- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.461
Hahahahahahahahahah niye yatiyosunYatıyorumsen napiyosun beybii
Ayy cok guzel yaaaRabbim isteyen gerkese tattırsın bu guzel duyguyu bencede soyleme kimseye büyüsün biraz susamm
Indireyim bakalım iki program indirdim beğenmedim fazlaGunaydin canimmhappymom diye program var kuzum indirsene teline cok guzel bi program gün gün hamileligi takip ediyosun arada bebisden bildirim geliyo sana ve her güne not düsüp duygularini yaziyosun
Amin canımYa ne kadar güzelAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok çok çok seviindim Tam vazgeçtiğiniz anda çiçek açmış umutlar Allahım isteyen herkese nasip etsin
Sağol kuzum isteyen herkese olsunMerhaba kızlar iki haftadır toplam 3 kere girebildim kk ya onda da yazmadım okudum sadece kendimi toparlayıp öyle yazayım dedim
Bugün son 960 mesajı okudum ve bayağı gelişmeler olmuş öncelikleSchonerDuft hayırlı olsun kuzum hamileymişsin çooook mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah ikinci olarak @munter in prensesi doğmuş Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin kaptinn in düğünü gelmiş bu hafta sanırım ona da öncelikle kolay gelsin sonrasında da bir ömür mutluluklar diliyorum ve diğer bütün arkadaşları eski Yeni selamlıyorum
kuaföre gitmiyonmuYatıyorumsen napiyosun beybii
Like yaptim senceee@ParteMoralll menü menü dedin insan bi yorum yapar
Bebegiiimmkuzuşummmm
Dinleneyim dedim öncesindeHahahahahahahahahah niye yatiyosun
Saat 4 tekuaföre gitmiyonmu
EvlenecuuunnnnBebegiiimm
Dinleneyim dedim öncesindeherkes bi iş söylüyo kivrildim bi köşeye
Saat 4 teAyy heyecan yaptım
Evet kuzumKizindan gecmistir gecmis olsun kuzum
savolun efendim,
geçmiş olsun canım
BilirinEvlenecuuunnnnayy ben gelemicem grip olmusum yohsa yola cıhmah uzereydim
Savolasin gelin kizBiliringeçmiş olsun bebegim
Cok sevindim kuzum tabiki gellMerhaba kızlar öncelikle günaydın iki haftadır bir düzen oturtmaya çalışıyordum hayatımda sonunda oturttum diyebilirim sanırım sandığımdan çok daha zor oldu ama başardım bu iki hafta içerisinde burayı çok özledim ve artık kabul ederseniz beni listeye geri dönmek istiyorum şu an 57.9 kiloyum 53.9 bir aylık hedefim okulda çok pozitif sayabileceğim tepkiler aldım ve hatta çok yakın olmadığım bazı arkadaşlarım ilk bakışta tanıyamadılariki hafta boyunca sistem nasıl devam edecek diye gözlem yaptım ve kendimce bir düzen oturttum bu arada yeme düzenim az da olsa kaydı öyle ki bu Çarşamba 57.2 düm ama cumartesi 57.9 üm hangisi gerçek kilomdu emin olamıyorum bir şişkinlik mi bu 700 gram yoksa aslında hiç 57.2 olamış mıydım neyse kısaca ben kabul ederseniz izinden geri dönmek istiyorum kaptanlarım SekerPancarii @ParteMoralll kaptinn
Oksurmeye basladim sankiEvlenecuuunnnnayy ben gelemicem grip olmusum yohsa yola cıhmah uzereydim
Geçmiş olsun kaptanım sen bize lazımsın dikkat et kendineOksurmeye basladim sankisol tarafm yandi suan cok korkuyorm bronsit zamanim geldiyseee bana ölümmm insallah olmam
Geçmiş olsun kaptanım sen bize lazımsın dikkat et kendineOksurmeye basladim sankisol tarafm yandi suan cok korkuyorm bronsit zamanim geldiyseee bana ölümmm insallah olmam
ay çok geç değil mi saat 4Bebegiiimm
Dinleneyim dedim öncesindeherkes bi iş söylüyo kivrildim bi köşeye
Saat 4 teAyy heyecan yaptım
Evlenecuuunnnnayy ben gelemicem grip olmusum yohsa yola cıhmah uzereydim
Savolasin gelin kiz
Ya sende mi hastasinOksurmeye basladim sankisol tarafm yandi suan cok korkuyorm bronsit zamanim geldiyseee bana ölümmm insallah olmam
Yok mız düğün 7 de baslicak hazırlanır giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?