- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.621
Cnm sargı sarın dedı acildeGeçmiş olsun sargıya aldırlar mı
Geçmiş olsun Allah esrgesin kazadan beladan bu bir işaret canim hemen sadaka ver belayi deft etsin ust üste sıkıntı yasamasiniz allah bidaha gostertmesin..Sagol cnm
Buz baya rahatlattı
Nobetcı eczane uzaktaydı
Bugun esım gıdıp sarkı alacak saracagız
Ne buyuk bır acıymıs bu ya
Dişim kırıldı
Ayagım buruldu
Esşim dişini kırdı
Arabamıza sürtüp kaçmışlar
Dun oglum kayboldu
Karabulutlar uzerımızde
Ikı cocukla yurumem lazım benım
Bugun topallayarak yuruyrm
Emzırdıgım ıcın parol ıcıyrm anca
Ana bnm kucuk oglan yuzustu döndü
Panda gıbı yuvarlanmaya basladı artık ya
Evet canim grip oldum bendeSendemi hastasin kuzum bi turlu iyilesemedim ben ama az kaldi iyileşmeye bu yil farkli virus varmis millet hep hastaliktan kırılıyor aman diyim dikka gerci nasil korunucaksa benbilesasirdim nasil hasta olduguma cocuklarin toplantısına gittikten sonra sifayi kaptim kalabalık yerden..
Gecmis olsun canimCnm sargı sarın dedı acilde
Bısey yapmadılar ya
Sargı bugun alacagız
Sen nasılsın
Bulantı varmı
Olmaz ınsallah
Basın donuyormu hala
Iyiyim kuzum kan vermeye gittim 2 saat sonra sonuç çıkacak onu bekliyorum sen nasılsın kızın nasıl olduGunaydin kuzum nasilsin
Fenayım ya ilaç yan etkisi başım dönüyor bulantim var bu iyi bir şey sanırımGunaydinn cici anne kuzisin nasil bakalim bugun artik fasulye mi nohutmu dugmemi mercimekmi bebisine ne desek pamik sekermi sence mucizenmi desek pammuk mu desek :))) hele buyusun annesi isim takalim fistigina bademine ayyy denetim annesin anne :)) güzel anne..
Ihmal etme de çokta acır..Cnm sargı sarın dedı acilde
Bısey yapmadılar ya
Sargı bugun alacagız
Sen nasılsın
Bulantı varmı
Olmaz ınsallah
Basın donuyormu hala
Sagol cnm oyle yapmaya planlıyoruzGeçmiş olsun Allah esrgesin kazadan beladan bu bir işaret canim hemen sadaka ver belayi deft etsin ust üste sıkıntı yasamasiniz allah bidaha gostertmesin..
Cok gecmis olsunn dikkat et kizSagol cnm oyle yapmaya planlıyoruz
Sagol cnm
Buz baya rahatlattı
Nobetcı eczane uzaktaydı
Dişim kırıldı
Ayagım buruldu
Esşim dişini kırdı
Dun oglum kayboldu
Karabulutlar uzerımızde
Lilimmmm guruba şöyle bi tepsi baklava bi tepsi börek ısmarla kuzum midemiz bayram etsin dua ederik içimizde hamişde var duası kabul olur aç doyurmak sevaptır hepimiz açızzzzzzzzzSagol cnm oyle yapmaya planlıyoruz
488den 271e düşmüşSchonerDuft sonuclar ciktimi
Yaa ben agridan geberiyordum kiz adim atamiyordum bacagim zonkluyordu kimse inanmiyorduSagol cnm
Buz baya rahatlattı
Nobetcı eczane uzaktaydı
Dişim kırıldı
Ayagım buruldu
Esşim dişini kırdı
Dun oglum kayboldu
Karabulutlar uzerımızde
Yinede umudunu kaybetme yukselir ins bol bol dua edelim böyle olupta yukselende oldu canim ins seninkide yükselir...488den 271e düşmüş
Umudum yok kanamam da varYinede umudunu kaybetme yukselir ins bol bol dua edelim böyle olupta yukselende oldu canim ins seninkide yükselir...
İlerleyen zamanda kaybetmek dahada zordu kuzum ben 4aylık düşükte ölüyorum sandım allahım beni bu sancı dan kurtar başka hiç bişey istemiyorum demiştim şimdi hayırlısı böyleymiş diycez bol bol hareket et atla zıpla açılsın için temizlensin madem kanaman başladı benim kanamada yoktu kuru sancıydı suyum gelince dünya varmış dedim hepsi kesildi sonra kanama başladı dedigim gibi ilacı bırak kuzum herşeyin hayırlısı dedik hayırlısı buymuş demekUmudum yok kanamam da var
Bende uzgunum neden böyle oldu dr ne dedi ama birde sagliksiz bebislerde düşük oluyor ama su varki hamile kalabiliyorsun hemen kendini toparla bir daha deneyin rabbim buyuk canim..rabbim bir daha yasatmasinUmudum yok kanamam da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?