- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.521
Yok kuzum kızmam doğru diyorsun duşu hafta da bir ılık su ile alıyorum zaten işten izin alacam birkaç gün aslında her şey yolunda kalbim öyle diyor ama korkuyorum onca tedaviden sonra olması ki sende biliyorsun... ben biraz yorulacam ama bebeğimi kucağıma alacağıma inanıyorum hiç bir sıkıntı olmayacak ben timpirikliyimSchonerDuft sen kac yillik evlisin canim
Ve sana acayipp kiziyorum lekelenmen durana kadar ne olursa olsun yat ve dus alma yarin bir gun eyvah tuh keşke demek istemiyorsan yat dinlen biliyorum is var bebekmi onemli ismi ,birak evdekiler üstüne titresinler beni rahat birakin stres oluyom dee konuş sık sik dus alma kanamani artırır yengemde kanamasi oluyordu dr'un dediklerini uyguladi şükür kanama durdu lekelrnme ile kanama aynı... bana kizma ben 14 yilin icindeyim anla beni odum kopuyor kotu haber almak istemiyorum sendenn..
Ne zaman dönüyorsun kuzumSlm kizlar napiyonuz yakinda bende aranıza donecegim
Benim komşum doguma kadar leke gördü ve bebegin tek bacağı digerinden kısa demişler dogdu şuan 2buçuk yaşında hiç bişeyi yok sen doktorlara aldırış etme degerler yükseliyorsa sıkıntı yok demek kuzum doktorlar kardeşimin bebegine özürlü dediler çocuk dogdu hiç bişeyi yok çok şükür başka bi komşumun bebegine kafa gelişimi 3hafta geriden geliyo demişler çocuk dogdu yine hiç bişey yok ancak insanın psikolojisini bozuyorlar sen dinlen iş falan yapma yeter kanaman adet kanaması gibi fazla olursa işte o zaman sıkıntı var demektir ama leke şeklindeyse sıkıntı yokBeni rahatlatin bugün özele gittik eşimle lekelenmeyi söyledim birşey olur mu dedim düşük ihtimali var dedi leke dışında hiç sorun yok
Büyük konuşma kuzuşNe affetmesi bee. Kadin aylar sonra gelmis. Hala yuzune baka baka diger kadinla yazismis. Hani kadin geldiğinde biraksa anlicamda. Esin gelmis ne diye uanyanayken bile yazisabiliyorsun. Ayy cok kotu durum. Allah kimseye yasatmasin. Ben okurken yanlışlıkla olmuş kusum. Benim esim baskasina dokunsa aninda bosarim. Midem almaz o adami birdaha. Baskasini arzulayan kocayi napim
Canim bende cok sey yasadim bugune kadar. Kinadigim herseyi yasadim. Ama inan bunu yapamazdim. Yani dusunmek bile istemiyorumBüyük konuşma kuzuş
Benim komşum doguma kadar leke gördü ve bebegin tek bacağı digerinden kısa demişler dogdu şuan 2buçuk yaşında hiç bişeyi yok sen doktorlara aldırış etme degerler yükseliyorsa sıkıntı yok demek kuzum doktorlar kardeşimin bebegine özürlü dediler çocuk dogdu hiç bişeyi yok çok şükür başka bi komşumun bebegine kafa gelişimi 3hafta geriden geliyo demişler çocuk dogdu yine hiç bişey yok ancak insanın psikolojisini bozuyorlar sen dinlen iş falan yapma yeter kanaman adet kanaması gibi fazla olursa işte o zaman sıkıntı var demektir ama leke şeklindeyse sıkıntı yok
Gelgel canim ozledim seniSlm kizlar napiyonuz yakinda bende aranıza donecegim
Burda bi bayan vardi. Bebegi kurtaj yapmaliyiz basi su toplamis demisler. Bebek dogmus cok saglikliymis hatta kac yasina gelmis.Benim komşum doguma kadar leke gördü ve bebegin tek bacağı digerinden kısa demişler dogdu şuan 2buçuk yaşında hiç bişeyi yok sen doktorlara aldırış etme degerler yükseliyorsa sıkıntı yok demek kuzum doktorlar kardeşimin bebegine özürlü dediler çocuk dogdu hiç bişeyi yok çok şükür başka bi komşumun bebegine kafa gelişimi 3hafta geriden geliyo demişler çocuk dogdu yine hiç bişey yok ancak insanın psikolojisini bozuyorlar sen dinlen iş falan yapma yeter kanaman adet kanaması gibi fazla olursa işte o zaman sıkıntı var demektir ama leke şeklindeyse sıkıntı yok
AminnnnBurda bi bayan vardi. Bebegi kurtaj yapmaliyiz basi su toplamis demisler. Bebek dogmus cok saglikliymis hatta kac yasina gelmis.SchonerDuft canim korkup kendini huzursuz etme. Hersey olacagina varir. Allahim sana bebisini saglikli kucağına almayi nasip etsin
Sen eskilerdensin galiba hoş geldin canımSchonerDuft sen kac yillik evlisin canim
Ve sana acayipp kiziyorum lekelenmen durana kadar ne olursa olsun yat ve dus alma yarin bir gun eyvah tuh keşke demek istemiyorsan yat dinlen biliyorum is var bebekmi onemli ismi ,birak evdekiler üstüne titresinler beni rahat birakin stres oluyom dee konuş sık sik dus alma kanamani artırır yengemde kanamasi oluyordu dr'un dediklerini uyguladi şükür kanama durdu lekelrnme ile kanama aynı... bana kizma ben 14 yilin icindeyim anla beni odum kopuyor kotu haber almak istemiyorum sendenn..
Dugununmu var kuzumKuaför den herkese selamlargidemiyorum bi türlü sizin yaninizdan
Geleceğim kuzumm bende ozledim seni sizleri cok hastayim suan butun yazin yorgunluğu vurdu hastalamdim bronşit ne azdi ama tez zamanda kg verip bende bebek istiyorum listeye girmeme 2,3 gr kaldi 76,50 kg dum ayrildigimdan..Gelgel canim ozledim seni
Iyiles hem o arara o aldigini ver selcanimmmm yoksa biliyisin yuvarlarim seniiiiiGeleceğim kuzumm bende ozledim seni sizleri cok hastayim suan butun yazin yorgunluğu vurdu hastalamdim bronşit ne azdi ama tez zamanda kg verip bende bebek istiyorum listeye girmeme 2,3 gr kaldi 76,50 kg dum ayrildigimdan..
Yeseydin birsuru sey var. Doner ,koftee, et ,soslu tavuklar vs birsuru sey var yeseydin burgerden bin kat iyidir. Sende ordan gecer yemezsin baska yerde goturursunBaşım agrıyo benimde avm ye gittim yemeklerin önünden geçince ne bi güzel koktu bee benim korkumdan kimsenin sesi çıkmadan eve geldik evde yedik
PahalıydıYeseydin birsuru sey var. Doner ,koftee, et ,soslu tavuklar vs birsuru sey var yeseydin burgerden bin kat iyidir. Sende ordan gecer yemezsin baska yerde goturursun
Naaaptin giii kinan yakildimiKuaför den herkese selamlargidemiyorum bi türlü sizin yaninizdan
Yemek bolumunde ne isin vaaPahalıydı
Çocukları oyun parkına götürdük içinden geçmek zorunda kaldım malefessss kaptanımYemek bolumunde ne isin vaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?