- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.501
işler güçler :) evde kayınvalide kayınbababmı kocamı oğlumu bırakıp işe geldim birazdan kaçacağımSelam kizlar napioonuz
Onlar het ihtimali soyluyo cnm sen zTen ilaci kullaniyosun elinden baska birsey gelmezkiBeni rahatlatin bugün özele gittik eşimle lekelenmeyi söyledim birşey olur mu dedim düşük ihtimali var dedi leke dışında hiç sorun yok
Kolay gelsin canim. Benim bugun yatakta yuvarlanma gunumişler güçler :) evde kayınvalide kayınbababmı kocamı oğlumu bırakıp işe geldim birazdan kaçacağımsen napıyorsun bölüne bölüne çoğalan arkidş
Yok kiiiizzzz ne affetmesi dur bakim. Ben senin uorumu beğendiydim@Blacksee55 yorum yaptigim konuda biri affet yazmis semde begenmissinben sok
Düşük olsa daha farklı olur dimi sağ kasiğım çok ağrıyor baldirima ayağıma vuruyorCanim kötü düşünme sen bos kaldiginda hep yat dinlen cok ayakta durma her ihtimali düşünüyo doktorlar ondan söylemiştir
Veriyoruz kuzum kısmette ne varsa onu yasicazmasum kaçamakalrla güzel ve az bir menü beğenmek çok beğenmek
Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inş. Sabrınınzın mükafatını yaşıyorsunuz. çok şükür maşallah.
BEBEĞİN İÇİN KENDİN İÇİN BOL BOL SADAKA VER 9 AY BOYUNCA
hoş geldinizzz
biz bilmeyiz kaptanımız bilirbiizizm gönlümüz geniş kiki bak böyle izin kullanırsanız kim bunlar nerden çıktı dersiniz
pilav yok neysekiçok güzel afiye tolsunn
Olmuyor öyle de çok sıkışığız elimiz rahat olsa çıkardım izin alacam biraz bakalım 1 2 gün evde de beni bunaltirlar daha kötü olur herşey.. evde bir şey yapmıyorum haftaya yardımcı gelecek temizliğe sonra rahatım zatenOnlar het ihtimali soyluyo cnm sen zTen ilaci kullaniyosun elinden baska birsey gelmezki
Ama en azindan biraz yatsan evde yani is guc vs kenara biraksan olmazmi?
Ne affetmesi bee. Kadin aylar sonra gelmis. Hala yuzune baka baka diger kadinla yazismis. Hani kadin geldiğinde biraksa anlicamda. Esin gelmis ne diye uanyanayken bile yazisabiliyorsun. Ayy cok kotu durum. Allah kimseye yasatmasin. Ben okurken yanlışlıkla olmuş kusum. Benim esim baskasina dokunsa aninda bosarim. Midem almaz o adami birdaha. Baskasini arzulayan kocayi napim@Blacksee55 yorum yaptigim konuda biri affet yazmis semde begenmissinben sok
Zaten izin anlaminda dedim. Niye rahat vermiyolar ki yat uzan evinde biraz dinlen ya da annende falanDüşük olsa daha farklı olur dimi sağ kasiğım çok ağrıyor baldirima ayağıma vuruyor
Veriyoruz kuzum kısmette ne varsa onu yasicaz
Olmuyor öyle de çok sıkışığız elimiz rahat olsa çıkardım izin alacam biraz bakalım 1 2 gün evde de beni bunaltirlar daha kötü olur herşey.. evde bir şey yapmıyorum haftaya yardımcı gelecek temizliğe sonra rahatım zaten
Taamam sakin olNe affetmesi bee. Kadin aylar sonra gelmis. Hala yuzune baka baka diger kadinla yazismis. Hani kadin geldiğinde biraksa anlicamda. Esin gelmis ne diye uanyanayken bile yazisabiliyorsun. Ayy cok kotu durum. Allah kimseye yasatmasin. Ben okurken yanlışlıkla olmuş kusum. Benim esim baskasina dokunsa aninda bosarim. Midem almaz o adami birdaha. Baskasini arzulayan kocayi napim
EliptikKolay gelsin canim. Benim bugun yatakta yuvarlanma gunumne yemek yapsam diye dusunuyorum. Aksamda film acip crosstrainerimi kullanicam turkcesi aklima gelmiyor. @ParteMoralll neydi giii
Kiz burda neler okuyorum diyorum baska gezegendemi yaşıyorlarTaamam sakin ol
Bende sasirdim neyin kafasi affet falan
HahahahahahKiz burda neler okuyorum diyorum baska gezegendemi yaşıyorlarsinirleniyorum sonra böyle
Epileptik diyesim geliyor hep toobe toobeEliptik
Ben sessizliği severim .. şimdi annemdeyim ama yer evindeyiz burda düzen yok kendi evine geçecez akşam... alacam izin 2 gün zaten aman aman leke gelmiyor da ben telaş ediyorum korkuyorum dr de düşük falan deyince moralimiz bozulduZaten izin anlaminda dedim. Niye rahat vermiyolar ki yat uzan evinde biraz dinlen ya da annende falan
Olumlu dusun lutfen karamsarliga kapilma. Dedigin gibi hem izin al biraz dinlen insallah atlaticaksin cnmBen sessizliği severim .. şimdi annemdeyim ama yer evindeyiz burda düzen yok kendi evine geçecez akşam... alacam izin 2 gün zaten aman aman leke gelmiyor da ben telaş ediyorum korkuyorum dr de düşük falan deyince moralimiz bozuldu
Sağol parte kaptanımHosgeldin cnm
Hamile kalmak bile daha kolay geldi bana bugünOlumlu dusun lutfen karamsarliga kapilma. Dedigin gibi hem izin al biraz dinlen insallah atlaticaksin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?