- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.061
Ben varimDuyuru!!!
Kızlar,
Takımımız içerisinde iki gruba ayrılarak spor yarışması yapacağız, katılmak isteyenler bana bildirsin lütfen. Listeler hazırlanacak. Unuttugum varsa yeni gelen arkadaşlardan falan siz de katılabilirsiniz.
@SekerPancarii
@ParteMoralll
kaptinn
@Blacksee55
@Nilar
@denetim
@Buki_89
poncikbirgelincik
@selcanmehmetcan
@mihracee
Favelayn @Kurupina @aysebbayaaar @Melekemal
spora gitmeyi düsünmüyorum canım daha o yüzdenNıye yaa
gitmicem daha spora üyeliğim bitsinAllah muhabbetinizi bozmasın canıımmgelinim aslnda 80 kilo he
aaa tm o zamannn bende geçen haftadan beri varsın gibi geldide ondan sordum cuma bildiriminde görüşürüz o zaman bol kilo vermeler
niçin neden nasıl nolamazzzzzzzz
ggel gelll ablaaa gelllll diye bagırıcaksın
ikizlere takke
Evde yapamıyorsun hıc kuzutospora gitmeyi düsünmüyorum canım daha o yüzden
gitmicem daha spora üyeliğim bitsin
Evde yapamıyorsun hıc kuzuto
ivit bende okudum simdi ama hic sorun degil bunu cözümü sigara icmek yerine egzersiz yapmakmis bence bunu yapabilirsin ozaman metabolizman hemen yine eski haline kavusurHyrr yemiyormmmm normalde gidip gidp yemem lazm hyrrrr olmiyoooooooo
Ben arastrdm sigara birakanlar hepsi aliyomus yani saglkli beslenende aliyoms metabolzma yavasliyomus malesfoyle yaziyo
aynen hep birlikde dasss olcazzzkurtul bitsin gitsin sonrada spora başladaşşşş gibi olcan daaaaşşş
yak kız bi taneeee bi anda bırakamazsn azaltarak gitsenee sinir geliyo insana öyle lap diye kesince
he 45 dk fazla uyuyoadam ugrasmammk için kahvaltı yapmıyo yatak mı toplarmış yatak odasıda dagınık oluversn kim gircekte bakcak yırtarım agzını
52 zor bak bn ucundan gördüm millet düğünde ölüyodn o neydi öyle dedi
Dun yaptm sabah kalktm sinir oldm yaaaa bide zor gercekten bahane ariyorum bide birakinca boyleymis diye okuynca sinr oldm baslasam mi dedmivit bende okudum simdi ama hic sorun degil bunu cözümü sigara icmek yerine egzersiz yapmakmis bence bunu yapabilirsin ozaman metabolizman hemen yine eski haline kavusur
yok yok hic korkma senin yasin cok genc daha hemen eski hizini alir metabolizman canimDun yaptm sabah kalktm sinir oldm yaaaa bide zor gercekten bahane ariyorum bide birakinca boyleymis diye okuynca sinr oldm baslasam mi dedmbabam cok kg almisti ya ondan korkuyorm hala icmiyo ve gobusssu onden gidiyo
Hoşbulduk canım
Oof offff
kiz 14 gun oldu icmeyeli agzima surmedim
pancarın attıgı listeye istinaden şeettimdi
ne ara üye oldunda üyeliğin bitcekspora gitmeyi düsünmüyorum canım daha o yüzden
gitmicem daha spora üyeliğim bitsin
aynen hep birlikde dasss olcazzz
Ay insallah bukis ya hala oksuruyorm zaten bahane ariyorm kendime isteyok yok hic korkma senin yasin cok genc daha hemen eski hizini alir metabolizman canim
Aktif degil ki olsa keske alirdike bayaada olmuşş bende en son balayında içtim di kaldı öle
pancarın attıgı listeye istinaden şeettimdihiç mi almıcan yoksa ertelendi mi
ne ara üye oldunda üyeliğin bitcek
sana nolmşşş biri canını mı sıktı
Klask soru doymuyomu?Daha kahvalti yapmadım desem inanir misiniz ya doktor iyi dedi ama neden ağlıyor ki bu kadar gazini da cikariyo
Hosgeldin 1.sayfayi okurmusun :)Hoşbulduk canım
evet canim aynen birak kurtul bir iki kilo alsanda hemen veririz birlikde nolcak sanki... suan esimede biraktirmaya calisiyoruz bakalim insallah oda sporla birlikde birakcakAy insallah bukis ya hala oksuruyorm zaten bahane ariyorm kendime istesagol destegin icin
15 günlük üye olmuştum ay ortası olduğu için iyi ki de 15 gün olmuşumme bayaada olmuşş bende en son balayında içtim di kaldı öle
pancarın attıgı listeye istinaden şeettimdihiç mi almıcan yoksa ertelendi mi
ne ara üye oldunda üyeliğin bitcek
sana nolmşşş biri canını mı sıktı
Kuzum sutum var ama az iciyo sık istiyo bazen beni itiyo doktora soyledim zorlama ac olsa icer zaten dedi. Hep vermeyi deniyorum ama istemiyor kucagimda gezdirerek emzirince emiyor bazen denemedigim sey kalmadiKlask soru doymuyomu?
Yaaa hep aklmdaydi ne blmmmm ozledm hahahahaahahahahah sanki bigun yine baslarm gbi. Diyolar ki nikotin gitmis vucudumdan artik psikoljkmisevet canim aynen birak kurtul bir iki kilo alsanda hemen veririz birlikde nolcak sanki... suan esimede biraktirmaya calisiyoruz bakalim insallah oda sporla birlikde birakcak
o zaman ne zaman kurallara uyarsa o zman girer listeyeeeeAktif degil ki olsa keske alirdik
noldu ki eltinle mi alakalı yine öyleyse boşver15 günlük üye olmuştum ay ortası olduğu için iyi ki de 15 gün olmuşumm
biraz canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?