Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spora gitmeyi düsünmüyorum canım daha o yüzden
gitmicem daha spora üyeliğim bitsin

Hyrr yemiyormmmm normalde gidip gidp yemem lazm hyrrrr olmiyoooooooo
Ben arastrdm sigara birakanlar hepsi aliyomus yani saglkli beslenende aliyoms metabolzma yavasliyomus malesf oyle yaziyo
ivit bende okudum simdi ama hic sorun degil bunu cözümü sigara icmek yerine egzersiz yapmakmis bence bunu yapabilirsin ozaman metabolizman hemen yine eski haline kavusur

aynen hep birlikde dasss olcazzz

ivit bende okudum simdi ama hic sorun degil bunu cözümü sigara icmek yerine egzersiz yapmakmis bence bunu yapabilirsin ozaman metabolizman hemen yine eski haline kavusur
Dun yaptm sabah kalktm sinir oldm yaaaa bide zor gercekten bahane ariyorum bide birakinca boyleymis diye okuynca sinr oldm baslasam mi dedm babam cok kg almisti ya ondan korkuyorm hala icmiyo ve gobusssu onden gidiyo

Dun yaptm sabah kalktm sinir oldm yaaaa bide zor gercekten bahane ariyorum bide birakinca boyleymis diye okuynca sinr oldm baslasam mi dedm babam cok kg almisti ya ondan korkuyorm hala icmiyo ve gobusssu onden gidiyo
yok yok hic korkma senin yasin cok genc daha hemen eski hizini alir metabolizman canim

Daha kahvalti yapmadım desem inanir misiniz ya doktor iyi dedi ama neden ağlıyor ki bu kadar gazini da cikariyo

Oof offff
kiz 14 gun oldu icmeyeli agzima surmedim

e bayaada olmuşş bende en son balayında içtim di kaldı öle
kaptinn bana sorsan soylerdm
Ayse yapmani zaten almayi dusunmuyorm yazmadigi icin
pancarın attıgı listeye istinaden şeettimdi hiç mi almıcan yoksa ertelendi mi

spora gitmeyi düsünmüyorum canım daha o yüzden

gitmicem daha spora üyeliğim bitsin
ne ara üye oldunda üyeliğin bitcek
sana nolmşşş biri canını mı sıktı
aynen hep birlikde dasss olcazzz

Ay insallah bukis ya hala oksuruyorm zaten bahane ariyorm kendime iste sagol destegin icin
evet canim aynen birak kurtul bir iki kilo alsanda hemen veririz birlikde nolcak sanki... suan esimede biraktirmaya calisiyoruz bakalim insallah oda sporla birlikde birakcak

15 günlük üye olmuştum ay ortası olduğu için iyi ki de 15 gün olmuşumm
biraz canım sıkkın

evet canim aynen birak kurtul bir iki kilo alsanda hemen veririz birlikde nolcak sanki... suan esimede biraktirmaya calisiyoruz bakalim insallah oda sporla birlikde birakcak
Yaaa hep aklmdaydi ne blmmmm ozledm hahahahaahahahahah sanki bigun yine baslarm gbi. Diyolar ki nikotin gitmis vucudumdan artik psikoljkmis
Kiz ben hasta olmasam iciyodm hastayken bahane oldu bi anda birakmayinca olmuyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…