Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Beni rahatlatin bugün özele gittik eşimle lekelenmeyi söyledim birşey olur mu dedim düşük ihtimali var dedi leke dışında hiç sorun yok
Onlar het ihtimali soyluyo cnm sen zTen ilaci kullaniyosun elinden baska birsey gelmezki
Ama en azindan biraz yatsan evde yani is guc vs kenara biraksan olmazmi?

işler güçler :) evde kayınvalide kayınbababmı kocamı oğlumu bırakıp işe geldim birazdan kaçacağım sen napıyorsun bölüne bölüne çoğalan arkidş
Kolay gelsin canim. Benim bugun yatakta yuvarlanma gunum ne yemek yapsam diye dusunuyorum. Aksamda film acip crosstrainerimi kullanicam turkcesi aklima gelmiyor. @ParteMoralll neydi giii

Canim kötü düşünme sen bos kaldiginda hep yat dinlen cok ayakta durma her ihtimali düşünüyo doktorlar ondan söylemiştir
Düşük olsa daha farklı olur dimi sağ kasiğım çok ağrıyor baldirima ayağıma vuruyor

Veriyoruz kuzum kısmette ne varsa onu yasicaz

Onlar het ihtimali soyluyo cnm sen zTen ilaci kullaniyosun elinden baska birsey gelmezki
Ama en azindan biraz yatsan evde yani is guc vs kenara biraksan olmazmi?
Olmuyor öyle de çok sıkışığız elimiz rahat olsa çıkardım izin alacam biraz bakalım 1 2 gün evde de beni bunaltirlar daha kötü olur herşey.. evde bir şey yapmıyorum haftaya yardımcı gelecek temizliğe sonra rahatım zaten

@Blacksee55 yorum yaptigim konuda biri affet yazmis semde begenmissinben sok
Ne affetmesi bee. Kadin aylar sonra gelmis. Hala yuzune baka baka diger kadinla yazismis. Hani kadin geldiğinde biraksa anlicamda. Esin gelmis ne diye uanyanayken bile yazisabiliyorsun. Ayy cok kotu durum. Allah kimseye yasatmasin. Ben okurken yanlışlıkla olmuş kusum. Benim esim baskasina dokunsa aninda bosarim. Midem almaz o adami birdaha. Baskasini arzulayan kocayi napim

Zaten izin anlaminda dedim. Niye rahat vermiyolar ki yat uzan evinde biraz dinlen ya da annende falan

Taamam sakin ol
Bende sasirdim neyin kafasi affet falan

Zaten izin anlaminda dedim. Niye rahat vermiyolar ki yat uzan evinde biraz dinlen ya da annende falan
Ben sessizliği severim .. şimdi annemdeyim ama yer evindeyiz burda düzen yok kendi evine geçecez akşam... alacam izin 2 gün zaten aman aman leke gelmiyor da ben telaş ediyorum korkuyorum dr de düşük falan deyince moralimiz bozuldu

Olumlu dusun lutfen karamsarliga kapilma. Dedigin gibi hem izin al biraz dinlen insallah atlaticaksin cnm

Ben son yemeğimi de yedim menüleri kaçta yazıyorsunuz kızlar ben bugünlük şimdi yazayım hemen
Sabah: uyanınca 2 ceviz 1 saat sonra bir tabak menemen
Öğle: 3köfte barbekü soslu
Ara:2 hurma bir bardak sütlü kahve
Akşam: 2 köfte yine soslu , 2 ceviz , 1 hurma
Daha da Yok inşallah su içeceğim acıkırsam da

SchonerDuft sen kac yillik evlisin canim
Ve sana acayipp kiziyorum lekelenmen durana kadar ne olursa olsun yat ve dus alma yarin bir gun eyvah tuh keşke demek istemiyorsan yat dinlen biliyorum is var bebekmi onemli ismi ,birak evdekiler üstüne titresinler beni rahat birakin stres oluyom dee konuş sık sik dus alma kanamani artırır yengemde kanamasi oluyordu dr'un dediklerini uyguladi şükür kanama durdu lekelrnme ile kanama aynı... bana kizma ben 14 yilin icindeyim anla beni odum kopuyor kotu haber almak istemiyorum sendenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…