- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.561
Etine dolgun bir hatuncukSeni merak ettim simcik
Bende dedeme diyordum dede ölmeden önce gel şu bacaklarımızı degişelim ne güzel ince bacakların var benimde sadece basen tarafım var dizden aşa ince
Oralar inceliyor kusum ama ortasi boyle kaliyo ne sanslisinBence nasil incelcek bacaklar diye dusunuyormmm bayaaa spor lazmhahahahahaahha
Degisemem kbkma belim ince goguslerm coook buyuk degl ama orta 93cm olcusu
Ama basenler allah versn
Bende kum saatıı:))Eki Görüntüle 2052919 hhaahah kizlar bunu gorunce direk aklima siz geldiniz. Siz hangisisiniz benn kumsaati barizz bi sekilde
Resim atacaktım sana olmadı gıııııı neyse meraklanmaya devam etSeni merak ettim simcik
hahahahahahahaEtine dolgun bir hatuncuk
Yooo inceltirsin yaaaa arastirne istion kiz dedenin bacaklarindan bende dua ediorum benim bebis ya babaya ya halaya yada dayiya benzesin ahahaha üçüde birbirinden güzeller. Mavi gozlu sarisin uzun bacakli. Bende adile nasit ahahaha
Oralar inceliyor kusum ama ortasi boyle kaliyo ne sanslisinyinede degismek istersen ben burdayim
Bende kum saatıı:))
atatatatatatatatResim atacaktım sana olmadı gıııııı neyse meraklanmaya devam et
Bızede at buraya attığımız resinler silinmıyormıResim atacaktım sana olmadı gıııııı neyse meraklanmaya devam et
Özelden atacaktım denedim kaç defa olmadı hata veriyohahahahahahaha
Yooo inceltirsin yaaaa arastir
atatatatatatatat
Yoh anam silinmiyyyy anı olarak galıyyyBızede at buraya attığımız resinler silinmıyormı
Bitirene kadar yiyecekmisin yani ziyan olmasın diye yiyorsun kendine ziyan ediyon haberin Yohhhh dagıtsaydın çok çok ne cimrilik ettin eve Çoh koydunAşure hala bıtmedı yaw inş bana kılo olarak donmez
Kız zıyan olmasıj dıye değil sevıyorm ondan çok yaptım baya dağıttım bugun kalanların çoğunuda goturdum anneme 5 kase kaldı az yediğimden bitmiyo normalde gıt gel yerdım:))Bitirene kadar yiyecekmisin yani ziyan olmasın diye yiyorsun kendine ziyan ediyon haberin Yohhhh dagıtsaydın çok çok ne cimrilik ettin eve Çoh koydun
Yeme yeme ben yaptığım gün yedim küçük bi kase sadece benden çok seven olmasın ama yemedim evde var valide göndermiş dün misafirlige giderken oraya götürdüm evde yine kaldı yine agzıma sürmedim yiyo yiyoz sonrada vermek için ter döküyoz böyleKız zıyan olmasıj dıye değil sevıyorm ondan çok yaptım baya dağıttım bugun kalanların çoğunuda goturdum anneme 5 kase kaldı az yediğimden bitmiyo normalde gıt gel yerdım:))
Fotografin Ekran fotosu al. Boyut cok buyuk geliyodurÖzelden atacaktım denedim kaç defa olmadı hata veriyo
Arkadaas ne asureymisss yeyeyeye bitiremedinz hepinizAşure hala bıtmedı yaw inş bana kılo olarak donmez
Adet sancısının iki kati agri olmustu bende canim düşük baya ağrılı oluyo Allah Korusun getirme aklına öyle şeylerDüşük olsa daha farklı olur dimi sağ kasiğım çok ağrıyor baldirima ayağıma vuruyor
Veriyoruz kuzum kısmette ne varsa onu yasicaz
Olmuyor öyle de çok sıkışığız elimiz rahat olsa çıkardım izin alacam biraz bakalım 1 2 gün evde de beni bunaltirlar daha kötü olur herşey.. evde bir şey yapmıyorum haftaya yardımcı gelecek temizliğe sonra rahatım zaten
Biraz karın ağrım var ama çok çok değil kötü bir gece geçiriyorum allaha emanet herşeyAdet sancısının iki kati agri olmustu bende canim düşük baya ağrılı oluyo Allah Korusun getirme aklına öyle şeylerdinleniyo msn sen cok yürüme bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?