Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende dedeme diyordum dede ölmeden önce gel şu bacaklarımızı degişelim ne güzel ince bacakların var benimde sadece basen tarafım var dizden aşa ince
ne istion kiz dedenin bacaklarindan bende dua ediorum benim bebis ya babaya ya halaya yada dayiya benzesin ahahaha üçüde birbirinden güzeller. Mavi gozlu sarisin uzun bacakli. Bende adile nasit ahahaha

Bence nasil incelcek bacaklar diye dusunuyormmm bayaaa spor lazm hahahahahaahha
Degisemem kbkma belim ince goguslerm coook buyuk degl ama orta 93cm olcusu
Ama basenler allah versn
Oralar inceliyor kusum ama ortasi boyle kaliyo ne sanslisin yinede degismek istersen ben burdayim

Etine dolgun bir hatuncuk
hahahahahahaha

Yooo inceltirsin yaaaa arastir
Bende kum saatıı:))

Resim atacaktım sana olmadı gıııııı neyse meraklanmaya devam et
atatatatatatatat

Sabah
Ikı yumurta
Domates bıberlı sos
Uç dilim peynır
Bır dılım ekmek
Labne ve reçel
Oğle
Bır kase aşure
Akşam
Bır kase tarhana
Bır tabak kapuska
Bır dılım ekmek

Bitirene kadar yiyecekmisin yani ziyan olmasın diye yiyorsun kendine ziyan ediyon haberin Yohhhh dagıtsaydın çok çok ne cimrilik ettin eve Çoh koydun
Kız zıyan olmasıj dıye değil sevıyorm ondan çok yaptım baya dağıttım bugun kalanların çoğunuda goturdum anneme 5 kase kaldı az yediğimden bitmiyo normalde gıt gel yerdım:))

Kız zıyan olmasıj dıye değil sevıyorm ondan çok yaptım baya dağıttım bugun kalanların çoğunuda goturdum anneme 5 kase kaldı az yediğimden bitmiyo normalde gıt gel yerdım:))
Yeme yeme ben yaptığım gün yedim küçük bi kase sadece benden çok seven olmasın ama yemedim evde var valide göndermiş dün misafirlige giderken oraya götürdüm evde yine kaldı yine agzıma sürmedim yiyo yiyoz sonrada vermek için ter döküyoz böyle

Adet sancısının iki kati agri olmustu bende canim düşük baya ağrılı oluyo Allah Korusun getirme aklına öyle şeyler dinleniyo msn sen cok yürüme bakk

Sabah
1 yumurta 1 dilimm ekmek domates 2 zeytin 2 catal sucuk 1 catal.recel
Oglen yok
Aksam 4 kasik corba 4 kasik bamye 4 kasik ev makarnasi
Ara 1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…