Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok kuzum kızmam doğru diyorsun duşu hafta da bir ılık su ile alıyorum zaten işten izin alacam birkaç gün aslında her şey yolunda kalbim öyle diyor ama korkuyorum onca tedaviden sonra olması ki sende biliyorsun... ben biraz yorulacam ama bebeğimi kucağıma alacağıma inanıyorum hiç bir sıkıntı olmayacak ben timpirikliyim

Beni rahatlatin bugün özele gittik eşimle lekelenmeyi söyledim birşey olur mu dedim düşük ihtimali var dedi leke dışında hiç sorun yok
Benim komşum doguma kadar leke gördü ve bebegin tek bacağı digerinden kısa demişler dogdu şuan 2buçuk yaşında hiç bişeyi yok sen doktorlara aldırış etme degerler yükseliyorsa sıkıntı yok demek kuzum doktorlar kardeşimin bebegine özürlü dediler çocuk dogdu hiç bişeyi yok çok şükür başka bi komşumun bebegine kafa gelişimi 3hafta geriden geliyo demişler çocuk dogdu yine hiç bişey yok ancak insanın psikolojisini bozuyorlar sen dinlen iş falan yapma yeter kanaman adet kanaması gibi fazla olursa işte o zaman sıkıntı var demektir ama leke şeklindeyse sıkıntı yok

Büyük konuşma kuzuş

Burda bi bayan vardi. Bebegi kurtaj yapmaliyiz basi su toplamis demisler. Bebek dogmus cok saglikliymis hatta kac yasina gelmis. SchonerDuft canim korkup kendini huzursuz etme. Hersey olacagina varir. Allahim sana bebisini saglikli kucağına almayi nasip etsin

Aminnnn
Korkum boşa çıkacak allahın izni ile izinde alırım uzanırım biraz

Sen eskilerdensin galiba hoş geldin canım

Geleceğim kuzumm bende ozledim seni sizleri cok hastayim suan butun yazin yorgunluğu vurdu hastalamdim bronşit ne azdi ama tez zamanda kg verip bende bebek istiyorum listeye girmeme 2,3 gr kaldi 76,50 kg dum ayrildigimdan..
Iyiles hem o arara o aldigini ver selcanimmmm yoksa biliyisin yuvarlarim seniiiii hadi ver su kiloyu 68li kilolara in artk sende

Başım agrıyo benimde avm ye gittim yemeklerin önünden geçince ne bi güzel koktu bee benim korkumdan kimsenin sesi çıkmadan eve geldik evde yedik
Yeseydin birsuru sey var. Doner ,koftee, et ,soslu tavuklar vs birsuru sey var yeseydin burgerden bin kat iyidir. Sende ordan gecer yemezsin baska yerde goturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…