- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.661
O nasıl laf kuzum duymamış olayım helal olsun ne demek bizde burda bi aile olduk artık senin derdin benim hepimizin derdi demek böyle düşünme sakın işte o zaman beni üzersinOk anladım şimdi hakkını helal et seni dünden beri rahatsız ediyorum
Allah razı olsunO nasıl laf kuzum duymamış olayım helal olsun ne demek bizde burda bi aile olduk artık senin derdin benim hepimizin derdi demek böyle düşünme sakın işte o zaman beni üzersin
Farklı gunlerde kırdık cnmYaa ben agridan geberiyordum kiz adim atamiyordum bacagim zonkluyordu kimse inanmiyorducanim agri kesici alabilirmisin. Emziriyorsunya ondan soruyorum. Bana bol bol al demisti doktor cunki wc bile gidemiyordum deli gibi agriordu. Al iste pandalar ikiye çıktı Allah yardimcin olsun lilimm. Oglunu nasil kaybettin kiz birde dis kirilmasini anlarimda ikiniz birden nasik kirdiniz
KızzLilimmmm guruba şöyle bi tepsi baklava bi tepsi börek ısmarla kuzum midemiz bayram etsin dua ederik içimizde hamişde var duası kabul olur aç doyurmak sevaptır hepimiz açızzzzzzzzz
Cnm ben şimdş farkettımIyiyim kuzum kan vermeye gittim 2 saat sonra sonuç çıkacak onu bekliyorum sen nasılsın kızın nasıl oldu
Fenayım ya ilaç yan etkisi başım dönüyor bulantim var bu iyi bir şey sanırımnohut diyorum ben daha nohut kadar olmasa da
Ihmal etme de çokta acır..
Valla bugün bulanıyor insan mutlu olur mu oluyor işte varlığını hissediyorum en azından
Valla saka gibi geliyor ama ben o darbeyle yerimden kimildayamadim. Bagirdim hatta ciglik attimFarklı gunlerde kırdık cnm
Soslu fıstık yerken kırdı o
Parol yuttum ıyı geldı
Cnm sen ne ağrı cekmıssın cok ıyi anladım şimdileri
İnş bişey olmaz yaCnm ben şimdş farkettım
Gebelıgın mı sonlanıyor
Gecmıs olsun
Yuce rabbım en kısa zamanda saglıklı evlat nasip eder sana ınsallah
Kız yorumlarını okuyup guluom bdv de:))) hahaValla saka gibi geliyor ama ben o darbeyle yerimden kimildayamadim. Bagirdim hatta ciglik attimayagim patlicak sandim. Ara ara agri kesici al canim buz koy dinlenme sansin varsa bacagi kaldir uzan dicem ama bebislerinde var senin gecmi olsun tekrar lilimmm
Evdeyimya rahat rahat giriyorumKız yorumlarını okuyup guluom bdv de:))) haha
Hahaha aynen eğlen canım bende guldum baya okurkenEvdeyimya rahat rahat giriyorum
Bu hafta full calisicam acisini çıkarıom
Bazi seylerde gulunmeyecek gibi degilHahaha aynen eğlen canım bende guldum baya okurken
Dikkatli olak bızde amanBazi seylerde gulunmeyecek gibi degil
Lilimmmm sabah namazında aklıma sen geldin gıııııı dedim bu kız akşam varmıydı grupta yokmuydu görmedim sanki bunu düşünerekte uykuya dalmışım gece bilem aklımdasın rüyalarımın prensesi
Allahtan sadece sut icecektinBende yazayim menunu sozde sadece sut icecektim ama olmadi.
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir yarimm domates 3 catal recel
Oglen
Yarimm dilin kek yarim elma
Aksam
1 kepce corba
5-6 kasik bulgur pilavi
1 tabak firinda haslama et sebzeli
1 kase cacik
1 dilim ekmek
2 kasikta asurw
Bugu costumm yarin telafi olsun
Ekmek pilav aşure gel benide ye tam olsun bacıBende yazayim menunu sozde sadece sut icecektim ama olmadi.
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir yarimm domates 3 catal recel
Oglen
Yarimm dilin kek yarim elma
Aksam
1 kepce corba
5-6 kasik bulgur pilavi
1 tabak firinda haslama et sebzeli
1 kase cacik
1 dilim ekmek
2 kasikta asurw
Bugu costumm yarin telafi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?