Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun Allah esrgesin kazadan beladan bu bir işaret canim hemen sadaka ver belayi deft etsin ust üste sıkıntı yasamasiniz allah bidaha gostertmesin..

Evet canim grip oldum bendesana da gecmis olsun kizim anaokuluna basladi ya o ordan kapti ben ondan artik bu sene kac kez hastalinir Allah bilir

Gunaydin kuzum nasilsin
Iyiyim kuzum kan vermeye gittim 2 saat sonra sonuç çıkacak onu bekliyorum sen nasılsın kızın nasıl oldu
Fenayım ya ilaç yan etkisi başım dönüyor bulantim var bu iyi bir şey sanırım nohut diyorum ben daha nohut kadar olmasa da

Cnm sargı sarın dedı acilde
Bısey yapmadılar ya
Sargı bugun alacagız
Sen nasılsın
Bulantı varmı
Olmaz ınsallah
Basın donuyormu hala
Ihmal etme de çokta acır..
Valla bugün bulanıyor insan mutlu olur mu oluyor işte varlığını hissediyorum en azından

Sabah sabah hiç güleceğim yoktu bunların hepsi senin başınamı geldi lilimmm ayy çok güldüm hakkını helal et

Yaa ben agridan geberiyordum kiz adim atamiyordum bacagim zonkluyordu kimse inanmiyordu canim agri kesici alabilirmisin. Emziriyorsunya ondan soruyorum. Bana bol bol al demisti doktor cunki wc bile gidemiyordum deli gibi agriordu. Al iste pandalar ikiye çıktı Allah yardimcin olsun lilimm. Oglunu nasil kaybettin kiz birde dis kirilmasini anlarimda ikiniz birden nasik kirdiniz

Umudum yok kanamam da var
İlerleyen zamanda kaybetmek dahada zordu kuzum ben 4aylık düşükte ölüyorum sandım allahım beni bu sancı dan kurtar başka hiç bişey istemiyorum demiştim şimdi hayırlısı böyleymiş diycez bol bol hareket et atla zıpla açılsın için temizlensin madem kanaman başladı benim kanamada yoktu kuru sancıydı suyum gelince dünya varmış dedim hepsi kesildi sonra kanama başladı dedigim gibi ilacı bırak kuzum herşeyin hayırlısı dedik hayırlısı buymuş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…