) 100 GRAM 170
[8] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
ARA ÖĞÜN-2:
[9] Starbucks Cappucino, şekerli, sütlü 1 fincan 197
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Maydanoz 40 gr 16
AKŞAM YEMEĞİ:
[12] danone tam yağlı yoğurt 50 gram 37
[13] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[14] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[15] Kabak 100 GRAM 25
ARA ÖĞÜN-3:
[16] Elma 1 ADET 60
[17] Grissini (kepekli) 4 ÇUBUK(6.2GR) 102.72
Toplam : 1257.97 kal.
(2 lt su,2 yeşil çay,1 saat yürüyüş,1 fincan kiraz sapı suyu)

(Dünle birlikte 2 günlük aldığım kalori 2721 ve spor 1.5 saat oldu )

Son düzenleme:
Aslı'cım bak,sanma ki kimse beni anlamaz.Sanma ki,uzaktan konuşması bizlere rahat.Sanma ki dert denilen karabasan,birtek benim başımda.İnanki burada,burayı bırak kainatta; insan denilen tüm yaratılmışların derdi var,hepsinin.%100 iddia ediyorum,hepsinin.Geçen yıl 17 yaşındaki pırıl pırıl hayat dolu kızkardeşimin beyninde 2 tane ben tespit edildi.Bunun üzerine bu benlerin sebebiyet verdiği bir epilepsi.Troidlerinin ve yumurtalıklarının çalışmadığını öğrendik üzerine.Ve daha O 17 yaşında.Birkaç aksilik yüzünden kredi kartına milyarlarca borçlandım.Üstüne yaşamıma milat olan dostumu,hocamı,yaşamıma milat olan insanı kaybettim.Ki O olmadan yaşayan ben,yalnızca yiyen içen ve uyuyan anotomik bir varlığa döndüm,ne kalp ne beyin.Okuldan 3 te gelir 1 ekmeğin arasına birşeyler doldurur,yahut 1 tencere makarnayı zorla yer akşamüstü 4 te uyurdum,ta ki ertesi sabah okula gidene kadar.Günde 2 paket sigara içerdim.Midem bulanana kadar cips ve çikolata yerdim.Gözlerim şişene kadar ağlar,ağlarken sızardım.2010 böyle geçti.Ama o ölesiye yiyerek,beynim uyuşana kadar uyuyarak ve intihar eder gibi sigara içerek bile her zaman biliyordum ki,ALLAH hiç kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezdi ve o kışın arkası illa ki bahardı.''Kainatı O'nun yüzü suyu hürmetine yarattım''dediği peygamberimiz Hz.Muhammed bile ana,baba,evlat,eş ölümlerini görmüş;aşağılanmış ve taşlanmıştı.Peki biz kimdik ki,3 küçük dertte dünya başımıza yıkılmış gibi dağılıyorduk.Derken 105 kiloya kadar çıktım.Bu yıl kredi kartı borçlarımı temizledim,diyete başladım,kızkardeşimin hastalığını sabırla kabullendik ve Allah'a emanet ettik.Sonra gittikçe büyüyen bedenimi bir disipline almaya karar verdim.Sorunlarım değişmedi,ama Onlara bakış açım değişti.Eminim ki,elbette ki sorunların vardır;ama hangimizin yok Aslı'cım.Diyetine değil,hedefine sarıl ki;yaşamını yönetme gücü sana geçsin.İnan ki böyle yapmazsan,daha da dibe vurursun,ben en dibi gördüm ezbere konuşmuyorum inan ki.Hedefine sarıl Aslı'cım,tek çıkış yolu bu...

canım çok teşekkür ediyorum yazın için. bunları bende biliyorum. aklım alıyor, kalbim inanıyor ama olmuyor işte olmuyor. bir yerde bir sorun var nerde olduğunu bulamıyorum. kararsız mıyımi sabırsız mıyım. cesaretsiz miyim, beceriksiz miyim bilmiyorum

ben bugün yoldan çıktım kızlar yazmıyım neler yediğimi ama canınız cekmesinn....yarın görevim var yatmam lazım yarın ful meyve sebze yiyicem başka bişii yok cezalıyım...pazartesi isveç diyetine başlıyorum...öpüyorum kısslarr iyi gecelerr...:64:

selam kızlar şu iki günde sizi özledim,çok şükür ameliyatım çok iyi geçti dün gece hastanede kaldım bugün anneme getirdiler,narkozdan ayılırken doktorumun çok güçlü bir insanmış nasıl dayanmış bu ağrılara dediğini duydum ameliyat öncesi doktor moralimi çok bozdu mucize bekleme ayağında ki hissizlik devam edebilir bel ağrın geçmeyebilir dedi allahtan eşim ftr uzmanı o moralimi düzeltti....

ameliyata aç girmem gerekiyordu bütün gün açtım tam bir gece sonrası tatsız tuzsuz yarım kase çorba ve vişne kompostosu içtim,sabahta iki zeytin ve yağsız tuzsuz peynir 1 dilim ekmek ama çok aç olduğum için öğlen 1 lahmacunu götürdüm şimdi yatıyorum korkum yatmaktan kilo almak çünkü 1 ay yatak istirahatim var ....

kızlar benim verdiğim ama bildiremediğim kilolar arada kaynamış lütfen hakcazımı yemeyin :33:
esencim senden güzel bir sticker istiyorum şöyle afilli başlangıç 77 şuan 72 bi zahmet şekerim

canım senin mezun olmana da az kalmış. maşallah. 81 den ne kadar sürede bu kiloya düştün kaç ayda?doktor kontrolünde mi yoksa kendikendine mi zayıfladın? spor yapıyo musun?

cnm benim yeni gördüm mesajını evet mezun olmama az kaldı ama ben biraz daha hedefimi uzatmak istiyorum 60 gibi mesela...ben aralık ayında başladım diyete aşağı yukarı 5 ay oluyor işte..hergün spor yapmaya çalıyorum.yapamadığım günler sağolsun benim kızçe iyi spoor yaptırıyor dört aydır yürüyor ve ben hep peşindeyim.bide sanırım midem çok küçüldü fazla bişey yemiyorum cnm bazen hiç istemiyor ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum..böyle işte cnm şaka maka 11 kilo vermişim ben bile inanamıyorum...doğumdan sonra psikolojim bozulmuştu kızımı erken doğum iile kucağıma aldım sağlık sorunları emzirme felan derken 81 i gördüm aynalara küsmüştüm.şimdi herkesin zayıflamışsın güzelleşmişsin demesi özellikle kocamın :69:göğsümü kabartıyor...

ayyy amma yazmışım içim şişmiş sanki ...:27:

Back
X